30 січня у Винниках знову запустять безкоштовний лижний витяг

30 січня у Винниках знову запустять безкоштовний лижний витяг

30 січня у Винниках знову запустять безкоштовний лижний витяг Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
28 сiчня 2022 10:35

У неділю, 30 січня, у Винниках знову запустять безкоштовний лижний витяг. Необхідними умовами для безкоштовного катання є реєстрація та наявність власного спорядження.

У четвер, 27 січня, у тестовому режимі запрацювали лижні траси у Винниках. Протягом 2,5 годин лижники могли протестувати новий лижний витяг безкоштовно. Охочих було багато. Коли кількість лижників та сноубордистів перевищила тисячу, адміністрація комплексу призупинила реєстрацію на вхід і вирішила повторити акцію. Так, у неділю, 30 січня, з 13.00 до 17.00 охочі зможуть безкоштовно покататись на лижах чи сноуборді. Щоб взяти участь у другому тестовому катанні, також треба зареєструватись

«Перших 500 людей, які реєструються на безкоштовне катання, ми запрошуємо. Одразу попереджаємо: жодних нарікань, бо це тестове катання. Але враховуючи що люди сьогодні були задоволені і яка якість траси, у неділю ми зробимо ще один день бонусом», – анонсував в Instagram власник Еmily Resort Григорій Козловський.

Необхідною умовою безкоштовної катання є наявність власного спорядження, оскільки прокат на території комплексу ще не працює.

За словами Козловського, лижна траса у Винниках – найбільша у Європі зі штучним покриттям, яка буде доступною для катання протягом цілого року. Наступного року тут планують відкрити окрему трасу для сноубордистів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах