У Трускавці відкрили гірку для катання на сноутюбах (ціни 2021-2022)

У Трускавці відкрили гірку для катання на сноутюбах

У Трускавці відкрили гірку для катання на сноутюбах Фото: facebook.com/Dream Park

Дозвілля та їжа
16 грудня 2021 12:38

У курортному місті Трускавець, що на Львівщині, розпочав роботу Dream Park "Покатушки на плюшках". Кататися на сноутюбах можуть як діти, так і дорослі. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Сезон катання на сноутюбах 2021-2022 у Трускавці офіційно відкриють у суботу, 18 грудня. Втім, гірки вже готові й чекають на гостей.

Dream Park "Покатушки на плюшках" розташований неподалік питного озера за санаторієм "Карпати". Працює він щодня з 10.00 до 18:00.

Один спуск на тюбі коштує 50 гривень (низький сезон) і 50 гривень (високий сезон). Оренда "плюшки" на годину обійдеться у 200 гривень (незалежно від сезону). Дві години — 250 гривень (низький сезон) і 300 гривень (високий сезон). Зазначимо, що низьким сезоном вважаються будні до 24 грудня та після 17 січня, а високим — з 25 грудня до 16 січня, атакож усі вихідні й святкові дні. Покататися можна щодня. Але варто зважати, що на вихідні дуже багато людей. І орендувати тюб на годину стає невигідно, адже через довжелезну чергу за цей час з'їхати з гори більше ніж чотири рази може і не вдатися.

Додамо, що трасу для катання на надувних санчатах у Трускавці вперше відкрили у лютому 2020 року.  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах