У квартирах львів’ян сьогодні потеплішає: опалювальний сезон розпочато

Фото взято з сайту gorlovka.today

Фото взято з сайту gorlovka.today

Комуналка
09 жовтня 2015 14:50

Відповідно до розпорядження міського голови Львова від 09.10.2015 р., сьогодні, 9 жовтня, у Львові розпочинається опалювальний сезон для усіх категорій споживачів.

"У міжопалювальний період ми провели значні ремонтні роботи, для забезпечення надійної і стабільної роботи наших об’єктів в опалювальному сезоні. Також з вересня розпочали процес заповнення водою своїх мереж і внутрібудинкових систем опалення.

Тому, відповідно до розпорядження міського голови про початок опалювального сезону, сьогодні розпочався запуск в роботу об’єктів теплопостачання – котелень, ЦТП для подачі опалення до усіх споживачів, будинки яких готові до опалювального сезону. Однак, для нормалізації подачі опалення необхідно трохи часу, адже цей процес не відбувається миттєво.

Цього опалювального сезону на обслуговуванні ЛМКП "Львівтеплоенерго" знаходиться 1625 житлових будинків, 177 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я", - розповіли у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Нагадаємо, вчора, 8 жовтня, ЛМКП "Львівтеплоенерго" розпочало подавати опалення до бюджетних установ на основі листів-звернень.

"Як правило, опалювальний сезон розпочинається 15 жовтня, але, у зв’язку із різким похолоданням, у п’ятницю було прийнято рішення увімкнути опалення у школах, дитячих садочках, лікарнях, а також у всіх будинках. Ми будемо оперативно реагувати на зміну погоди, аби встановити оптимальну температуру у приміщеннях, адже не можна ризикувати здоров’ям львів’ян", - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова. 

Львів у новинах:

Львів'ян запрошують на "Cleaning Paty": як долучитися

Сьогодні у Львові клубну музику об’єднають із "живими" інструментами

Львів'янину на замітку: до Дніпропетровська з'явилися додаткові авіарейси

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах