Морозиво з рідкого азоту: для львівських підлітків проведуть майстер-клас із наномолекулярної кухні. Фото: yarosonline
У суботу, 4 червня, у Lviv Open Lab відбудеться майстер-клас «Наномолекулярна кухня». Під час заходу учасники навчаться готувати молекулярне морозиво з рідкого азоту. До участі запрошують підлітків з 14 років.
Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
Подія почнеться о 12:00 та триватиме до 14:45. Організатори передбачили два блоки програми – лекцію та майстер-клас. На лекції учасників познайомлять ближче з прогресивними стравами молекулярної кухні, а також розкажуть все про харчові добавки, емульгатори, консерватори, шокове замороження, дегідратацію та ферментування. Туди може прийти кожен охочий.
На майстер-класі учасники зможуть власноруч приготувати молекулярне морозиво з рідкого азоту, НеНьютонівську речовину – з простого картопляного крохмалю, та хімічні коктейлі – кількома способами. Кількість місць на майстер-клас обмежена. Щоб взяти участь, потрібно зареєструватися.
Додамо, що молодіжний простір Lviv Open Lab знаходиться на проспекті Червоної Калини, 58.
Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.