День Львова 2021: коли святкуватимуть

День Львова 2021: коли святкуватимуть. Фото: Львівська міськрада (архівне).

День Львова 2021: коли святкуватимуть. Фото: Львівська міськрада (архівне).

Події
19 квiтня 2021 13:36

День Львова відзначають щороку у першу неділю травня. У 2021 році День міста Львова припадає на 2 травня, коли українці святкуватимуть Великдень. Тож львів'яни цього дня матимуть одразу два свята. У неділю, 2 травня 2021 року, місто Лева святкуватиме 765 День народження.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Чи будуть у неділю, 2 травня, якісь святкування у Львівській міській раді поки що не повідомили, адже у місті до 4 травня оголошено посилений карантин.

764 День народження міста Лева, який святкували 3 травня 2020 року, став особливим, хоч і малолюдним. В урочистостях взяли участь міський голова Андрій Садовий із дружиною Катериною, Король з Королевою, сурмачі, фотограф і ще кілька випадкових перехожих.

Львову – 764: святкування під час пандемії. Фото: Львівська міська рада.Львову – 764: святкування під час пандемії. Фото: Львівська міська рада.

А ось з нагоди 763-річчя Львова, яке святкували у 2019 році, центром міста пройшла святкова хода, до якої долучилися більше трьох тисяч містян. Костюмований захід відтворив історичну ретроспективу з королівських часів до теперішніх днів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах