Куди піти у Львові на вихідних, 4-5 червня.
Куди піти у Львові на вихідних, 4-5 червня
Дозвілля та їжа
02 червня 2022 14:09
Куди піти у Львові на вихідних, 4-5 червня.

Попри активні бойові дії на сході України, у Львові вирує мистецьке життя. Більшість концертів, вистав і фестивалів – благодійні, на них збирають гроші на підтримку бійців Збройних Сил України, переселенців або хворих людей. Куди піти у Львові на перших вихідних літа, 4-5 червня, розповідає VG Львів.

Велопробіг із Арсеном Мірзояном

«Кручу педалі, щоб вони жили» – благодійний велопробіг, який щороку відбувається у Львові. У суботу, 4 червня, велопробіг у місті Лева відбудеться вшосте.

За шість років цей спортивний захід уже став родинним святом для сотень львів’ян і гостей міста: компанії, родини, дитячі колективи, батьки з немовлятами у спеціальних велосипедних кріслах, і навіть роверисти з домашніми улюбленцями – усі збираються разом у центрі Львова, аби зробити добру справу.

Мета велопробігу 2022 року – зібрати щонайменше 300 тисяч гривень на медичне обладнання для порятунку онкохворих дітей Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові.

Аби взяти участь у велопробізі, потрібно сплатити реєстраційний внесок. Реєстрація.

Коли: 4 червня, 10.00 – реєстрація, 11.00 – старт.

Де: проспект Свободи, біля Оперного театру.

Ціна: 237 гривень, діти до 10 років – безкоштовно.

Концерт з нагоди 89-річчя львівського органа

У суботу, 4 червня, львівський органі святкує 80-річчя. Саме цього дня 1933 року відбулося його урочисте відкриття. Орган виготовила органобудівнича компанія «Gebrüder Rieger». За свою майже 90-річну історію він зберіг унікальні музичні якості та досі радує слухачів потужним і неповторним звучанням. Організатори запрошують переконатися у цьому!

Тривалість концерту: близько години.

Коли: 4 червня, о 14.00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Бандери, 8.

Ціна: 100 гривень.

Майстер-клас «Наномолекулярна кухня» 

У  Lviv Open Lab відбудеться суботній майстер-клас, під час якого учасники навчаться готувати молекулярне морозиво з рідкого азоту, НеНьютонівську речовину – з простого картопляного крохмалю, та хімічні коктейлі – кількома способами. До участі запрошують підлітків з 14 років. Щоб взяти участь, потрібно зареєструватися.  

Перед майстер-класом організатори проведуть лекцію, під час якої учасників познайомлять ближче з прогресивними стравами молекулярної кухні, а також розкажуть все про харчові добавки, емульгатори, консерватори, шокове замороження, дегідратацію та ферментування. Туди може прийти кожен охочий. 

Коли: 4 червня, о 12.00.

Де: Lviv Open Lab, проспект Червоної Калини, 58.

Ціна: безкоштовно.

В Укритті: Концерт гурту «Пиріг і батіг»

«Пиріг Батіг» – музично-поетичний проєкт, головна мета якого популяризувати мову нашого краю за допомогою музичних, поетичних і пісенних форм. Творчість колективу – акуратна модернізація народного пісенного спадку, що дає змогу прослідкувати еволюцію мови з певного періоду. 

50% зібраних коштів організатори обіцяють віддати на потреби Збройних Сил України.

Коли: 4 червня, початок о 19.00.

Де: Нижній зал у Театрі Ляльок, площа Данила Галицького, 1.

Ціна: 200 гривень.

Концерт гурту «Цвіт кульбаби»

Гурт "Цвіт кульбаби".
Гурт "Цвіт кульбаби". Фото: bestmusic.com.ua

У суботу, 4 червня, у львівському Центрі Довженка відбудеться концерт гурту «Цвіт кульбаби», який виступить із благодійним концертом на підтримку Збройних сил України.

Увесь прибуток буде перераховано у фонд полку АЗОВ. 

Коли: 4 червня, о 17.00.

Де: Lviv Dovzhenko Centre, проспект Червоної Калини, 81.

Ціна: 200-350 гривень.

Концерт Артема Пивоварова

Артем Пивоваров.
Артем Пивоваров. Фото: hochu.ua

У перші літні вихідні артист готується дивувати львів'ян незвичайною сценою, видовищним світловим шоу і новими декораціями. Концерти Артема Пивоварова відбуватимуться у Львові у суботу та неділю.

Коли: 4 червня о 16.00, 5 червня о 19.00.

Де: Malevich Night Club, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 650-1050 гривень.

Разом фест

Торговий комплекс «Шувар» відновлює традицію літніх фестивалів і запрошує сихівчан у п’ятий день літа червня весело провести час на своїй території. 5 червня на гостей чекає багато цікаво: арт-майстерки від ліцею «Оріяна», Lviv Open Lab, дитячого простору «Заполяр’я», Центру дитячої та юнацької творчості МЖК-1, концертна програма за участі творчих колективів Дитячої школи мистецтв №5, танцстудії «Mini stars team»,  спортивні розваги та активності.

Під час заходу кожен зможе долучитися до збору коштів на автомобіль для Збройних Сил України. 

Коли: 5 червня, об 11.00.

Де: Торговий комплекс «Шувар», проспект Червоної калини, 36.

Ціна: безкоштовно.

Концерт гурту «Друга Ріка»

5 червня з благодійним концертом до Львова завітає гурт «Друга Ріка». Недільним виступом у місті Лева «Друга ріка» продовжить другу частину свого пісенного туру «Хто, якщо не ми?».

«Ми знаємо про неймовірні зусилля громадян у допомозі нашим військовим та внутрішньо переміщеним громадянам, як обладнанням, гуманітарною допомогою, так і лікуванням та підтримкою поранених бійців. Дякуємо за вашу позицію і патріотизм! Чекаємо всіх на нашому виступі й будемо вдячні за будь-яку фінансову підтримку зі збору коштів на допомогу Збройним Силам України», – розповіли музиканти.

Коли: 5 червня, о 18.00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 490 гривень.

Швидкі побачення у Львові

Це вечірка флірту і нових знайомств, на якій протягом одного вечора можна приємно поспілкуватися, пограти у «Мафію», потанцювати, весело проводячи час із цікавими, а головне не обтяженими стосунками, людьми. А якщо пощастить – знайти нове кохання.

Коли: 5 червня, початок о 20.00.

Де: Rafinad People Club, вулиця Руданського, 1.

Ціна: жінки – 350 гривень, чоловіки – 400 гривень.

 

 

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах