Прокляте місце: у центрі Львова закрили популярний "фестівський" заклад

Прокляте місце: у центрі Львова закрили популярний "фестівський" заклад. Фото: Юрій Богун.

Прокляте місце: у центрі Львова закрили популярний "фестівський" заклад. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
16 жовтня 2021 10:55

У центрі Львова закрили перший Milk Pub "Кооператива молока". Новий незвичайний заклад холдингу емоцій !FEST наприкінці літа 2021 року з'явився на Друкарській. Там, де колись була легендарна "Пошта на Друкарській", яка не пережила карантину. Як виявилося, молочний паб не протримався й кількох місяців.

Нині про Milk Pub на Друкарській, де подавали смачнюче морозиво, мілкшейки, десерти на основі молока та сирні закуски, нагадує лише вивіска над дверима. Літню терасу розібрали, меблі з приміщення винесли, барну стійку демонтували. На дверях — аркуш паперу з написом "Заклад закритий на ремонт". 

У центрі Львова після кількох місяців роботи закрили перший молочний паб "Кооператива молока".Фото: Юрій БогунУ центрі Львова після кількох місяців роботи закрили перший молочний паб "Кооператива молока".Фото: Юрій Богун

Milk Pub — перший заклад холдингу емоцій !FEST, який проіснував лише кілька місяців. Зазвичай проекти холдингу емоцій !FEST є дуже успішними. Як до прикладу, "Реберня "Під Арсеналом", "Криївка" чи "Львівська копальня кави". Вони існують роками і під їхніми дверима майже завжди стоять черги.

Доповнено: чому Milk Pub закрили після кількох місяців роботи у коментарі VG Львів розповів керівник PR-відділу львівського "Холдингу емоцій !FEST" Тарас Маселко.

Додамо, що пандемічний 2020-й рік негативно вплинули на гастрономічне життя туристичного Львова. Через карантинні обмеження, зменшення потоку туристів, високу орендну плату й інші негаразди чимало популярних ресторанів, кнайп і кав’ярень міста Лева стали економічно невигідними й просто зникли з гастрономічної мапи міста. Від них залишилися лише яскраві фото, та не менш яскраві спогади. Популярні ресторани Львова, які не пережили карантину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах