Нове місце: що відкриють у Львові замість Галицької жидівської кнайпи

Нове місце: що відкриють у Львові замість Галицької жидівської кнайпи. Фото: amazonaws.com

Нове місце: що відкриють у Львові замість Галицької жидівської кнайпи. Фото: amazonaws.com

Дозвілля та їжа
14 травня 2021 14:29

На вулиці Староєврейській, 37 у Львові, де до листопада 2020 року працювала популярна Галицька жидівська кнайпа «Під Золотою Розою», відкриють новий ресторан. Уже й відповідна вивіска з’явилась – «Avocado».

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Що відкриють у Львові замість Галицької жидівської кнайпи. Скріншот з відео Львів DepoЩо відкриють у Львові замість Галицької жидівської кнайпи. Скріншот з відео Львів Depo

«Скільки тут людей вкладають серце в працю, щоб відвідувачі змогли насолодитись смачними стравами та затишною атмосферою! Вже дуже скоро цей чудовий заклад запросить своїх відвідувачів на відкриття!», - написали на сторінці закладу у Facebook.

Також представники ресторану «Avocado orgainc food» поділились світлинами інтер'єру нового закладу.

Що відкриють у Львові замість Галицько-жидівскої кнайпи. Фото: Avocado orgainc food/FacebookЩо відкриють у Львові замість Галицько-жидівскої кнайпи. Фото: Avocado orgainc food/Facebook

Мережа ресторанів «Avocado orgainc food» – це заклади здорового харчування, які працюють у Львові з 2019 року. Два ресторани цієї мережі є у торгово-розважальних центрах «Спартак» та «Victoria Gardens». У «Avocado orgainc food» є доставка страв по Львову та ближніх селах. У меню – салати, супи, пасти, боули, гарячі страви, сандвічі та бургери, напої, десерти.  

Зазначимо, Галицька жидівська кнайпа «Під Золотою Розою» відкрилася у Львові у 2008 році. Вона входить до мережі концептуальних авторських ресторанів «Холдингу емоцій !FEST». «Родзинкою» цього закладу було меню. Це літературний альманах, який розповідає про історію євреїв Львова, але не має цін. «Вартість наїдженого залежить від вміння клієнта торгуватись», – зазначали офіціанти гостям. У меню: форшмак, фарширований щупак, хумус, цимес, флячки. З атракцій були примірка пейсів та капелюхів, частування «пейсихівкою», жива клезмерська музика.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах