Зустрічай осінь: куди піти у Львові 4-5 вересня

Зустрічай осінь: куди піти у Львові 4-5 вересня. Фото: unsplash.com

Зустрічай осінь: куди піти у Львові 4-5 вересня. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
31 серпня 2021 17:36

Осінь – єдина пора року, яка завжди приходить вчасно. Втім, не варто засмучуватися, адже осінь у Львові – це пора фестивалів, гастрономічних свят і концертів. Вересень 2021 року у місті Лева обіцяє бути яскравим і багатим фестивалі та концерти.

Куди піти у Львові на перших осінніх вихідних, 4-5 вересня, розкаже VG Львів.

Молодвіж 2021

4-5 вересня у Львові відбудеться «Молодвіж 2021». Фото організаторів4-5 вересня у Львові відбудеться «Молодвіж 2021». Фото організаторів

Найближчими вихідними, 4-5 вересня, у Львові відбудеться Четвертий молодіжний івент «Молодвіж 2021». Він пройде на території !FESTrepublic у форматі 24-годинного заходу.

На молодь чекають, як традиційні освітні лекції, дискусії, виступи улюблених виконавців та нічні активності, так і нові формати та цікаві локації. До прикладу, «тиха вечірка», чи навпаки – кімната, де можна буде дати волю емоціям.

За словами організаторів, цьогоріч Молодвіж 2021 матиме п’ять напрямків.

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26

Коли: 4 – 5 вересня 2021, з 09:00

Ціна: безкоштовно

Кіт Ґаватовича

3-5 вересня у Львові відбудеться театральний фестиваль "Кіт Ґаватовича". Фото організаторів3-5 вересня у Львові відбудеться театральний фестиваль "Кіт Ґаватовича". Фото організаторів

3-5 вересня у Львові відбудеться театральний фестиваль "Кіт Ґаватовича".

«В орбіті фокусної теми «Нова гравітація» разом обміркуємо знакові теми українських театральних вистав останніх 30 років Незалежності, сконцентруємося на позитивному впливі театру на суспільство і спробуємо віднайти актуальну театральну ідентичність українців, цінну для всього світу», – розповіли організатори.

У програмі фестивалю «Кіт Ґаватовича»: концерти, фотовиставки, перфоманси, театральні виступи.

Де: Lem Station, вул. Вітовського, 57

Коли: 3-5 вересня

Ціна: безкоштовно

Street Food So Good

4 та 5 вересня у Львові відбудеться фестиваль Street Food So Good. Фото: unsplash.com4 та 5 вересня у Львові відбудеться фестиваль Street Food So Good. Фото: unsplash.com

Організатори Street Food So Good переконані, що для фестивалів немає поганої погоди. Її, як і круту атмосферу, створюють ті відчайдухи, які вміють веселитися попри все! Гостям радять прихопити з собою парасольки й бути готовими багато сміятися з жартів про львівські зливи, адже головною темою Street Food So Good буде дощ!

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького, вул. Болгарська, 4

Коли: 4-5 вересня 2021, з 12.00 до 21.00

Ціна: безкоштовно

Моцарт-Гала

4 версня Львівська опера запрошує на концертну програму «Моцарт-Гала»4 версня Львівська опера запрошує на концертну програму «Моцарт-Гала»

Львівська опера запрошує на концертну програму «Моцарт-Гала», на якій прозвучать найвідоміші увертюри, арії та ансамблі з опер «Весілля Фігаро», «Так чинять всі», «Дон Жуан» В.А. Моцарта.

Солісти: 

Олеся Бубела, Любов Качала, Дарина Литовченко, Ганна Носова (сопрано), 

Тетяна Вахновська, Ірина Кібартайте (мецо-сопрано),

Дмитро Кальмучин (баритон), 

Роланд Марчук, Володимир Шинкаренко (бас). 

Оркестр Львівської національної опери. Диригент – Юрій Бервецький

Режисер – Василь Вовкун

Ведучий концерту – Петро Радейко

Де: Львівський театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, пр. Свободи, 28

Коли: 4 вересня, з 18.00 до 19.20

Ціна: 75 – 500 гривень

Kruть

4 вересня у Львові відбудеться концерт бандуристки Марини Круть. Фото організаторів4 вересня у Львові відбудеться концерт бандуристки Марини Круть. Фото організаторів

Співачка та бандуристка Марина Круть у суботу, 4 вересня, завітає до Львова та виступить у супроводі струнного квартету на даху Lviv Film Center.

Kruть — інді-соул гурт із звучанням музики бандури у центрі, ніжним жіночим вокалом та ліричними текстами.

Де: Львівський кіноцентр, вул. Володимира Великого, 14а

Коли: 4 вересня, з 19.00 до 21.00

Ціна: 360 гривень

Концерт у Митрополичих садах

Програма «Світові хіти» — це унікально підібрані хіти 20 та 21 століття всіх улюблених виконавців у виконанні оркестру.Програма «Світові хіти» — це унікально підібрані хіти 20 та 21 століття всіх улюблених виконавців у виконанні оркестру.

Увечері 4 вересня у виконанні симфонічного оркестру у Митрополичих садах у рамках програми «Світові хіти» прозвучать кращі композиції з репертуару Michael Jackson, Paul McCartney, Whitney Houston, Christina Aguilera, Aerosmith, Sting, Michael Buble, Gloria Gaynor, Adele, Queen, The Beatles, Celine Dion та інших.

Спеціальний гість — Ксенія Царенко.

Ведучий — Олег Пригода

Спеціальна програма «Світові хіти» — це унікально підібрані хіти 20 та 21 століття всіх улюблених виконавців у виконанні оркестру під керівництвом народного артиста України Богдана Мочурада.

Де: Митрополичі сади, пл. Святого Юра

Коли: 4 вересня, з 19.00

Ціна: 240 – 480 гривень

ТІК

5 вересня до Львова з концертом завітає гурт "ТІК". Фото організаторів5 вересня до Львова з концертом завітає гурт "ТІК". Фото організаторів

5 вересня у на території !FESTrepublic у Львові відбудеться концерт гурту «ТІК».

«До речі, хто не знає, але ми «за» Тверезість і культуру, бо саме так розшифровується ця назва.  Для нас не важливо ваша сцена велика чи маленька, вас багато чи не дуже.  Де ми з’являємось  —  завжди панує  свято,  і лунають наші свіжі  хіти і народні блокбастери. Ми частуємо вас екологічно чистою запальною музикою, виготовленою за європейськими стандартами», — запевнили учасники гурту, запрошуючи на свій концерт у Львові.

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26

Коли: 5 вересня, з 19.00 до 21.00

Ціна: 200 – 820 гривень

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах