День міста Львова 2020: коли відбудуться масштабні святкування

День міста Львова 2020: коли відбудуться масштабні святкування  фото

День міста Львова 2020: коли відбудуться масштабні святкування фото

Події
04 травня 2020 10:33

У зв’язку з карантином, офіційно День міста Львова 2020 планують відзначити на початку осені.

Про це повідомив мер міста Андрій Садовий в ефірі радіо «Львівська хвиля». Проте, за словами мера, все буде залежати від загальної ситуації в країні.

«Вчора у нас була свого роду «репліка» до святкування Дня міста, і всі заходи ми присвятили нашим медикам. Було дуже зворушливо, коли завідувач хірургічного відділення лікарні швидкої допомоги пан Герич підняв прапор міста біля Ратуші.
Натомість щодо офіційного відзначення Дня міста, ми наразі зробили паузу, бо найперше хочеться допомогти нашому середньому і малому бізнесу, адже знаємо, що на День міста завжди дуже багато людей приїжджало до Львова. Отож, будемо дивитися, як буде розгортатися ситуація в Україні, і вже тоді прийматимемо кінцеве рішення. Думаю, що відзначатимемо десь на початку осені. Але, наголошую, все залежить від загальної ситуації в країні", — повідомив Андрій Садовий.

У зв’язку з карантином, офіційно День міста Львова 2020 планують відзначити на початку осені.У зв’язку з карантином, офіційно День міста Львова 2020 планують відзначити на початку осені.

Нагадаємо, незважаючи на те, що через пандемію коронавірусу святкування Дня міста Львова перенесли на невизначений час 3 травня 764-й день народження міста Лева став особливим, хоч і малолюдним. В урочистостях взяли участь міський голова Андрій Садовий із дружиною Катериною, Король з Королевою, сурмачі, фотограф і ще кілька випадкових перехожих.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах