31-й Lviv BookForum відбудеться у Львові 3-6 жовтня: програма

31-й Lviv BookForum відбудеться у Львові 3-6 жовтня: програма.

31-й Lviv BookForum відбудеться у Львові 3-6 жовтня: програма. Фото: portal.lviv.ua

Дозвілля та їжа
12 вересня 17:37

31-й Lviv BookForum відбудеться у Львові 3-6 жовтня. У фестивалі візьмуть участь представники 18 країн: Болгарії, Бразилії, Великої Британії, Ізраїлю, Індії, Ірландії, Канади, Мексики, Нігерії, Нідерландів, Німеччини, Нової Зеландії, Польщі, Сербії, США, України, Фінляндії, Хорватії. Цього року фокусною темою є «Сила спільнодії».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
Протягом фестивалю анонсовані дискусії за участі дауреата Букерівської премії Салмана Рушді, лауреатки Пулітцерівської премії та «Оскара» Василіси Степаненко (продюсерки фільму «20 днів у Маріуполі»), дослідниці постколоніальних процесів з Індії Ґаятрі Співак, головного редактора «Нью-Йоркера» Девіда Рімніка, письменника та військовослужбовця Артема Чеха, феміністки, дослідниці творчості Сімони де Бувар з Бразилії Джаміли Ріб’єро, письменниці та перекладачки Софії Андрухович, автора бестселера про дітей, які намагаються бути ніжнішими ніж їх батьки, Бова Б’єрга, філософа Вахтанґа Кебуладзе, журналістки-рослідувачки з Мексики Лідії Качо. 

Програма міститиме близько 150 подій: 30 подій кураторської програми BookForum, яка відбуватиметься у гібридному форматі, 120 подій від видавництв та партнерів, які відбуватимуться у середмісті Львова. 

Переглянути повну програму можна на сайті BookForum.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах