Дізнайся: як працюватимуть українські ресторани з 5 червня

Дізнайся: як працюватимуть українські ресторани з 5 червня. Фото: Роман Балук.

Дізнайся: як працюватимуть українські ресторани з 5 червня. Фото: Роман Балук.

Дозвілля та їжа
04 червня 2020 13:28

У МОЗ оприлюднили правила, за якими мають працювати ресторани і кафе, коли їм дозволять відкритись повністю. Відкриття заплановане на 5 червня.

Заклади, яким дозволять відкрити зали, не зможуть проводити бенкети, також буде заборонена робота дитячих кімнат та зон самообслуговування. Заходити у приміщення ресторанів можна буде лише у супроводі працівника, а меню має бути безконтактним. Багаторазовий посуд дозволили використовувати за умови, що його митимуть у посудомийці за високої температури.

Їсти, пити, дихати: 10 ресторанів Львова, які працюють під час карантину

Працівники ресторанів або кав'ярень мають бути у масках та рукавичках, а в санвузлах має бути рідке мило, антисептики та паперові рушники. Також антисептики мають бути на вході.

Правила передбачають дотримання відвідувачами дистанції не менше, аніж півтора метри. За одним столиком можуть перебувати не більше чотирьох людей, без урахування дітей до 14 років. Окрім того, столики на більшу кількість людей мають бути розділені перегородками.

У закладах, що працюватимуть на виніс, замовлення потрібно робити дистанційно, а черги очікування на замовлення – заборонені. Замовлення має видаватись у закритій тарі через спеціальне вікно, а розрахунок бути безготівковим.

Нагадаємо, 5 ресторанів у Львові, які відкрилися навесні 2020. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах