Де поплавати у Львові: огляд басейнів і ціни 2024

Де поплавати у Львові: огляд басейнів і ціни 2024.

Де поплавати у Львові: огляд басейнів і ціни 2024. Фото: facebook.com/cpkmediclviv.

Дозвілля та їжа
05 червня 11:39

На початку літа традиційно розповідаємо про те, де у Львові можна поплавати та засмагнути, а також про особливості роботи міських басейнів і ціни на відпочинок у 2024 році.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Медик

Медик.Медик. Фото: facebook.com/cpkmediclviv.

Це ідеальне місце для сімейного відпочинку. Пляжний комплекс розташований у парковій зоні неподалік від центральної частини Львова, сюди зручно можна доїхати громадським транспортом майже з будь-якого району міста. Відкритий басейн тут великий: 50 м на 25 м, глибиною від 1,6 м до 2,2 м, а от дитячого, на жаль, немає. Також на території "Медика" є: бар; ресторан української кухні; два міні футбольних поля; дитячий мотузковий парк і розважально-ігровий комплекс. 

Адреса: вул. Горбачевського 24.

Графік роботи: із 09:00 до 21:00.

Ціни: година перебування – 170 грн, дві години – 260 грн, повний день – 42 грн. Діти до 14 років: година – 100 грн, дві години – 150 грн, повний день – 220 грн. Знижок немає.

Аквапарк Пляж

Аквапарк Пляж.Аквапарк Пляж. Фото: facebook.com/Aqualviv

Екстремальні гірки різної висоти та рівня складності, п'ять басейнів, зона лазень, саун і джакузі, фітнес-центр, дитяча кімната, кафе та бари, професійні аніматори – усе це до послуг гостей львівського аквапарку "Пляж". Зазначимо, що це один із найбільший спортивно-розважальний комплексів не лише у Львові, але й на заході України. 

Адреса: вул. Княгині Ольги, 114.

Графік роботи: із понеділка по суботу: із 07:00 до 21:00, у неділю – із 08:00 до 21:00. Гірки працюють щодня з 11:00 до 19:45.

Ціни: вартість однієї години 210 грн, двох – 310 грн, повного дня 490 грн, пільговий квиток на годину 180 грн, дві – 210 грн, повний день – 350 грн. Пільговий квиток діє для дітей ростом до 150 см, інвалідів 1 та 2 групи, пенсіонерів. Для учасників бойових дій діє знижка 20%. Також є сімейні на групові тарифи.

Три стихії

Три стихії.Три стихії. Фото: facebook.com/trystyhii.

У центрі здоров’я, краси та відпочинку "Три стихії", що розташований у ТВК "Південний", влітку працює тераса з відкритим басейном (глибиною 1,3 м та температурою води 26°С), а також дитячий міні-басейн та ігрова зона. Також є кафе, де можна замовити перекус та напої. 

Адреса: вул. Щирецька, 36.

Графік роботи: із 08:00 до 21:00.

Ціни: вартість перебування на літній терасі для дорослих та дітей старших за 5 років становить 450 грн у будні (550 грн у вихідні). Для дітей до 5 років відпочинок вартуватиме 225 грн у будні та 275 грн у вихідні – шезлонг не надається. За дітей до одного року можна не платити.

Otaman Resort

Otaman Resort.Otaman Resort. Фото: facebook.com/otamanresortspa

Це заміський комплекс відпочинку, де є все для комфортних вихідних на лоні природи: готель, ресторан, територія для прогулянок із басейном просто неба. Територія закладу поділена на кілька зон для відпочинку біля води, які відрізняються рівнем комфорту, тож ціни на квитки не однакові. Так, купівля квитка у Beach zone передбачає надання шезлонга і рушника, а у Green zone —  відпочинок на газоні під парасолею.  Для дітей є окрема територія з невеликим басейном, гіркою, батутом та іншими розвагами. Біля басейна є фуд-корт та лаунж зона. У комплексі також є SPA центр із джакузі, хамамом, сауною та соляною стіною.

Адреса: виїзд із вул. Зеленої на Кільцеву дорогу.

Графік роботи: із 10:00 до 20:00.

Ціни: Пляжна зона з шезлонгом (перша лінія) 500 грн у будні, 600 грн у вихідні, якщо шезлонг не у першій лінії, то на 100 грн дешевше. Зелена зона з пуфом 350 грн у будні та 450 грн у вихідні, зелена зона без пуфа 300 та 400 грн відповідно. Можна орендувати бунгало або шезлонг на двох за додаткову оплату. Вхід для дітей від 3 до 14 років – 250 грн у будні та 350 грн у вихідні. Відпочинок у SPA центрі варто бронювати окремо: дві години вартують 600 грн, а п’ять – 800 грн.

Emily Resort

Emily Resort.Emily Resort. Фото: facebook.com/emilyresort.

П'ятим у нашому огляді місць, де можна поплавати, є відпочинковий комплекс "Emily Resort". Так, він розташований не у Львові, а в Винниках, втім, потрапив до нашого матеріалу через зручне місце розташування. Адже сюди легко і швидко можна доїхати, навіть не маючи власного автомобіля. Зазначимо, що цей заклад – найновіший пляжний відпочинковий комплекс у нашому огляді. На львівській мапі локацій, де можна поплавати, він з'явився у червні 2022 року. 

На території "Emily Resort" є кілька зон для пляжного відпочинку, а також фуд-корти та ресторани. Окрім басейнів для дорослих та дітей, тут є доріжки для плавання, дитячий аквапарк, джакузі, СПА-центр, готель.

Адреса: вул. Хмельницького, 9Б, Винники.

Графік роботи: із 10:00 до 20:00.

Ціни: вхідний квиток на цілий день у зону без шезлонгів вартує 300 грн у будні та 400 грн у вихідні. Вартість відпочинку у зоні з шезлонгом 400 грн у будні та 500 грн у вихідні. Діти зростом до 120 см у супроводі дорослого, а також учасники бойових дій можуть відвідувати пляж безкоштовно. Вхід у Emily Aquatoria для дорослого у будні становить 500 грн, у вихідні 700 грн. Діти зростом до 120 см можуть відвідувати цю зону безкоштовно у супроводі дорослого. Після 18:00 діє 50% знижки на вхід.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах