23 серпня — День Державного прапора: програма заходів у Львові

23 серпня — День Державного прапора: програма заходів у Львові.

23 серпня — День Державного прапора: програма заходів у Львові. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
23 серпня 08:11

У п'ятницю, 23 серпня, Україна святкує День Державного прапора. Зважаючи на повномасштабну війну Росії проти України у Львові цей день відзначатимуть скромно. Втім, святкових патріотичних заходів у місті Лева заплановано провести чимало. Розповідаємо про найцікавіші з них. Дивіться повну афішу Львова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фестини у родинному колі

Мешканців Львівської громади запрошують на благодійні фестини у родинному колі. Захід для дітей, молоді та родин буде приурочений до Дня Незалежності України. Святковий концерт, майстеркласи та ярмарки проведуть 23 серпня на площі біля Шевченківської районної адміністрації з метою збору коштів на підтримку ЗСУ.

У програмі заходу: виступи хореографічних, хорових та художніх колективів; вокальні композиції від учасників та переможців всеукраїнських і міжнародних конкурсів; творчі композиції від учасників Дитячих клубів Львова; благодійний аукціон; майстеркласи з виготовлення фетрових прикрас, магнітів, розмальовок; аквагрим та арттерапія; плетіння маскувальних сіток для ЗСУ.

Коли: 23 серпня, 13:00.

Де: на площі біля Шевченківської районної адміністрації, вулиця Липинського, 11.

Ціна: вхід вільний.

Ілюзіоніст шоу від Magic Brothers 

Ілюзіоніст шоу від Magic Brothers.Ілюзіоніст шоу від Magic Brothers. Фото: Magic Brothers.

Подія, що відбудеться 23 серпня у Довженко центрі у Львові, обіцяє перенести глядачів у неймовірний світ магії та фантазії від братів Томашевських. Magic Brothers обіцяють глядачам багато гумору та вражаючі моменти, які залишать незабутні враження та подарують справжню казку для всієї родини.

Коли: 23 серпня, 17:00.

Де: Центр Довженка, Червоної Калини, 81.

Ціна: 290-790 гривень. 

Українська музика & Празька школа 

У першій половині 20-го століття Чехія стала потужним осередком для українців, що з різних обставин були вимушені еміґрувати. За цих умов виникає "празька школа" українського мистецтва, зокрема й музичного.

Почути такий важливий пласт культури львів'ян запрошують 23-го серпня у концертному залі Людкевича Львівської національної філармонії. 

Програма представить твори видатного чеського композитора Вітезслава Новака, Федора Якименка, а також їх учнів і наступників Миколи Колесси та Василя Барвінського. 

Коли: 23 серпня, 18:00.

Де: Центр Довженка, Червоної Калини, 81.

Ціна: 150-290 гривень. 

Оксана Муха

23 серпня, напередодні Дня Незалежності України, заслужена артистка України Оксана Муха виступить у Митрополичих садах з програмою, в яку увійшли нові авторські та вже відомі  пісні. На відвідувачів чекає чарівна атмосфера української пісні, наповнена глибиною і почуттями! 

Коли: 23 серпня, 18:30.

Де: Митрополичі сади, площа Святого Юра.

Ціна: 390-990 гривень. 

Джазовий The Beatles 

Джазовий The Beatles.Джазовий The Beatles. Фото: facebook.com/FESTrepublic

Це буде концерт зустрічі поколінь, на який можна йти всією сім'єю. Вічний рок-н-рол ніколи не вийде з моди. Yesterday, Let it be, Here Comes the Sun вперше зазвучать в унікальному аранжуванні. 

Для гостей гратимуть одні з найвідоміших джазових музикантів нашої країни, а саме: Павло Ільницький - вокал; Деніс Аду - труба; Микола Кістеньов - контрабас; Олександр Малишев - фортепіано; Ярослав Борис - барабани.

Коли: 23 серпня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 390 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах