Вихідні у Львові: куди піти 22-23 червня

Вихідні у Львові: куди піти 22-23 червня.

Вихідні у Львові: куди піти 22-23 червня. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
21 червня 08:07

На вихідні, 22-23 червня, у Львові виступатимуть гурти "100лиця" та "Latexfauna", можна буде сходити на виставку незвичайних перснів, покататися на дитячій залізниці, а також насоолодитися мелодіями Карпат. Дивіться повну афішу Львова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Місто перснів 

Місто перснів.Місто перснів. Фото: facebook.com/GreenSofaGallery

Колекція керамічних арт об’єктів, що можна носити – "Місто перснів", де кожен перстень має монументальну архітектурну форму і символізує нові споруди, що будуть побудовані після Перемоги України створена Оленою Василевич у 2023-24 роках.

Ідея виставки виникла близько року тому і тоді ж почалась її трансформація від першопочаткової – зображення руйнації та уламків, до яскравих, кольорових і життєствердних маленьких символів нового життя. 

Коли: 22-23 червня, 12:00-19:00.

Де: "Зелена канапа", вулиця Вірменська, 4.

Ціна: безкоштовно.

Львівська дитяча залізниця

У середині травня у Львові запрацювала дитяча залізниця. Поїзд курсує між станціями "Паркова" та "Сонячна". Маршрут, який триває орієнтовно 20-25 хвилин, пролягає через Стрийський парк, відомий рідкісними зеленими насадженнями, унікальними ландшафтами та чудовими краєвидами. Відстань між станціями становить 1200 метрів. 

Коли: 22-23 червня, 11:00-13:45 та 15:00-17:45.

Де: Стрийський парк.

Ціна: дорослий квиток – 50 гривень, дитячий – 25.

Європейські шедеври

Арт рух Експеримент та театральний центр Слово і Голос продовжують серію благодійних концертів із циклу #PlayForUA. Цього разу для гостей виступатимуть талановиті львівські піаністи Христина Бенюк та Віталій Дворовий. 

Детальніше про концерт.

Коли: 22 червня, 18:00.

Де: Львівський муніципальний театральний, художньо-дослідницький та освітній центр "Слово і голос", вулиця Городоцька, 38.

Ціна: безкоштовно.

100лиця

100лиця.100лиця. Фото: vinil.agency

23 червня у !FESTrepublic відбудеться сольний концерт гурту 100лиця.  Початок концерту о 19:00, повідомили організатори заходу.  У програмі будуть найпопулярніші хіти "Троянди", "Покохай мене", "ЗСУ", "Танцюєш і плачеш", "Вечорниці", "Ну, як ти, мадам", "Лети" та інші. 

Коли: 23 червня, 18:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 490 гривень.

Musique Café: Музичні ландшафти Карпат 

Musique Café: Музичні ландшафти Карпат.Musique Café: Музичні ландшафти Карпат. Фото: facebook.com/wordandvoice

Театральний центр "Слово і голос" запрошує на концертну програму "Musique Café: Музичні ландшафти Карпат". Прозвучать вокальні та танцювальні мелоді румунів, лемків, бойків, гуцулів, молдаван, які дотепер знані серед виконавців і любителів сучасної автентичної музики. 

Детальніше про концерт.

Коли: 23 червня, 18:00.

Де: Львівський муніципальний театральний, художньо-дослідницький та освітній центр "Слово і голос", вулиця Городоцька, 38.

Ціна: 250 гривень.

Latexfauna 

Твоці незабутнього кліпу, самі знаєте про що, співці Черкащини та пілоти лаймових небес вже 23 червня на Emily Island Club.

"Поєднання української мови і соковитого суржику — latexfauna завоювали звання яскравих представників нової української музики. Мистецтво зваби, мистецтво пестощів, тактильне й звукове. Чи може хтось більше оцінити цю штуку, ніж вибагливі, розпусні й богемні львів'яни, спраглі до сонця й стомлені дощем?" - кажуть організатори. 

Коли: 23 червня, 19:00. 

Де: Emily Resort, вулиця Хмельницького, 9Б, Винники.

Ціна: 1000 гривень.

Цей хор, цей хор мені щоночі сниться

У Львові відбудеться вечір українських хітів минулого століття, які виконає львівський хор "Гомін".

Харизматичне ретро, шлягери української естради, пісні минулого століття, що стали народними, у новому хоровому звучанні – ексклюзивно у Львівському органному залі.

"Почуйте оригінальні прочитання хітів Володимира Івасюка та Анатолія Горчинського, пісні, що запамʼяталися слухачам у виконанні Квітки Цісик та Назарія Яремчука, а також багато інших несподіваних музичних сюрпризів від львівського хору “Гомін” та дириґента Вадима Яценка", - кличуть організатори. 

Коли: 23 червня, 19:00. 

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Степана Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах