Від 120 гривень: 15 оригінальних і недорогих хостелів у центрі Львова

15 оригінальних і недорогих хостелів у центрі Львова. Фото: pexels.com (умовне)

15 оригінальних і недорогих хостелів у центрі Львова. Фото: pexels.com (умовне)

Дозвілля та їжа
15 червня 2021 13:07

Величний Львів дуже полюбився серед туристів, тому з кожним роком до міста Лева навідується все більше людей. У місті є все, що наче магнітом заманює туристів: незвичайні та тематичні ресторани, запашні кав’ярні, багацько театрів та кінотеатрів, цікаві музеї, різноманітні культурні пам’ятки та інші атракції. Усе це за день точно не встигнеш побачити. Та де туристу залишитись у Львові на ночівлю? Читайте всі новини Львова за сьогодні. 

VG Львів підготував перелік з 15 оригінальних і недорогих хостелів у центрі Львова.

Hostel OK

HostelOK. Фото: booking.comHostelOK. Фото: booking.com

Перший хостел у нашому огляді – стильний «Hostel OK», який розташований неподалік парку «Високий замок», тож з вікон помешкання відкривається панорамний вид на місто. У номерах хостелу є зони відпочинку, а в деяких з них – телевізори. У розпорядженні гостей також  спільні ванні кімнати з душем, пральна машина та камера зберігання багажу, спільна кухня з кількома обідніми столами та настільні ігри. Стійка реєстрації працює цілодобово. До найближчого магазину – до 10 хвилин пішки. Також неподалік хостелу відвідувачі зможуть полюбуватись Домініканським собором або палацом Корнякта.

Парковка: приватна автостоянка доступна поблизу готелю (попереднє резервування місця не потрібне)

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 165 гривень

Де шукати: вулиця Кривоноса, 3б.

Телефон: 098 654 24 14.

AntiHostel Forrest

AntiHostelForrest. Фото: booking.comAntiHostelForrest. Фото: booking.com

«AntiHostelForrest» - хостел з незвичайним інтер’єром з дерева, який чимось нагадує трюм корабля. Це помешкання розташоване в самому серці Львова, неподалік найвизначніших пам’яток міста – Львівського оперного театру, театру імені Марії Заньковецької, Костелу єзуїтів тощо. До послуг гостей тут 2 спільні ванні кімнати, двоярусні ліжка та спільна зона відпочинку з телевізором. Також у хостелі є спеціально облаштовані місця для курців, поза ними – курити заборонено.

Парковка: безкоштовна громадська автостоянка розміщена поблизу готелю

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 354 гривень

Де шукати: вулиця Фурманська, 5

Телефон: 098 928 6886

A1 Hostel

A1 Hostel. Фото: booking.comA1 Hostel. Фото: booking.com

Якщо ви плануєте відвідати Львів разом із домашнім улюбленцем, тоді вас радо зустрінуть у «A1 Hostel»! В центрі Львова, неподалік Франкового університету, розташований сучасний хостел із спільною лаундж зоною та кухнею, а також настільними іграми. До речі, при потребі, працівники помешкання можуть організувати клієнтам трансфер до аеропорту. Є місця для курців. А для зручності відвідувачів на території хостелу працює банкомат, також є послуги консьєржа та смачна кава. 

Парковка: безкоштовна громадська автостоянка розміщена поблизу готелю

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 136 гривень

Де шукати: вулиця Січових Стрільців, 8

Телефон: 098 902 4987

Hostel Suputnyk

Suputnyk. Фото: booking.comSuputnyk. Фото: booking.com

Якщо ви хочете знайти розкішне та водночас бюджетне житло у Львові, то зверніть увагу на хостел «Suputnyk», який своїм інтер’єром нагадує королівський дім. Неподалік від хостелу розміщені такі популярні визначні пам'ятки, як Латинський собор у Львові, Львівський державний академічний театр опери та балету та Драматичний театр імені Марії Заньковецької. Усі номери хостелу оснащені кондиціонером, мікрохвильовою піччю, холодильником, чайником і письмовим столом. У кожному номері є спільна ванна кімната з біде та феном. Мінус для курців – на всій території помешкання курити заборонено.

Парковка: є варіанти

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 160 гривень

Де шукати: вулиця Івана Огієнка, 12

Телефон: 098 883 3468

Lounge Capsule Hostel

Lounge Capsule Hostel. Фото: booking.comLounge Capsule Hostel. Фото: booking.com

Капсульний хостел "Лаунж" має зручне розташування у центрі Львова, за 200 метрів від церкви і монастиря Святого Онуфрія. Чому капсульний? А тому, що одномісні ліжка тут відділення один від одного та кожне з них закривається спеціальною шторкою. Саме такий дизайн ліжок візуально нагадує капсули. Особливістю цього помешкання є спеціальні номери для алергіків, також на території костелу обладнані місця для куріння.

Парковка: безкоштовна громадська автостоянка розміщена на території готелю

Wi-Fi: є, але лише в зонах загального користування

Ціна ліжко-місця: від 120 гривень

Де шукати: вулиця Богдана Хмельницького, 39

Телефон: 068 025 4559

Банани, сир, равлики: п'ять екоферм біля Львова, які неодмінно вас здивують

Hostel Comfort plus

Hostel comfort plus. Фото: booking.comHostel comfort plus. Фото: booking.com

Цей хостел розташований у центрі Львова, за 3 хвилини ходьби від Львівського університету та парку імені Івана Франка.Кожен сучасний номер хостелу вирізняється простим оформленням і дерев'яними меблями.Відвідувачам безкоштовно пропонуються чай та каву. У «Hostel comfort plus» зроблена звукоізоляція, а на всій території помешкання курити заборонено.

Парковка: безкоштовна громадська автостоянка розміщена поблизу готелю 

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 170 гривень

Де шукати: вулиця Щепкіна, 5

Телефон: 093 826 3414

Compass Hostel Lviv

Compass. Фото: booking.comCompass. Фото: booking.com

Якщо ви подорожуєте сім’єю з дітками, тоді вам підійде хостел«Compass», адже тут є сімейні номери. Помешкання розташоване у самісінькому центрі Львова, за декілька кроків від площі Ринок і Латинського собору. До послуг гостей тут цілодобова стійка реєстрації, спільна кухня та ігрова кімната в приміщенні. А ще на всій території костелу заборонено курити.

Парковка: неподалік є приватна автостоянка

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 320 гривень

Де шукати: вулиця Галицька, 5

Телефон: 097 188 2111

DREAM Hostel Lviv

DREAM. Фото: booking.comDREAM. Фото: booking.com

А цей сучасний хостел «DREAM» вже на території має практично всі локації, які потрібні туристам: бар, ресторан «DruziCafe», туристичне бюро, снек-бар, ігрова кімната з настільними іграми, сувенірний магазин та автомат з напоями. Саме ж помешкання розташоване неподалік площі Ринок, де відвідувачі зможуть відчути справжній колорит Львова. До речі, в хостелі також працює ліфт, а працівники оселі за потреби можуть організувати трансфер до аеропорту чи іншого місця.

Парковка: немає

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 222 гривень

Де шукати: вулиця Краківська, 5

Телефон: 099 055 71 31

Skarbek's

Skarbek's. Фото: booking.comSkarbek's. Фото: booking.com

Якщо ви шукали хостел з терасою, де б зранку з філіжанкою кави можна було зустріти перші промінчика сонця, то хостел «Skarbek's» до ваших послуг! Інтер’єр цього хостелу незвичайний, дещо нагадує закулісся театру.  У помешканні є також спільна лаунж-зона з телевізором, кухня з доброю кавою, а ще тут працює туристичне бюро та снек-бар. Для куріння на території хостелу облаштовані спеціальні місця .

Парковка: на території є приватна автостоянка

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 160 гривень

Де шукати: проспект В’ячеслава Чорновола, 45а

Телефон: 068 213 02 08

Hi hostel

Hi hostel. Фото: booking.comHi hostel. Фото: booking.com

Ще один сучасний хостел ховається від туристів неподалік Львівського університету імені Івана Франка. Це помешкання чудово підійде активним людям, адже тут щовечора організовують вечірню розважальну програму у лаунжі або ж вечори перегляду фільмів. Іноді тут вмикають пряму трансляцію спортивних ігор, також є ігрова кімната. На території хостелу є міні-маркет та автомат з напоями, а спільній кухні пригощають водою, фруктами та доброю кавою. 

Парковка:  є парковка на вулиці та станція для зарядки електричних авто

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 145 гривень

Де шукати: вулиця Січових Стрільців, 17

Телефон: 073 032 00 17

Акули, єноти, динозаври: 7 способів розважити дитину у Львові на вихідних

COMPASS Station Hostel

Compass station hostel. Фото: booking.comCompass station hostel. Фото: booking.com

А з тераси цього львівського хостелу відкривається панорамний вид на костел святих Ольги та Єлизавети, а також на університет «Львівська політехніка». До послуг гостей тут спільні лаунж і кухня, туристичне бюро, цілодобова стійка реєстрації, трансфер з/до аеропорту та обідня зона. Також на території помешкання є автомати із закусками та напоями, місця для куріння та ігрова кімната з пазлами.

Парковка: неподалік є громадська автостоянка

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 140 гривень

Де шукати: вулиця Шептицьких, 47

Телефон: 097 188 21 12

Z-One Hostel

Z-One. Фото: booking.comZ-One. Фото: booking.com

Неподалік Львівського Палацу мистецтв розташований ще один сучасний та яскравий хостел – «Z-One». Тут для гостей відкрита спільна ванна кімната, а у деяких номерах є власна ванна кімната. До речі, також можна обрати сімейний номер або номер для молодят. Гості можуть відпочити в загальному лаунжі з телевізором, а діти - пограти в ігровій кімнаті. Також гості можуть пограти у настільний теніс і дартс, або навіть взяти напрокат велосипед.  А ще є тераса зі столиками та місця для куріння.

Парковка: є варіанти на вулиці

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 387 гривень

Де шукати: вулиця Чайковського, 27

Телефон: 063 845 88 17

EcoHostel DROVA

Еко-хостел «Дрова». Фото: booking.comЕко-хостел «Дрова». Фото: booking.com

І ще один львівський хостел в центрі міста, проте на цей раз – зі стриманим та сучасним дизайном. Мова йде про еко-хостел «Дрова», де панує атмосфера відпочинку та спокою. Це помешкання є безпечним для алергіків, а ще тут по всій території заборонено курити. Зате гості ту зможуть відвідати ресторан, зіграти в дартс чи подивитись телевізор на лаунжі.

Парковка:  є безкоштовна автостоянка на території хостелу

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 250 гривень

Де шукати: вулиця Джерельна, 55а

Телефон: 067 264 26 43

PopArt Hostel

PopArt Hostel. Фото: booking.comPopArt Hostel. Фото: booking.com

А цей яскравий хостел точно не залишить байдужими любителів коміксів, адже стіни «PopArt Hostel» прикрашають різноманітні постери, а елементи декору виконані в усіх кольорах веселки. Помешкання розташоване неподалік проспекту Шевченку, тож туристи зможуть вже за кілька хвилин опинитись поряд з найпопулярнішими закладами Львова. А персонал хостелу при потребі організує вам трансфер до потрібної локації.

Парковка: немає

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 220 гривень

Де шукати: вулиця Томашківського, 4

Телефон: 063 042 90 20

Post House Rooms 

Post House. Фото: booking.comPost House. Фото: booking.com

Завершить наш огляд затишний та просторий хостел «Post House», який розташований в самому серці Львова. Вже з вікон приміщення відвідувачі зможуть побачити всю красу центральної частини міста Лева. У деяких номерах хостелу є окрема ванна кімната, а гості решти помешкань користуються спільною ванною кімнатою.Серед іншого, в хостелі можна розслабитися у загальному лаунжі з телевізором, приготувати їжу на спільній кухні та відпочити на терасі. В «PostHouse» можна обрати сімейний номер, кімнату для некурців або номер для алергіків. Також в хостелі можна зіграти в настільні ігри чи скласти пазли. Є спеціальні місця для куріння.

Парковка: є громадська автостоянка на території хостелу

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 768 гривень

Де шукати: вулиця Словацького, 8

Телефон: 097 088 79 00

Ти не можеш прогавити: три найгучніші фестивалі цього літа у Львові та неподалік

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах