Ратуша, книжковий ринок, кава: що The Independent радить робити у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Ратуша, книжковий ринок, кава: що The Independent радить робити у Львові

Новина - Дозвілля та їжа - Ратуша, книжковий ринок, кава: що The Independent радить робити у Львові

Дозвілля та їжа
15 листопада 2017 12:23

У Львові єдина незручність – відсутність англійської.

Журналісти порталу The Independent заохочують британців проводити вікенди у Львові, під час яких рекомендують найперше піднятись на Ратушу, щоби з висоти пташиного польоту помилуватись панорамою Старого міста. Потім відвідати книжковий ринок біля пам'ятника Івану Федорову і скуштувати справжній львівської шоколад, львівську чудову каву, львівську кухню. Також видання радить багато гуляти пішки і особливу увагу приділити архітектурі, адже у Львові є пам'ятники багатьох європейських епох.

У другій половині дня, якщо для прогулянки пішки не залишиться сил, можна орендувати велосипед, оскільки Львів – одне з найбільш комфортних українських міст для велосипедистів.

Другу половину вікенду варто присвятити культурній програмі, зокрема оглянути Львівську галерею мистецтв, де зберігаються шедеври європейських художників XIV – початку XX століття. Також варто відвідати і Львівський оперний театр, збудований у стилі бароко, в репертуарі якого – класичні постановки.

Єдину незручність для журналістів порталу створювала відсутність англійської мови, особливо у закладах харчування. Незважаючи на те, що офіціанти не володіють мовою Шекспіра, запалені свічки, смачна кава, українська музика і гостинність залишили приємне враження в представників британської преси про столицю Західної України.

Львів’яни також сподіваються, що журналісти The Independent візьмуться за виправлення мовної ситуації у Британії, де з часом у пабах туристів із України будуть обслуговувати щирою українською мовою.

Джерело: galinfo.com.ua

ДИВИСЬ ЩЕ:

Маєш побачити: у Львові з'явиться туристичний маршрут муралами Підзамча

У Львові з'явився перший аудіогід містом

Екскурсія із 15 локацій: у Львові створили інтерактивний маршрут

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах