Найкращі санаторії Трускавця для сімейного відпочинку: огляд із цінами 2024

Найкращі санаторії Трускавця для сімейного відпочинку: огляд із цінами 2024.

Найкращі санаторії Трускавця для сімейного відпочинку: огляд із цінами 2024. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
11 лютого 08:39

Сімейний відпочинок у санаторії в Трускавці – це завжди хороша ідея, незалежно від пори року. Це можливість не лише відволіктися, оздоровитися та загартуватися, але й провести час із рідними на природі. Так, найкраще в оздоровниці влітку, але у "високий сезон" і ціни захмарні, а от найдешевше – у лютому-березні та у жовтні-листопаді. 

У цьому матеріалі розповідаємо про найкращі санаторії у Трускавці для сімейного відпочинку. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Mirotel Resort & Spa 

Це сучасний п'ятизірковий готельно-рекреаційний комплекс, розташований у самісінькому центрі Трускавця, із потужною лікувальною базою, великою спа-зоною, численними розвагами для дітей і дорослих, і панорамним рестораном на даху. 

"Родзинка" закладу – аквазона з басейнами (спортивний – довжиною 25 метрів і глибиною від 1,6 до 2,4 метра та два басейни довжиною 9 і 12 метрів), з чотирма видами джакузі і п'ятьма видами саун (інфрачервона, фінська, римська парна, класична лазня, хамам).

Додамо, що у "Mirotel Resort & Spa" лікують: хвороби нервової системи, органів дихання, травлення, обміну речовин, кровообігу, хвороби органів руху, шкіри та сечостатевої системи.

Переглянути сайт Mirotel Resort & Spa. 

Ціна путівки за добу з людини: від 4100 гривень.

Адреса: Mirotel Resort & Spa, майдан Кобзаря, 1.

Rixos-Prykarpattya Resort

Комплекс розташовано на зеленій території передгір’я Карпат загальною площею 12 гектарів. На території є спа-центр, внутрішній басейн і відкрита аквазона, тренажерний зал, розважальний центр із більярдом, боулінгом і дискотеками, відкриті тенісні корти, торговий пасаж, банк і багато іншого, аби відпочинок був максимально комфортним. Для найменших відвідувачів у "Rixos-Prykarpattya" функціонує дитячий клуб, майданчик на свіжому повітрі та дитяче кафе. Відкрита аквазона обладнана водними гірками та теплим дитячим басейном.

Номерний фонд комплексу складає 359 комфортабельних номерів різного класу з чудовими краєвидами на схили Карпатських гір і курорт Трускавець. До послуг гостей ресторани зі шведською лінією й "a la carte", бари, фіто-бари, літня тераса.

Медичний центр Rixos – це сучасний багатопрофільний комплекс, який складається з відділів консультацій і діагностики, лікування та реабілітації, відділення променевої діагностики, естетичної медицини, а також власної лабораторії.

Переглянути сайт Rixos-Prykarpattya Resort.

Ціна путівки за добу з людини: від 5200 гривень.

Адреса: Rixos-Prykarpattya Resort, вулиця Городище, 8.

Санаторій Карпати

Розташований на околиці Трускавця, неподалік озера і лісу, з власним дбайливо доглянутим парком і зоокуточком, це ідеальне місце для сімейної відпустки. Тут є все для комфортного відпочинку і дітей, і дорослих: власний бювет, басейни, сауни, тренажерний зал, дитяча кімната та ігрові майданчики просто неба.

Зазначимо, що у вартість путівки входить: триразове харчування за системою "шведський стіл", консультація терапевта та призначені ним процедури, прийом мінеральної води, відвідування спа-зони та деякі інші послуги.

Додамо, що санаторій "Карпати" у Трускавці спеціалізується на лікуванні органів травлення, захворювань сечостатевої системи, порушеннях обміну речовин.

Переглянути сайт санаторію "Карпати". 

Ціна путівки за добу з людини: від 1824 гривень.

Адреса: Карпати, вулиця Карпатська, 2.

Санаторій Шахтар

Самиповерховий санаторій, розрахований на 420 гостей, збудований у дуже зручному місці, адже з його вікон відкриваються неймовірні гірські пейзажі. Довколишня територія "Шахтаря" – це маленький витвір садово-паркового мистецтва, де так приємно посидіти на лавочці, слухаючи спів пташок.

Для тих, хто хоче усамітнення, на території є окремий двоповерховий котедж, обладнаий усіх необхідним, для відпочинку. 

Санаторій "Шахтар" приймає на лікування людей із захворюваннями: шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, сечового міхура, простати, підшлункової залози. Допоможуть тут і діабетикам. 

Переглянути сайт санаторію "Шахтар". 

Ціна путівки за добу з людини: від 1850 гривень.

Адреса: Шахтар, вулиця Степана Бандери, 44.

Трускавець 365

Це санаторно-туристичний комплекс у курортному Трускавці, який здебільшого відомий серед українців, як такий, що пропонує гостям екскурсійні тижневі тури за системою "все включено". Але лікувальна база тут представлена теж на хорошому рівні, тож відпочинок можна поєднати з оздоровденням, або ж профілактикою. 

Медичний центр у готелі "Трускавець 365" –– це комплекс із сучасним обладнанням, у якому передові технології медицини поєднуються з традиційними методами курортного лікування та оздоровлення. Послуги, які пропонуються у медичному центрі: діагностика, фізіотерапія, бальнеологія, урологія, кардіологія, косметологія.

Втім, головна "родзинка" цього комлексу –– ексклюзивні екскурсії та розваги у будь-яку пору року, які неодмінно сподобаються і дорослим, і дітям.

Переглянути сайт санаторію "Трускавець 365". 

Ціна путівки за добу з людини: від 960 гривень.

Адреса: 365, вулиця Дрогобицька, 7.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах