Робота у Львові: кого шукають працедавці під час карантину і скільки платять

Робота у Львові: кого шукають працедавці під час карантину і скільки платять фото

Робота у Львові: кого шукають працедавці під час карантину і скільки платять фото

Дозвілля та їжа
15 квiтня 2020 17:47

Через карантин в Україні багато львів'ян залишились без грошей, адже чимало підприємств припинили роботу, а деякі компанії відправили працівників у відпустку, чи й взагалі – звільнили. Але карантин – це ще не привід сидіти без "копійки", адже й сьогодні у місті Лева є немало актуальних вакансій.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

VG Львів дізнався, кого шукають львівські працедавці під час карантину і скільки платять за роботу.   

Таксист

Робота водія таксі.Робота водія таксі.

Через карантин у Львові припинили курсувати приміські маршрутки, також ввели значні обмеження щодо міжміського транспорту. Тож сьогодні для людей, які не мають власного авто, таксі залишилось чи не єдиним засобом, щоби швидко дістатись потрібної локації. Через великий попит на таксі, компанії активно шукають водіїв – актуальні вакансії є у Bolt, Uber, Uklon, 838 та інших. Вимоги до кандидатів стандартні – наявність водійських прав та власного авто. В службі Bolt також пропонують транспорт з власного автопарку.

Обіцяний рівень заробітної плати:  від 15000 до 40000 гривень + бонус до 4000 гривень за місяць за брендування авто (заробіток залежить від кількості замовлень)

Кур’єр

Робота кур'єром у Львові.Робота кур'єром у Львові.

Львів славиться величезною кількістю ресторанів на будь-який смак та гаманець, проте в умовах пандемії всі заклади перестали приймати клієнтів. Водночас, чимало ресторанів та піцерій почали працювати з доставкою своїх страв додому. І знову через великий попит збільшилась потреба у кур’єрах. Сьогодні працівники потрібні в служби доставки Glovo та Uber Eats, основна вимога до кандидата – наявність транспорту (підійде авто або ровер).

Крім того, кур’єра на скутер компанії шукає піцерія «Domino's Pizza», а піших працівників потребує «Укрпошта». Також кур’єра на мототранспорті шукає «Нова пошта». Важливо, що на посаду кур’єра цілком підійде студент чи людина без досвіду, також готові взяти на роботу людину з інвалідністю.

Обіцяний рівень заробітної плати: від 11000 («Нова пошта») до 25000 гривень (з власним авто на Glovo)

Оператор call-центра

Робота оператором call-центру у Львові.Робота оператором call-центру у Львові.

Через карантин значно зросла популярність служб доставки, що, в свою чергу, зробило затребуваними працівниками й операторів call-центрів, які приймають замовлення. Також є потреба операторів в компаніях, які консультують людей в телефонному режимі щодо якихось послуг, в тому числі й комунальних. Нині у Львові є більше двадцяти таких пропозицій, наприклад у компаніях «Укртелеком», «Vodafone», «Київстар», «Meest Express», «Кредобанк», «Kraft Burger» тощо. У більшості вакансій є вимога до кандидата – вміння чітко і грамотно говорити. 

Обіцяний рівень заробітної плати: від 7000 до 20000 гривень (зі знанням іноземної мови)

Гостра теща, грішник та галюциноген: де у Львові замовити смачні бургери

Менеджер з продажу

Робота менеджером з продажу у Львові.Робота менеджером з продажу у Львові.

Менеджери з продажу можуть працювати віддалено, тобто з дому, тож навіть в умовах карантину ця робота залишається актуальною. Нині у Львові більше ста відповідних пропозицій, такі фахівці потрібні в різних галузях – в IT, на виробництві, у харчовій промисловості, аграрному секторі, нерухомості, страхуванні та інших. Пропозицій вистачить як для новачків, так і професіоналів своєї справи. Є навіть вакансії для студентів та людей з інвалідністю. Головною вимогою для кандидатів є знання технік продажу та вміння вести перемовини, проте в деяких компаніях і цього обіцяють навчити.

Обіцяний рівень заробітної плати: від 7000 до 25000 гривень (важливе виконання плану + % від продажу)

Касир

Робота касиром у Львові.Робота касиром у Львові.

Чи не найбільш затребуваним працівником в умовах карантину є касир в супермаркет чи на автозаправну станцію. Відтак, актуальні вакансії на посаду касира є  в супермаркети «Сільпо», «Рукавичка», «Епіцентр», «Метро», «Близенько», а також  на АЗС «WOG», «Окко» та «Socar».  Працевлаштування можливе на неповний робочий день та без досвіду роботи, готові взяти на роботу студента.

Обіцяний рівень заробітної плати: від 7000 («Рукавичка») до 10000 («Метро»)

Вантажник/комплектувальник

Вакансії вантажника у Львові.Вакансії вантажника у Львові.

Оскільки супермаркети продовжують працювати, то, відповідно, потрібні працівники, які б завантажували/розвантажували товар, а також збирали та сортували його. До потенційного робітника є вимога – фізична витривалість та відповідальність. Наразі актуальні вакансії є в супермаркетах  «АТБ», «Рукавичка» та «Близенько» та в інших компаніях.

Обіцяний рівень заробітної плати: від 8000 до 12000 гривень

Фармацевт/провізор

Львову бракує фармацевтів. Львову бракує фармацевтів.

Оскільки в умовах карантину всі аптеки продовжують працювати, а багато з них ще й в цілодобовому режимі, то нагальна потреба також виникла у фармацевтах та провізорах. Сьогодні потрібні працівники в такі аптеки: Подорожник, Доброго дня, Аптека низьких цін, 3І, Здорова родина, Аптека Пульс, D.S. Звісно, така робота у більшості випадків вимагає відповідної освіти. Водночас на роботу готові взяти студента.

Обіцяний рівень заробітної плати: від 9000 до 12000 гривень

Не ведись: 7 фейків про коронавірус і карантин

Двірник/прибиральниця

У службі зайнятості безробітним пропонують вакансії двірників.У службі зайнятості безробітним пропонують вакансії двірників.

І ще одна сфера, робітники якої в умовах карантину працюють не покладаючи рук. Хоча вакансія двірника ніколи не користувалась популярністю, та сьогодні саме таких працівників потребує місто. Зокрема, багато вакансій двірника з’явилось від комунальних підприємств, адже в умовах епідемії надзвичайно важливо дезінфікувати під’їзди та прибудинкову територію. Крім того, прибиральників шукають у супермаркети та автозаправні станції. Актуальні вакансії є у таких компаніях: «Нова лінія», «Сільпо», «Шувар», «Епіцентр», «Галицька свіжина» «Окко», «WOG», «Socar».

Обіцяний рівень заробітної плати: від 4800 до 7000 гривень

Водій

Вакансії водія у Львові.Вакансії водія у Львові.

Також сьогодні у Львові бракує водіїв, зокрема йдеться про тих, хто займається вантажними перевезеннями чи хоче стати експедитором. Також є вакансії керманичів навантажувача на складські приміщення та водіїв-далекобійників. Така робота досить відповідальна, тож потребує хоча би мінімального досвіду та розуміння процесів. Проте бувають і винятки.

Обіцяний рівень заробітної плати: від 10000 (для водіїв навантажувача) до 30000 гривень (для міжнародників)

Де знайти роботу

Де знайти актуальні вакансії у Львові.Де знайти актуальні вакансії у Львові.

Щоб зекономити час та уникнути контактів з людьми під час карантину, найкраще шукати оголошення про роботу в інтернеті. Усі вище згадані вакансії ви можете знайти на популярних сайтах для пошуку роботи – Work.ua та Rabota.ua. Також багато пропозицій є на сайті Львівського обласного центру зайнятості та у Фейсбук-спільнотах, таких я «Робота Львів».

Ікона стилю: 10 трендових масок, за якими полюють модниці

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах