Не візьме нас жодна зараза: львівські бізнесмени заспівали про карантин

Не візьме нас жодна зараза: львівські бізнесмени заспівали про карантин  фото

Не візьме нас жодна зараза: львівські бізнесмени заспівали про карантин фото

Дозвілля та їжа
06 травня 2020 11:28

Бізнесмени Львова заспівали про карантин. Зворушливе відео про життя в самоізоляції, розваги, лайфхаки і надії на майбутнє відомих львів'ян опублікували у Уoutube.

Пісня і відеокліп «Карантин у Львові» став частиною своєрідного челенджу, який під час затяжного карантину запустили українські бізнесмени. Першими заспівали одесити. Далі естафету прийняли Дніпро та Київ.

У відеокліпі про карантин у Львові через СOVID-19 заспівали такі відомі львівські бізнесмени, як: Марк Зархін, Сергій Сакаль, Олена та Ярослав Заблоцькі, Олександр Бережанський, Мирон Кіндій, Мирослава Дрогомирецька, Ростислав і Олена Вовки, Софія Опацька, Тарас Кицмей, Андрій Худо, Вардкес Арзуманян та інші.

Уроки вокалу підприємцям давав львівський співак Павло Табаков, який написав слова пісні для кліпу «Карантин у Львові». Зйомки тривали майже тиждень.

Усі учасники проекту переконані: «Наше гостинне місто ще прийме мільйони туристів».

Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу святкування Дня міста Львова перенесли на невизначений час. Втім, 3 травня, 764-й день народження міста Лева, був хоч і скромним, проте по-особливому зворушливим. Опубліковані фото. Додамо, що у зв’язку з карантином, офіційно День міста Львова 2020 планують відзначити на початку осені.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах