Обливаний понеділок у Львові 2021: де розважитися 3 травня

Обливаний понеділок у Львові 2021: де розважитися 3 травня. Фото: Zik.

Обливаний понеділок у Львові 2021: де розважитися 3 травня. Фото: Zik.

Дозвілля та їжа
03 травня 2021 09:06

На другий день Великодня у Львові щороку відбувається Обливаний понеділок – свято, коли всі охочі, відповідно до давньої традиції, поливають один одного водою. Цьогоріч Обливаний понеділок припадає на 3 травня. У зв'язку з карантинними обмеженнями, у 2021 році традиційного поливання водою на площі Ринок у Львові, як це було у минулі роки (до карантинного 2020-го), міська рада не організовує. Втім, веселі обливання у місті Лева таки будуть. Про це повідомили у !FESTrepublic.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

2-4 травня 2021 з 14:00 до 22:00 на території !FESTrepublic відбудеться !FEST Weekend. Великодній – забави з обливаннями водою.

"Народна прикмета говорить, що на Великдень всі мають веселитися, тож ми дотримуємось традицій і святкуємо всі 3 дні на !FESTrepublic. Проведемо безпечні гаївки і обливаний понеділок біля фонтану", – розповіли організатори.

Для сімейного відпочинку працюватимуть фудкорти з смаколиками, дитяча зона та забави, тематична фотозона для ваших світлин, справжній Великодній квест з подарунками. Для відпочинку з друзями – концептуальні виступи діджеїв, конкурси, коктейлі та настоянки.

Для домашніх улюбленців – dog-friendly зона.

Вхід вільний.

Нагадаємо, коли світкуватимуть День Львова 2021.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах