Кінокарантин: 7 найкращих серіалів квітня 2020 року

Кінокарантин: 7 найкращих серіалів квітня 2020 року фото

Кінокарантин: 7 найкращих серіалів квітня 2020 року фото

Дозвілля та їжа
01 квiтня 2020 17:30

Через пандемію коронавірусу у світі тимчасово зупинили зйомки багатьох серіалів та фільмів. Виробники попереджають, що літні та осінні прем’єри можуть з’явитись на екранах значно пізніше запланованої дати. Проте весняні релізи серіалів таки вчасно потішать глядачів своїми сюжетами, а під час карантину якраз вдосталь часу, аби зануритись в екранні історії.

VG Львів підготував добірку із семи нових серіалів, які вийдуть на екрани у квітні 2020 року.

Додому до темряви

У серіалі розповідають історію 9-річної Хільди Ліско, яка мріє стати відомим журналістом як її батько. Невдовзі родина перебирається з великого міста до тихенького містечка – на батьківщину тата героїні, який таємничо зник. Дівчина вирішує розібратись з секретами, а розслідування публікує у власній газеті.

Жанр: детектив, драма

Країна: США

Режисер: Розмарі Родрігез, Кет Кендлер, Джон М. Чу

Коли прем’єра: 3 квітня

Вижити

Сюжет серіалу «Вижити» базується на однойменному романі Алекси Морель і триматиме глядачів в напрузі до самого закінчення. Вже цього квітня на екрани вийде історія про Джейн та Пола, яким дивом вдалось врятуватись після моторошної авіакатастрофи. Літак впав посеред засніжених гір, тож щоб вижити та дістатись цивілізації, головним героям доведеться подолати багато бар’єрів дикої природи.

Жанр: трилер, пригоди, драма

Країна: США

Режисер: Марк Пеллінгтон

Коли прем’єра: 6 квітня

Вверх ногами

І ось особливий серіал в цьому списку – «Вверх ногами». А особливий тому, що комедійний! За сюжетом стрічки, подружжя Джен та Крікет Мелфі вже довгий час без роботи, тож вирішують займатись чимось максимально прибутковим та веселим. Герої реалізують себе в якості експертів з реновації будинків та створюють власний блог. А одного разу везіння й справді їм усміхається – вони знаходять справжній таємний скарб наркокартелю і частину грошей відразу вкладають у власне шоу. Та нічого в житті так просто не буває і зіркове життя руйнує поява злочинців, яких вони обібрали. В обмін на життя Мелфі повинні відремонтувати величезний і старий будинок.

Жанр: комедія

Країна: США

Режисер: Раян Кейс

Коли прем’єра: 6 квітня

Кінокарантин: ТОП-7 фільмів жахів про епідемії та віруси

Місіс Америка

Як показує практика, у більшості випадків найцікавішими фільмами чи серіалами визнають стрічки, сюжет яких базується на реальних історіях. Так ось, в серіалі «Місіс Америка» розповідають правдиву історію про рух феміністок у 1970-х роках. Події розгортаються навколо нелегкої боротьби за 19-у поправку, яка передбачає рівні права для американців, не зважаючи на стать. Юристка та консерваторка Філліс Шлефлі виступає проти руху феміністок, легалізації абортів та будь-яких прав для сексменшин, проте їй на заваді стоять відомі активістки.

Жанр: історичний, драма, біографія

Країна: США

Режисер: Анна Боден, Раян Флек, Амма Асанте

Коли прем’єра: 15 квітня

Захищаючи Джейкоба

Мінісеріал знятий за мотивами однойменного бестселера Вільяма Ландау. Перед глядачами повстає історія помічника прокурора Енді Барбера, якому доводиться боротись за правосуддя над власним сином. Річ у тому, що саме його 14-річний син Джейкоб є одним із ключових підозрюваних в кривавому убивстві.

Жанр: детектив, трилер

Країна: США

Режисер: Мортен Тильдум

Коли прем’єра: 24 квітня

Бульварні жахіття: Місто янголів

Серіал «Бульварні жахіття: Місто янголів» особливо сподобається глядачам, які полюбляють суміш з фантастики та жахів. Отож, події стрічки відбуваються в 1938 році, коли детективу Тіаго Вега разом з напарником доводиться знайти винного у моторошному убивстві. Та все не так просто, адже злочин пов'язаний з реальною історією міста, шпигунами Третього рейху та мексикансько-американським фольклором.

Жанр: драма, жахи фантастика

Країна: США

Режисер: Шері Фоксон, Пако Кабесас

Коли прем’єра: 26 квітня

Я знаю, що це правда

Сюжет цього квітневого серіалу розповідає про маляра Домініка Бердсі, якому доводиться доглядати за братом-близнюком Томасом, який страждає від параноїдальної шизофренії і майже ніхто йому не вірить. Але далеко не всі його слова є брехнею. Водночас, Домінік сам переживає кризу в стосунках та синдром порушення активності й уваги.

Жанр: драма

Країна: США

Режисер: Дерек Сіенфренс

Коли прем’єра: 26 квітня

Кінокарантин: 10 найкращих українських фільмів 2019 року

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах