Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня, 20-26 травня

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня, 20-26 травня.

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня, 20-26 травня. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
20 травня 07:40

У цьому матеріалі розповідаємо про те, які цікаві заходи відбудуться у Львові впродовж цього тижня, 20-26 травня. Дивіться повну афішу Львова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Літаючі жінки. Прем'єра вистави

У Першому академічному українському театрі для дітей та юнацтва у Львові у понеділок, 20 травня, відбудеться вистава "Літаючі Жінки" відомого львівського режисера Ореста Огородника.

За сюжетом, головні герої вистави – молоді чоловіки, на ім'я Бернар та Робер – опиняються в центрі любовного чотирикутника. Вони одночасно залицяються до трьох чарівних стюардес – Марти, Мері та Мішель. Це призводить до низки комічних ситуацій та непорозумінь, адже всі три дівчини періодично зупиняються в одній квартирі, де мешкають обидва залицяльники. Хто з них обере свою єдину суджену і як вони виберуться з цієї складної ситуації – ці питання залишаються відкритими до фіналу вистави.

Коли: 20 травня, 18:30.

Де: Перший український театр для дітей та юнацтва, вулиця Академіка Гнатюка, 11.

Ціна: 130-420 гривень. 

Оля Полякова

Оля Полякова. Концерт.Оля Полякова. Концерт. Фото: facebook.com/polyakovamusic

21 травня у Львові відбудеться концерт Олі Полякової на підтримку ЗСУ та ВПО. Співачка представить концертну програму, до якої увійдуть золоті хіти українською мовою та нові прем’єри. 

"Це унікальна можливість прослухати та подивитися ще раз найкращі номери з легендарного шоу "Королева Ночі" та підтримати українську армію, адже усі концерти Олі Полякової протягом війни мають благодійний характер", - кажуть організатори. 

Коли: 21 травня, 19:00.

Де: Малевич Концерт Арена Львів, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 890-1490 гривень. 

Хоровий вечір

У середу, 22 травня, легендарний колектив "Трембіта" дасть особливий концерт у Львівському органному залі, основою якого стане кантата "Червона калина" Лесі Дичко.

Сучасна композиторка поклала на музику тексти старовинних українських пісень ХІV-ХVІІ століть. Таким чином, її кантата "Червона калина" стала музичним втіленням української національної ідеї, яка наприкінці 1960-х вкотре пускала свої паростки крізь темряву імперіалізму, і сьогодні звучить як ніколи актуально. Програму доповнять духовні твори ще одного сучасного композитора – Івана Небесного.

Детальніше про концерт.

Коли: 22 травня, 19:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень. 

Джаз на даху

Джаз на даху.Джаз на даху. Фото: !FESTrepublic.

У Львові стартує літній сезон концертів на даху. Концертна програма "Джаз на даху" відбудеться у четвер, 23 травня, на терасі !FESTrepublic. На сцену в цей день вийдуть джазові віртуози України – The Impressions Jazz Quintet. 

Коли: 23 травня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26. 

Ціна: 299 гривень.

Хас

Учасник "Україна має талант", фіналіст "Х-фактор", переможець премії "Пісня року 2021", теле- і радіоведучий, автор благодійних заходів, харизматичний репер Хас 24 травня виступить з сольним концертом у Львові. 

Коли: 24 травня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26. 

Ціна: 399 гривень.

WELLBOY

WELLBOY.WELLBOY. Фото: facebook.com/wellboy.music

У суботу, 25 травня, просто неба на сцені біля басейну в OTAMAN Beach club відбудеться благодійний концерт WELLBOY. Уукраїнський співак, композитор, автор пісень, учасник шоу Х-Фактор, один з фіналістів Нацвідбору України на Євробачення 2022, який одного дня у 2021 році змусив усіх навколо наспівувати пісні про гусей та вишні. 

Коли: 25 травня, 18:00.

Де: Otaman Beach club, село Пасіки-Зубрицькі, вулиця І. Мазепи, 120.

Ціна: 450 гривень.

Гаражний розпродаж у Стрийському парку

У неділю, 26 травня, біля Пам'ятника110-річчя Українському Футболу відбудеться Гаражний розпродаж. Це захід для тих, хто хоче купити туристичне спорядження, одяг і взуття за дружніми цінами, або ж продати мандрівникам речі, що не підійшли.

"Ми віримо, що призначення туристичного спорядження - мандрувати, а не лежати вдома. Якщо на одязі чи наметі немає блискучої етикетки – це не означає, що річ має припадати пилом. Якщо куртка чи рюкзак мають свою історію — розкажи іншим про неї!" – кличуть організатори. 

Коли: 26 травня, 10:00-17:00.

Де: Стрийський парк.

Ціна: вхід вільний.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах