Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові цього тижня

Куди піти у Львові цього тижня. Фото: pexels.com (умовне)

Куди піти у Львові цього тижня. Фото: pexels.com (умовне)

Дозвілля та їжа
31 серпня 2020 14:38

Останній літній день ще тішить львів’ян скутими промінчиками сонця, та вже завтра – осінь, коли, традиційно, усі починають сумувати через закінчення безтурботної пори. Та не варто, адже попри карантин осінь у Львові розпочнеться з музичними концертами та переглядами фільмів просто неба!

VG Львів традиційно зібрав добірку найочікуваніших івентів цього тижня, які неможливо проґавити.

Кіно просто неба

Кіно просто неба. Фото: Романтичний кінотеатр просто неба Raffaello, Львів/FacebookКіно просто неба. Фото: Романтичний кінотеатр просто неба Raffaello, Львів/Facebook

Останній літній день у Львові – чудова нагода влаштувати романтичний вечір просто неба, аби насолодитись останніми теплими ночами. І є гарний варіант – у Стрийському парку облаштували атмосферний кінозал просто неба, де можна переглянути культові стрічки останніх років.

Розклад кіносеансів. Фото: Романтичний кінотеатр просто неба Raffaello, Львів/FacebookРозклад кіносеансів. Фото: Романтичний кінотеатр просто неба Raffaello, Львів/Facebook

І головне – все безпечно, адже дійство проходитиме просто неба, відвідувачі перебуватимуть в масках, а на вході можна продезінфікувати руки.

Коли? Щодня до 13 вересня, початок о 20:30

Де? В Стрийському парку у Львові

Концерт гурту «LATEXFAUNA»

Концерт просто неба. Фото: LATEXFAUNA/FacebookКонцерт просто неба. Фото: LATEXFAUNA/Facebook

Розпочніть осінню пору з доброї музики на свіжому повітрі! Гурт LatexFauna дасть безпечний open air y Львові в перший осінній день на території клубу «FestRepublic». Для відвідувачів лунатимуть теплі танцювальні хіти найхаризматичнішого інді-гурту країни, також працюватиме бар та фудкорт.

Коли? У вівторок, 1 вересня, з 19:00 до 21:30

Де? На літньому майданчику «FestRepublic», що на вулиці Старознесенській, 24-26

Скільки? Квитки від 400 до 690 гривень

Концерт просто неба «Один в каное»

Концерт просто неба. Фото: Один в каное/FacebookКонцерт просто неба. Фото: Один в каное/Facebook

У Львові незмінно діє гарна музична традиція – з року в рік популярний український гурт «Один в каное» проводить теплі концерти в рідному місті. Тож вже цього тижня на майданчику просто неба меломани зможуть повністю насолодитися задумливою атмосферою музики та гарно провести осінній день.  

Коли? У четвер, 3 вересня, з 19:00 до 21:30

Де? На літньому майданчику «FestRepublic», що на вулиці Старознесенській, 24-26

Скільки? Квитки від 380 гривень

Акустичний концерт на даху гурту «Фіолет»

Концерт просто неба. Фото: Фіолет/FacebookКонцерт просто неба. Фото: Фіолет/Facebook

Перший осінній тиждень тішить львів’ян концертами популярних українських гуртів просто неба! Тож ось іще один – на даху Lviv Film Center музичний гурт «Фіолет» дасть вечір акустичних пісень. Тут можна буде почути найкращі пісні гурту за всі роки існування та акустичні версії нових пісень з майбутнього альбому. Та поспішіть, адже організатори дотримуються санітарно-епідеміологічних норм, тож кількість місць обмежена!

Коли? У п’ятницю, 4 вересня, початок 19:30

Де? На даху Lviv Film Center, що на вулиці В. Великого, 14а у Львові

Скільки? Квитки по 290 гривень

Поринь у підводне життя

У Львові відкрили океанаріум. Фото: Океанаріум Львів/FacebookУ Львові відкрили океанаріум. Фото: Океанаріум Львів/Facebook

У Львові днями відкрили  перший у місті приватний океанаріум. Тут можна побачити як звичних рибок із зоомагазину, так і мешканців Світового океану. Океанаріум розташували на трьох поверхах будинку, де облаштували більше двадцяти акваріумів. Зустрічають відвідувачів зелені черепахи, а в найбільшому акваріумі тут мешкає двадцять піврічних акул. Загалом в океанаріумі мешкає три тисячі різних рибок. Така новинка зацікавить як дітей, так і дорослих!

Коли? в понеділок з 10:00 до 15:00 (каса працюватиме до 14:30), а з вівторка по неділю, а також в святкові дні – з 10:00 до 20:30 (каса працюватиме до 20:00).

Де? На проспекті Шевченка,8 у Львові

Скільки? Дитячий квиток (3-13 років) коштує 150 гривень, для студентів денної форми навчання та підлітків (14-17 років) вхід коштує 200 гривень, а за дорослий квиток доведеться заплатити 250 гривень. Для дітей до 3 років, дітей з інвалідністю та сиротам – вхід безкоштовний

10 зоокутків: де у Львові та області можна подивитись на тварин

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах