Ненудні вихідні: куди піти у Львові 13-14 серпня

Ненудні вихідні: куди піти у Львові 13-14 серпня.

Ненудні вихідні: куди піти у Львові 13-14 серпня. Фото: unsplash.com.

Дозвілля та їжа
11 серпня 2022 18:59

Вихідні не за горами. У суботу та неділю, 13-14 серпня, у Львові відбудеться кілька фестивалів, а також багато концертів, екскурсій і виставок. Більшість із них – благодійні, організовані на підтримку ЗСУ. Розповідаємо про найцікавіші події у місті Лева цього вікенду. Дивіться повну афішу Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Виставка російської військової техніки, знищеної ЗСУ

Виставка російської військової техніки, знищеної ЗСУ.Виставка російської військової техніки, знищеної ЗСУ. Фото: сity-adm.lviv.ua.

У Львові на площі Ринок відкрили виставку російської військової техніки, знищеної Збройними силами України «Вистоїмо, переможемо!». Вихідні – чудова можливість без поспіху її роздивитися.

На експозиції представлені: російський танк Т-72, самохідні артилерійські установки 2С1 «Гвоздіка» та 2С19 «Мста-С», ракетно-зенітний комплекс «Бук» та протитанковий ракетний комплекс «Штурм» (на базі МТЛБ). Відвідувачі також можуть на власні очі побачити декілька з 3 000 ракет, випущених російськими загарбниками по українських містах. 

Коли: 13-14 серпня.

Де: площа Ринок.

Ціна: безкоштовно.

Майстер-клас із малювання картин із вином

Майстер клас з малювання картин вином.Майстер клас з малювання картин вином. Фото: facebook.com/prostir.mrij.

Студія малювання "Простір мрій" запрошує повнолітніх львів'ян на майстер-клас із малювання картин із вином. Тут навчать малювати картину за 2,5 години, навіть якщо ви раніше ніколи не малювали. Для участі необхідна попередня реєстрація

Коли: 13-14 серпня.

Де: арт-студія "Простір мрій", вулиця Городоцька, 106.

Ціна: 600 гривень.

Дитячий фестиваль "Речі для малечі"

"Речі для малечі"."Речі для малечі". Фото: facebook.com/yarmaroklviv.

Маленьких та дорослих львів'ян запрошують на ярмарок "Речі для малечі", де можна буде весело та з користю можна провести вихідний. 

У програмі: танцювальні виступи творчих колективів, зона Lego, настільний футбол, безпечний дартс, майстер-класи, маркет дитячих товарів, промо зона дитячого дозвілля, фудкорт.

Головною розвагою буде Toy crossing – обмін іграшками. Щоб взяти участь необхідно принести не більше ніж п'ять іграшок та обміняти їх на інші. Усі іграшки мають буди чистими та справними. 

Коли: 13 та 14 серпня, з 12:00 до 20:00.

Де: Парк імені Івана Франка.

Ціна: безкоштовно.

Екскурсія Музеєм "Львів стародавній"

Музей "Львів Стародавній" запрошує усіх охочих на екскурсії. Для підтримки внутрішньо переміщених осіб на вихідних о 15:00 у музеї діє безкоштовний екскурсійний супровід  експозицією. 

Зазначимо, що Музей розташований у підземеллі церкви. Адміністрація наголошує, що у випадку повітряної тривоги приміщення музею є безпечним сховищем не тільки для відвідувачів, а й для усіх, хто опинився поруч із вулицею Краківською, 21. 

Запис за телефоном: 097 70 82 121.

Коли: 13 та 14 серпня, початок о 15:00.

Де: Музей Львів Стародавній, вулиця Краківська, 21.

Ціна: безкоштовно.

Melovin

Один із найепатажніших артистів українського шоубізу Melovin виступить з благодійним концертом на підтримку ЗСУ у Malevich Concert Arena у суботу, 13 серпня.

Коли: 13 серпня, з 18:00 до 20:00.

Де: Нічний клуб Малевич, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 390-700 гривень.

Асафатоv

У суботу, 13 серпня, в укритті на !FESTrepublic відбудеться сольний концерт українського артиста Асафатоv. Номінант музичної премії Yuna в категорії "Відкриття року" здобув велику популярність завдяки участі у телевізійному шоу "Голос країни", де став суперфіналістом. 

Коли: 13 серпня, з 18:00 до 20:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 250 гривень.

!FEST Weekend

!FESTrepublic у Львові запрошує львів'ян, переселенців і туристів на веселі вихідні на просто неба. Відпочинкові зони з пуфами, гамаками та лежаками, фонтан, настільний футбол і великі шахи – тут є все для хорошого відпочинку і дорослих, і дітей. 

В останні вихідні липня на території !FESTrepublic діятиме безліч розваг та активностей на свіжому повітрі, а саме: музичні сети від ді-джеїв, перегляд улюблених мультфільмів на великому екрані, дитячий аквагрим, професійні аніматори, майстер-класи.

Додамо, що серед гастрономічних локацій на територіє є такі, як: Реберня, Братванка, Milk Pub, кав’ярня Kulturrra та фуд-корти Правда, П‘яна вишня. 

Коли: 13 та 14 серпня, з 14:00 до 21:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: безкоштовно.

Етнозахід у Victoria Gardens

Етно-захід у Victoria Gardens.Етно-захід у Victoria Gardens. Фото: unsplash.com.

У неділю, 14 серпня, львів'ян і гостей міста запрошують на етнозахід у центральному атріумі Victoria Gardens. У програмі: майстер-класи з народних ремесел, мобільний планетарій, плетіння віночків, виготовлення свічок, розіграш подарунків, лемківські пісні, показ колекції вишиванок, виступ народних колективів, ворожіння від мольфара, виступ академічної хорової капели «Дударик».

Коли: 14 серпня, з 14:00 до 17:00.

Де: ТРЦ Victoria Gardens, вулиця Кульпарківська, 226А.

Ціна: безкоштовно.

"Гаррі Поттер" від LUMOS Orchestra

У неділю, 14 серпня, легендарний концерт-історія "Гаррі Поттер" від LUMOS Orchestra повертається до Львова. Не пропустіть!

Коли: 14 серпня, з 16:00 до 18:00.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиця Лесі Українки, 1.

Ціна: 80-250 гривень.

Арт-подія «Мистецтво Наближає Перемогу» 

Фестиваль "Мистецтво Наближає Перемогу".Фестиваль "Мистецтво Наближає Перемогу". Фото: facebook.com/mystetstvo.ua.

У неділю, 14 серпня, у Львові стартує арт-захід «Мистецтво Наближає Перемогу». Триватиме він упродовж трьох днів.

Програма заходу на 14 серпня: 

12.00 – відкриття. Створення полотен провідними стріт-арт художниками України в рамках графітіджему: Денис Метелін (Metelin), Валерій Колор (Zdesroy), Андрій Присяжнюк And, Дмитро Ткаченко (Tabu).

14:00 – відкриття художньої виставки-продажу, яке супроводжуватиме вініловий ді-джей сет крафтової музики (проводить Данило Білоус).

18.00-21.00 – концерт Львівського джазового колективу «Опера Авангард». 

Коли: 14 серпня, з 12:00 до 21:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: безкоштовно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах