На Буковелі відкрився зимовий сезон 2021-2022

На Буковелі відкрився зимовий сезон 2021-2022

На Буковелі відкрився зимовий сезон 2021-2022 Фото: bukovel.com

Дозвілля та їжа
10 грудня 2021 10:57

Сьогодні, 10 грудня, найбільший і найдорожчий гірськолижний курорт України Буковель відкрив новий сезон. Гучних фестивалів, вечірок, чи будь-яких інших розважальних заходів із нагоди відкриття, у зв'язку з карантином, цьогоріч не буде. Про це повідомили в пресслужбі гірськолижного курорту "Буковель".

Гід зимовими Карпатами: їдемо на лижі на Буковель 

"10 грудня у нас запрацюють більшість витягів і так відкриється зимовий сезон. Розважальних заходів ми не планували через карантинні обмеження. Очікуємо, що сезон буде вдалим", — йдеться у повідомленні пресслужби.

Станом на 10 грудня на Буковелі працюють дитячі майданчики, оглядовий витяг, лижна школа та траси 1С; 2С; переїзд В; 3А; 5А; 5В; переїзд D; 12B; 7A; 9A. З 11 грудня запрацюють ще три гірськолижні траси. 

У пресслужбі курорту запевнили, що всі їхні працівники повністю вакциновані від коронавірусу.

Адміністрація курорту не виключає, що гостям Буковелю видаватимуть спеціальні наліпки для того, щоб верифікувати туриста і не перевіряти у нього щоразу COVID-сертифікат. Такі наліпки розробили для роботи Буковелю у червоній зоні епіднебезепеки. Їх видаватимуть при поселенні гостей у готель. А на витягах ці наліпки дозволять уникнути черг, які б могли виникнути при перевірці COVID-документів. Адже кататись дозволять туристам, які мають два щеплення від коронавірусу або негативний ПЛР-тест. Відтак на території курорту обіцяють розгорнути кілька пунктів тестування.

Додамо, що Буковель — найбільший і найдорожчий гірськолижний курорт України, розташований неподалік села Поляниця, біля підніжжя гори Буковель. На курорті працюють 17 витягів, лижна школа, пункти прокату спорядження, 75 кілометрів гірськолижних трас обладнані сніговими гарматами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах