Кінокарантин: 7 найкращих серіалів травня 2020 року фото
Кінокарантин: 7 найкращих серіалів травня 2020 року
Дозвілля та їжа
29 квiтня 2020 17:45
Кінокарантин: 7 найкращих серіалів травня 2020 року фото

Вже незабаром травневі релізи серіалів потішать глядачів своїми сюжетами. Тож якщо не знаєте, чим себе зайняти і трохи розважити під час карантину – якраз час зануритись в екранні історії.

VG Львів підготував добірку із семи нових серіалів, які вийдуть на екрани в травні 2020 року.

Голлівуд

Розпочне наш огляд мінісеріал режисера, який також є автором знаменитої «Американської історії жахів». За сюжетом нового серіалу, в кінці 1940-х років запальні та особливі актори хочуть підкорити Голлівуд. Однак поступатись талановитій молоді не мають наміру зірки, які вже відомі всьому світу. Вони будь-якою ціною прагнуть не втратити отримане багатство та вплив. Тож на своїй дорозі актори-новачки зіштовхуються з дискримінацією – з приводу раси, статі чи своєї сексуальної орієнтації. Райан Мерфі пропонує нам альтернативну історію Голлівуду – а що, якщо головною героїнею популярних фільмів стане темношкіра дівчина, а ведучий самого рейтингового ранкового шоу серед домогосподарок в післявоєнній Америці виявиться відкритим геєм?

Жанр: драма

Країна: США

Режисер: Раян Мерфі, Ян Бреннан

Коли прем’єра: 1 травня

Завантаження

Якщо ви сумували за серіалами з фантастичними історіями, тоді зустрічайте «Завантаження». До речі, і тут не обійшлось без айтішників. Отже, у центрі сюжету юний програміст, який потрапляє в аварію. Його тіло сильно травмоване, однак мозок все ще живий. Розум теж нудиться в цьому бездушному тілі, однак вчені знайшли спосіб перенести свідомість головного персонажа в віртуальну реальність. Тепер програміст, заручившись підтримкою комп’ютерних технологій, продовжує жити, не переживаючи про майбутнє, адже в штучному світі йому не так вже й погано.

Жанр: комедія, фантастика

Країна: США

Режисер: Джеффрі Блітц

Коли прем’єра: 1 травня

Едді

І ще один мінісеріал побачить світ в травні – «Едді» від лауреата премії «Оскар» і режисера фільму «Ла-Ла Ленд» Дем’єна Шазелла. Тут, як і в попередніх роботах режисера, все базується на музиці. Історія розвивається в Парижі, а головний герой – Елліот Удо, піаніст з Нью-Йорку, який намагається утримати на плаву потонулий в боргах джаз-клуб. Але все змінюється з появою в його житті дочки Джулі. Серіал «Едді» обіцяє бути душевною і багатогранною музичною історією.

Жанр: мюзикл, драма

Країна: США

Режисер: Дем’єн Шазелл

Коли прем’єра: 8 травня

Кінокарантин: 10 найкращих українських фільмів 2019 року

Скасування

Також у травні на екрани вийде мінісеріал за мотивами роману «Ти повинна була знати» Джина Ханфф Корелица. Головна героїня Грейс Фрейзер – успішний терапевт, яка ось-ось опублікує свою першу книгу. Вона має відданого чоловіка і маленького сина, який відвідує елітну приватну школу в Нью-Йорку. За кілька тижнів до публікації книги в її житті утворюється прірва: насильницька смерть, зниклий безвісти чоловік і замість людини, про яку Грейс думала, що вона знала, тільки ланцюг жахливих одкровень. Тепер Грейс повинна зруйнувати одне життя і створити інше – для своєї дитини і себе.

Жанр: драма

Країна: США

Режисер: Сюзанна Б’єр

Коли прем’єра: 10 травня

Старґерл

І як же без серіалу про супергероїв? А ніяк, тож на основі коміксів DC Comics про однойменну супергероїню, створену Джеффом Джонсом та Лі Модером, зняли драматичний веб-серіал «Старґерл» - дивовижну історія про підлітка Кортні Вітмор, яка перевтілиться зі звичайної дівчини на справжнього супергероя. Дівчина знайшла посох Стармена серед речей свого вітчима і вирішила кинути виклик силам зла, приєднавшись до Товариства Справедливості Америки.

Над проектом працювали режисери та сценаристи, які «з’їли собаку» на фільмах і серіалах про супергероїв. Очолює все це шоураннер проекту Джеф Джонс, який раніше працював над «Лігою справедливості», «Акваменом» і «Робоципом».

Жанр: драма

Країна: США

Режисер: Ґлен Вінтер

Коли прем’єра: 11 травня

Третій день

Серіал «Третій день» - одна з найочікуваніших прем’єр травня, адже крім нтригую чого сюжету тут буде ще багато експериментів! Наприклад, в одній із серій глядачі побачать онлайн-трансляцію, яка в реальному часі буде відбуватися в одному з театрів Лондона.

За сюжетом першої частини «Літо», головний герой Джуда Лоу потрапляє на загадковий острів поблизу Британії, де живуть дуже дивні місцеві племена, і залишається відрізаним від усього цивілізованого світу. Реальність починає поступово переплітатися з вигадкою, а з надр пам’яті героя вириваються не дуже хороші спогади про минуле. А в другій частині «Зима» Хелен, вольовий аутсайдер, приїжджає на острів в пошуках відповідей, але її прибуття викликає бурхливу битву.

Жанр: драма

Країна: США

Режисер: Марк Мунден, Філіппа Лоуторп

Коли прем’єра: 11 травня

Крізь сніг

Завершить наш травневий список фантастичний постапокаліптичний серіал «Крізь сніг», який як і однойменний фільм, заснований на французькій графічній новелі «Le Transperceneige». Події серіалу розгортаються через сім років після техногенної катастрофи, через яку на Землі настав новий льодовиковий період. Залишки людства виживають всередині поїзда, що мчить по магістралі. Там панує жорстка класова ієрархія. Еліта розташувалася на початку поїзда, але не всіх мешканців у хвостовій частині це влаштовує, тож одного дня бідняки вирішили захопити весь потяг.

Жанр: драма, трилер, фантастика, боєвик

Країна: США

Режисер: Джош Фридман

Коли прем’єра: 31 травня

Поступово і з умовами: як і коли запрацюють ресторани, кафе і спортзали у Львові

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах