Переселенцям, які живуть у Львові, безкоштовно покажуть Карпати — як записатися на екскурсію

Переселенцям, які живуть у Львові, безкоштовно покажуть Карпати — як записатися на екскурсію.

Переселенцям, які живуть у Львові, безкоштовно покажуть Карпати — як записатися на екскурсію. Фото: karpatium.com.ua.

Дозвілля та їжа
20 вересня 2022 19:02

Мальтійська служба допомоги розпочала туристично-соціальний проєкт «Мандруй Львівщиною. Історія другої домівки», щоб ближче познайомити переселенців з краєм, який став для них другою домівкою. У рамках проєкту відбуваються екскурсії по Львову, а також виїзні мандрівки по області, зокрема у Карпати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Сьогодні сотні тисяч українців знайшли свій другий дім, хоч і тимчасовий, на Львівщині. Ми опікуємося низкою прихистків для переселенців та постійно допомагаємо ВПО на Львівщині. Тому добре розуміємо, яку велику потребу перезавантажитися та набратися сил вони мають. Сьогодні ми хочемо ближче познайомити наших гостей зі Львовом та Львівщиною, щоб через красу та історію нашого краю вони краще зрозуміли середовище, в якому живуть», – розповів керівник програм Мальтійської служби допомоги в Україні Олексій Побурко.

Екскурсії Львовом організовують для внутрішньо переміщених осіб, які мешкають в області. А для переселенців, які тимчасово мешкають у Львові, – заміські поїздки, зокрема у Карпати

За його словами, у вересні планується провести 15 екскурсій для 400 переселенців. Заплановані вони двічі-тричі в тиждень, однак графік гнучкий через погодні умови. Для участі в екскурсіях потрібно зареєструватися за телефоном: 096 968 54 57.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах