Куди піти у Львові у лютому: огляд найцікавіших подій.
Куди піти у Львові у лютому: огляд найцікавіших подій
Дозвілля та їжа
01 лютого 07:48
Куди піти у Львові у лютому: огляд найцікавіших подій. Фото: freepik.es

На календарі – останній місяць зими. Розповідаємо про те, які цікаві заходи відбудуться у Львові у лютому 2024 року. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мамахохотала

Мамахохотала.
Мамахохотала. Фото: moemisto.ua.

2 лютого в приміщенні арена Malevich Concert Arena відбудеться концерт "Мамахохотала".  Понад 10 років українська гумористична студія “Мамахохотала” створює телешоу, серіали, фільми та дає концерти на радість публіки. Майже півтора року колектив не давав концерти і лише в грудні 2023 року відновив виступи. 

Коли: 2 лютого, 19:00.

Де: Malevich Concert Arena, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 480 - 780 гривень.

Симфонічний концерт Такуя Шігешіта в Органному залі

3 лютого у Львівському органному залі виступатиме японський диригент Такуя Шігешіта, який диригуватиме симфонічним оркестром Луганської обласної філармонії. 

"Та-да-да-дааам!" Так, це вона! Пʼята симфонія Людвіга ван Бетовена. Ця миттєво впізнавана тема приковує увагу слухача з перших тактів і залишає незабутнє враження. Симфонія №5 – беззаперечний шедевр, який вражає своєю емоційністю, драматизмом та є свідченням незламності людського духу. Цей твір розповідає про сам тріумф, про кожну важко здобуту перемогу, яка коли-небудь була чи буде.

Цей шедевр, який захоплює слухачів по всьому світу, прозвучить у Львівському органному залі у виконанні Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії під дириґуванням Такуя Шігешіти, дириґента з Японії, який приїде до України в часі війни.

Детальніше про концерт.

Коли: 3 лютого, 19:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Степана Бандери, 8.

Ціна: 480 - 780 гривень.

Жадан і Собаки. Концерт

Жадан і Собаки. Концерт.
Жадан і Собаки. Концерт.

Жадан і Собаки їдуть у Благодійний Зимовий Тур містами України з презентацією свого нового альбому "Радіопромінь". У Львові концерт відбудеться 4 лютого у !FESTrepublic. 

"Тож запрошуємо вас долучитися до нашого рок-н-ролу. Зіграємо для вас нові, старі та ще не дописані композиції із золотих запасів колективу", – запрошують організатори.

Спеціальною гостею стане співачка Марта Липчей.

Частину прибутку передадуть на підтримку українського війська. 

Детальніше про концерт.

Коли: 4 лютого, 18:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 800 гривень.

Ennio Morricone. Концерт

Легендарні хіти італійського маестро Ennio Morricone у виконанні симфонічного оркестру та хору звучатимуть 5 лютого у Львівській національній опері. 

«На Вас чекає чарівний вечір легендарної музики із улюблених кінофільмів: «Недоторканні», «Місія», «Хороший, поганий, злий» , «Професіонал», «За жменю динаміту», «Новий кінотеатр «Парадиз», «Одного разу в Америці», «Приходь одного вечора повечеряти», «На декілька доларів більше», – запрошують організатори. 

Детальніше про концерт

Коли: 5 лютого, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 250 - 1490гривень.

Іван Попович. Концерт

Ось вже 50 років композитор та співак зігріває душі українських слухачів своїми піснями. «Головна місія цих концертів – це не заробіток, я вже за життя заробив скільки мені потрібно було. Хочеться вкласти свою лепту у Перемогу», - сказав Іван Попович в одному з інтерв’ю. 

6 лютого у Львівській національній опері відбудуться два концерти Івана Поповича.  

Коли: 6 лютого, 17:00 та 19:30.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 340 - 1490 гривень.

Vivienne Mort. Концерт при свічках

Vivienne Mort. Концерт при свічках.
Vivienne Mort. Концерт при свічках.

Співачка запрошує містян 6 лютого до ошатного та чепурного театру Марії Заньковецької на концерт, на якому збиратимуть на дрони.

Vivienne Mort – відомий київський інді-рок гурт, який у 2007-му році заснувала талановита співачка, авторка і композиторка Даніела Заюшкіна. За понад 15 років колектив став улюбленим для сотень тисяч українців, дав сотні концертів, зіграв на головних опен-ейрах країни та отримав «Шевченківську премію» у номінації «Музичне мистецтво». Творчість Vivienne Mort має особливий характер та оповита аурою, якої не має жоден інший колектив. 

Цього вечора Vivienne Mort виконають свої найкращі композиції «Пташечка», «Думаю про тебе», «Іній», «Пам’ятаєш» та багато інших зворушливих, щирих та сповнених неповторної енергетики пісень.  

Коли: 6 лютого, 19:00.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиця Лесі Українки, 1.

Ціна: 390 гривень.

Світязь. Концерт

Концерт гурту «Світязь» у Львові відбудеться 10 лютого. «Ні, я не ту кохав», «Марія», «Келих терпкого вина» та багато інших хітів гурту, які увійшли у золотий фонд української музики, звучатимуть лютневої суботи у Центрі Довженка. Не пропустіть!

Коли: 10 лютого, 18:00.

Де: Центр Довженка, проспект Червоної Калини, 81.

Ціна: 200 - 500 гривень.

Гуцулія. Концерт

Гуцулія. Концерт.
Гуцулія. Концерт.

Ансамбль народної музики «Бревіс» Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк (художній керівник – заслужений артист України Ярослав Бибик) своєю творчістю популяризує та примножує традиції українського народного мистецтва.

У репертуарі колективу – класичні мініатюри, обробки народних пісенних і танцювальних мелодій різних регіонів України, а також країн Карпатського регіону: Молдова, Румунія, Словаччина, Польща, Угорщина, інструментальні композиції, створені на основі мелосу Карпат. 

Коли: 11 лютого, 17:00.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 180 гривень.

Теплий концерт. Вівальді при свічках

12 лютого у Львівській національній філармонії відбудеться концерт класики Антоніо Вівальді при свічках.  Усіх гостей пригощатимуть шампанським та цукерками.

У незвичному для слухача виконанні Наталії Кожушко (флейта) прозвучать «Пори року» Антоніо Вівальді, а також «Пори року» сучасного  українського композитора Золтана Алмаші.  

Солістка Марта Герега (скрипка) у супроводі академічного камерного оркестру «Віртуози Львова». Диригент - Тарас Вергун. 

Детальніше про концерт.

Коли: 12 лютого, 18:30.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 200 гривень.

Арсен Мірзоян. Концерт

«Стальний голос України», а саме так називають Арсена Мірзояна, давно став символом мужності та романтизму на українській сцені. 

У Львові співак презентує новий альбом "Сонце". Це альбом про життя в умовах війни. Всі метафори і алегорії в піснях, навіяні біографічними історіями. Це памʼять. Ми продовжуємо любити дітей, лікувати батьків, вчимося любити на відстані і просто вчимося. 

Коли: 12 лютого, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 250 - 1395 гривень.

Averin & Chursanov. Концерт

Averin & Chursanov. Концерт.
Averin & Chursanov. Концерт. Фото: moemisto.ua

«Ніченька», «Відлюбилося», «Звичка», «Дівчина» – Ви точно чули і наспівували ці треки! 13 лютого у Львові вперше з власним сольним концертом виступить молодий український поп гурт Averin & Chursanov. 

Хлопці тільки почали свій творчий шлях, але вже отримали визнання у вигляді мільйонів переглядів і прослуховувань.

Коли: 13 лютого, 19:00.

Де: Malevich Concert Arena, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 400 - 550 гривень.

SHUMEI. Концерт

Спеціально до Дня святого Валентина, 13 лютого, SHUMEI у супроводі струнного квартету виступить на сцені Львівської Опери.  

Співак відомий своїми емоційними піснями та каверами про найважливіше для кожного з нас. Серед, яких: «Тривога», «Біля тополі», «Буревіями» та інші хіти артиста. На четвертий день війни написав пісню «Тривога», яка й сьогодні передає душевний стан кожного українця. 

Коли: 13 лютого, 19:30.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 440 - 1590 гривень.

У вирі пристрасного тагно. Концерт при свічках

У Львівській філармонії продовжується цикл затишних концертів при свічках. 14 лютого відбудеться подія  «У ритмі пристрасного танго». Подія буде присвячена вічному та найпрекраснішому почуттю – коханню. Коханню, яке втілилось в одному з найпопулярніших жанрів у світі – танго. 

Детальніше про концерт.

Коли: 14 лютого, 18:30.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 200 гривень.

KOLA 

KOLA.
KOLA. Фото: facebook.com/kolasinger

14 лютого у Львові до Дня всіх закоханих виступатиме KOLA зі своїми хітами та новими піснями. Львів’яни та гості міста, як і торік, матимуть змогу провести найромантичніший вечір року у компанії співачки, творчість якої розкриває усі тонкощі кохання майже у кожному треку. 

Коли: 14 лютого, 19:00.

Де: Malevich Concert Arena, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 499 - 1350 гривень.

Андрій Кравченко. Концерт

До Дня всіх закоханих, 14 лютого, у Центрі Довженка виступить сучасний український романтик, автор і виконавець ліричних хітів Андрій Кравченко. Його душевні балади, серед яких «Доле моя», «Моя єдина», «Тільки ти», відомі мільйонам і час звучать під час освідчень у коханні.

Коли: 14 лютого, 19:00.

Де: Центр Довженка, проспект Червоної Калини, 81.

Ціна: 250 - 505 гривень.

Cheev. Концерт

Cheev.
Cheev. Фото: instagram.com/vladcheev

Талановитий, щирий, світлий – усе це про артиста Cheev, відвідати виступ якого на День усіх закоханих – мабуть, найвдаліша ідея. Під псевдонімом Cheev пише та виконує пісні Влад Чижиков, чия популярність стрімко зросла після участі в проєкті «Голос Країни». Фірмовий стиль артиста, у якому гармонійно співіснують поп, інді та альтернатива, до смаку тисячам слухачів.  

Коли: 14 лютого, 19:00.

Де: Львівський державний цирк, вулиця Городоцька, 83.

Ціна: 360 гривень.

BIGSHOW ORCHESTRA. Концерт

До Дня усіх закоханих BIGSHOW ORCHESTRA презентує грандіозне шоу у Львівській опері, яке об’єднає на одній сцені оркестр, хор, рок-бенд та солістів, і, навіть, ді-джея. Кращі музиканти та виконавці об‘єднались, аби подарувати слухачам нову програму «Світові хіти про кохання»! 

Солісти вечора – Вікторія Ященко, Юрій Рокецький, Анастасія Яценко, Ксеня Царенко. Диригент – Роман Мачишин. Ведучий – Олег Пригода. Спеціальний гість – DJ Van Gogh.

Детальніше про концерт.

Коли: 14 лютого, 20:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 340 гривень.

Максим Бородін. Концерт

Максим Бородін. Концерт.
Максим Бородін. Концерт. Фото: facebook.com/7borodin7.

Неймовірно романтична програма «Як би не ти…» від півфіналіста «Голосу країни 12» прозвучить 15 лютого у Malevich Concert Arena.  У супроводі музикантів Максим Бородін виконає найкращі пісні, які вже стали хітами – «Якби не ти», «Чайка», «Скажи мені», «Моя країна» та багато інших, а також декілька авторських версій відомих українських композицій. 

Коли: 15 лютого, 19:00.

Де: Malevich Concert Arena, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 400 - 790 гривень.

ADAM. Концерт

ADAM. Концерт.
ADAM. Концерт. Фото: concert.ua

«Танцюй зі мною повільно» – український гурт ADAM завітає з концертом до Львова. Виступ відбудеться 17 лютого.

Зазначимо, що ADAM – популярний київський неосоул гурт, заснований у 2014 році саундпродюсером Мішею Кліменком та його дружиною Сашею Норовою. Свого часу проєкт увійшов до переліку найбільш успішних музичних стартапів країни. Головною натхненницею робіт гурту є чарівна Саша. Концерти ADAM – це якісна музика, чуттєві тексти та яскраві образи. 

Коли: 17 лютого, 19:00.

Де: Chilly Food&Bar, вулиця Богдана Хмельницького, 9B, Винники.

Ціна: 1000 гривень.

Брати Гадюкіни. Концерт

Їхня історія почалась більше як 30 років тому, і чимало історій та спогадів вони можуть нам розповісти. Вони – стали голосом епохи. Вони стали фундаментом та титанами українського року. Легендарні Брати Гадюкіни виступлять з  концертом у !FESTrepublic. 

Коли: 25 лютого, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 600 - 1200 гривень.

Тарас Петриненко. Концерт

Тарас Петриненко. Концерт.
Тарас Петриненко. Концерт. Фото: umoloda.kyiv.ua

Тарас Петриненко виступить у театрі імені Марії Заньковецької у місті Лева 26 лютого з нагоди ювілею маестро — «Ювілей під сиренами». На львівську публіку очікує неймовірне музичне частування, адже співак має намір постати перед своїми шанувальниками не один, а в супроводі музикантів і Тетяни Горобець. 

Неповторний тембр метра української сцени, його харизма і лише «живе» виконання таких уже рідних і дорогих серцю пісень, на яких виросло не одне покоління українців. Ці пісні не для ресторанів «під їжу», вони для роздумів та переживань, щоб пробудити силу та дати натхнення жити, творити, боротись та перемагати. 

Коли: 26 лютого, 19:00.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиця Лесі Українки, 1.

Ціна: 300 - 780 гривень.

Ансамбль Вірського. Концерт

27 лютого Національний заслужений академічний ансамбль танцю імені Павла Вірського виступить у Львівській опері. Найкращий танцювальний колектив України знає як перетворити танок на шедевр навіть у важкі часи. Під час Другою світової війни Павло Вірський виступав перед солдатами, що боролися з нацистскою Німеччиною. Зараз ансамбль Вірського дає концерти на підтримку ЗСУ, які відстоюють нашу державу від російських загарбників.   

Коли: 27 лютого, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 500 - 850 гривень.

Павло Зібров. Концерт

Народний артист України Павло Зібров виступить у Львові в останній зимовий день, 29 лютого. Упродовж концерту лунатимуть безсмертні хіти артиста.

Частину коштів, за словами організаторів, буде перераховано на потреби ЗСУ.  

Коли: 29 лютого, 19:00.

Де: Malevich Concert Arena, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 350 - 650 гривень.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах