Провідай ведмедиків: притулок «Домажир» відчиниться для відвідувачів

Притулок «Домажир» відчиниться для відвідувачів. Фото: "Домажир"

Притулок «Домажир» відчиниться для відвідувачів. Фото: "Домажир"

Дозвілля та їжа
19 червня 2020 11:29

Вже з цієї суботи, 20 червня, Ведмежий притулок «Домажир» знову відчинить свої двері для відвідувачів.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці «Домажиру».

Що це за притулок

Ведмедик з притулку. Фото: "Домажир"Ведмедик з притулку. Фото: "Домажир"

В еко-освітньому центрі «Домажир» реабілітують бурих ведмедів із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів, ресторанів та допомагають тваринам жити у умовах максимально наближених до природних. Він заснований за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Чотири лапи» (Австрія). У притулку ви зможете подивитися на ведмедів, є можливість замовити собі екскурсію територією. На території простору часто проводять заходи із зоозахисної сфери. Окрім цього, «Домажир» є не лише новою домівкою для ведмедів, але й потужним осередком освіти та виховання еко-свідомості.

Як функціонуватиме

Ведмедик з притулку. Фото: "Домажир"Ведмедик з притулку. Фото: "Домажир"

У зв’язку з карантином через COVID-19, ведмежий притулок «Домажир» працюватиме з деякими обмеженнями. Відтак, кількість відвідувачів, які можуть одночасно перебувати на території «Домажиру», обмежать до 150 осіб. Також усі гості повинні мати захисну маску та дотримуватись соціальної дистанції.

Крім того, дозволено збиратись групами не більше 8 людей. А сам притулок «Домажир» можна відвідати лише за попереднім записом.

На території еко-центру працюватимуть літні тераси кафе «Мед і Ягода», де за столиком може перебувати не більше 4-х осіб. Також тут працює сувенірна крамниця.

Коли приходити

Ведмедик з притулку. Фото: "Домажир"Ведмедик з притулку. Фото: "Домажир"

Унікальний природний еко-освітній простір для порятунку бурих ведмедів «Домажир» розташований за 15 кілометрів від Львова, в селі Жорниська, на вулиці Ведмежий край, 1.

Ведмежий притулок відкритий для гостей з четверга по неділю, з 10:00 до 19:00. Для відвідин потрібно попередньо записатись за номером телефону: (067) 509 30 58.

10 зоокутків: де у Львові та області можна подивитись на тварин

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах