Нове місце: що відкриють у Львові замість кав'ярні-пошти на Друкарській

Що відкриють у Львові замість кав'ярні-пошти на Друкарській. Фото: rdnv.me

Що відкриють у Львові замість кав'ярні-пошти на Друкарській. Фото: rdnv.me

Дозвілля та їжа
16 серпня 2021 12:55

На вулиці Друкарській, 3 у Львові, де раніше працювала популярна кав’ярня «Пошта на Друкарській», відкриють новий ресторан. Уже й відповідна вивіска з’явилась – «Milk Pub». Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як стало відомо VG Львів з власних джерел, вже незабаром на місці «Пошти на Друкарській» планують відкрити «Milk Pub», який також буде входити до мережі концептуальних авторських ресторанів «Холдингу емоцій !FEST».

Що відкриють у Львові замість кав'ярні-пошти на Друкарській. Фото: VG ЛьвівЩо відкриють у Львові замість кав'ярні-пошти на Друкарській. Фото: VG Львів

«Milk Pub» співпрацюватиме з проектом мережі «Кооператива молока» –об'єднанням фермерів, ідея якого народилися у селищі Поляни, що на Львівщині. Тож у новому закладі відвідувачі зможуть скуштувати авторське морозиво та молочні коктейлі, зроблені з фермерських продуктів.

Зазначимо, «Пошта на Друкарській» працювала в історичній частині міста, на вулиці Друкарській, 3. Це останнє аналогове поштове відділення у Львові. В закладі зібрана найбільша колекція львівських поштівок, як один з способів фіксації історії міста. Львів’янам і туристам це місце полюбилось за його атмосферність та інтер’єр – стіни закладу прикрашали старовинні марки, поштові скриньки, друкарські машинки тощо.

«Родзинкою» меню закладу були особливі нарізанці ще з часів Роберто Бандінеллі. Просто на кухні кав’ярні відбувалися всі етапи приготування пасти: від замішування тіста й до викручування через екструдер (станок для виготовлення) й висушування. Відвідувачі мали нагоду спостерігати за цим захоплюючим процесом через скло.

Що відкриють у Львові замість кав'ярні-пошти на Друкарській. Фото: fest.lviv.uaЩо відкриють у Львові замість кав'ярні-пошти на Друкарській. Фото: fest.lviv.ua

Нагадаємо, на вулиці Староєврейській, 37 у Львові, де до листопада 2020 року працювала популярна Галицька жидівська кнайпа «Під Золотою Розою», відкрили новий ресторан – «Avocado».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах