Львів янка Влада Христенко розповіла про закулісся шоу  Мастер Шеф Діти

Львів'янка Влада Христенко розповіла про закулісся шоу "Мастер Шеф Діти"

Звичайній дитині достатньо приготувати піцу, щоб її батьки з захватом розповідали про це усім оточуючим, але на шоу "МастерШеф Діти" 9-13 річні школярі з легкістю готують яловичину Веллінгтон, шоколадний фондан та равіолі з лососем і рікоттою.  І все це відбувається неймовірно швидко, без підглядання у рецепти та з усілякими перешкодами, які створюють їм судді. 

Після перегляду шоу під магазинні пельмені VG Львів засоромився та вирішив поспілкуватися з учасницею "МастерШеф Діти" львів'янкою Владою Христенко, щоб зрозуміти - ну як же це все їм вдається?

- Влада, розкажи яким був режим дня на проекті? Де ви жили, чим займалися коли не було зйомок?

Ми жили в готелі в Броварах. Наш графік коливався залежно від зйомок. Ми постійно не висипались і чекали вихідних. Ми веселилися, бігали, як навіжені по готелю і не давали жити людям Ну я інколи читала, тому що родичі казали "ти приїхала дуріти, чи як?"

- Вас навчали кулінарії у вільний від зйомок час, чи ви вчилися самостійно по книжках?

У нас була кулінарна школа 10 днів, де ми навчались користуватись інвентарем і готували елементарні страви, про які ми думали як же ж це важко Але потім ми читали книги і дивились рецепт в youtube.

- Скільки часу займали зйомки одного випуску? Як взагалі це все відбувалось?

Ну взагалі 1 випуск - це 4 дні роботи. Спочатку в нас був грім, ми дуріли, потім прикріплення мікрофонів і переклад Ектора через навушники, потім конкурс, обід і інтерв'ю до 01-00. Вони були важкі фізично, ми не висипались.

- Що для тебе на Мастер шеф було найскладнішим?

Постійні заговори і зливи.

- Як складалися твої відносини з іншими учасниками проекту? З ким подружилися, а з ким навпаки були “на ножах”?

Я взагалі така людина, яка постійно дружить з кимось. Спочатку я подружилась з Тохою, Ніколь, Вовою Мотрійчуком. Але потім я почала сваритись з Сонею і ми навіть довго не спілкувались. 

- А було таке, що ставлення до людини в корені змінилося під час зйомок (у той чи інший бік)?

Так. Соня була доброю дитиною і хорошим другом, але потім я зрозуміла, що вона погана людина, яка створює заговори і т.д.

- Нікіта Летинський сказав у інтерв'ю, що ти заради мети можеш йти по трупах. Та якщо б з ним на битві чорних фартухів був хтось інший - він би не вилетів. Як ти можеш це прокоментувати?

Я була тоді готова на все, щоб дійти далі, тому на битвах чорних я постійно вигравала і мене не цікавило хто вилетить.

- Чи були на проекті закоханості між учасниками?

Так. Спочатку Тамашев полюбив мене, потім Катю Дашевську. Потім Дашевську полюбив Морозюк . Потім Одеса полюбив мене, а Соня Тоху.

- Кого з учасників Мастер Шеф Діти ти вважаєш дійсно сильними кулінарами?

Тоха, Ніколь, Циля.

- Я знаю, що вам заборонено говорити, хто переміг поки шоу не скінчилося. Але можливо ти прокоментуєш переможця, не називаючи імені. Перемогла людина, яка дійсно цього заслуговує?

Так.

- Ти пам'ятаєш момент коли зацікавилася кулінарією?

Мені було 11, просто захотіла щось зробити.

- Яким було перше блюдо яке ти приготувала?

Яєшня для батьків.

- Як ти вчилася та вчишся готувати. Які книжки журнали чи ютуб канали твої улюблені?

Я постійно дивлюсь "Все буде добре", "Все буде смачно" , Джеймі Олівера , Гордона Рамзі , і просто експериментую.

- Що ти порадиш тим, хто хоче навчитися готувати? Який метод навчання є найбільш ефективним?

Читати і практикуватись. Я не раз досконало знала теорію, а на практиці вийшло погано.

- Скільки часу ти приділяєш своєму захопленню кулінарією?

Це залежить від настрою . Може бути цілий день , або просто 10 хвилин.

- Що ти полюбляєш готувати найбільше? Яка твоя фірмова страва?

Останнім часом я полюбляю готувати десерти, профітролі або штруделі з різними начинками.

- А що більш за все полюбляєш їсти? Наприклад з того, що готує мама?

Ну, напевно, це курка запечена, а з ресторанної їжі люблю азіатську кухню, хоч її в нас мало.

- Своє майбутнє ти хочеш пов'язати з кулінарією?

Так, обов'язково хочу бути шеф-кухарем.

- Як тебе зустріли після проекту в школі. Чи змінилось якось ставлення до тебе?

Та ні, мої однокласники не дуже зі мною спілкуються, я більше розмовляю з паралелями або з молодшими класами.

- Які предмети у школі тобі подобаються найбільше?

Англійська , польська , німецька, я гуманітарій

- Які ще захоплення окрім кулінарії є у тебе в житті. Як взагалі зазвичай виглядає твій день?

Ну я прокидаюсь, одягаюсь, готую сніданок, йду до школи, потім роблю у роки і або йду до репетиторів або на пласт.

- Ти вже обрала виш, куди будеш вступати?

Хочу кулінарний універ за кордоном: або Польща, або  Франція, але це просто мрії.

-У тебя вконтакті статус "заручена”. У тебя вже є хлопець, з яким ти вирішила пов'язати долю?

Ну хлопець є, але не хочу пов'язувати з ним життя, просто дитяче кохання і все

- Розкажи про свою сім' ю. Чим займаються твої батьки. Чи є у тебе брати та сестри?

У мене є сестра Катя 3 роки і брат Сергій 7 місяців . Батько стоматолог, Мама проектний менеджер у сфері ресторанів.

- Які у тебе обов'язки вдома. Хто у вас вдома готує?

Ну найбільше готую я і тато, бо мама доглядає за малими . Я інколи мию підлогу, доглядаю за своєю кімнатою.

- Після проекту у тебе з'явилося багато шанувальників? Чи спілкуєшся ти з ними у соцмережах наприклад?

Так їх багато Я з ними не спілкуюсь, адже доганяю навчання. можливо влітку я відкрию пп і почну з ними спілкуватись.

- Які місця у Львові у тебе улюблені? Своє майбутнє ти пов'язуєш зі Львовом чи мрієш переїхати у інше місце?

Я дуже люблю ходити по вечірньому Львову, слухаючи музику і пити каву з зефірками . Мене центр Львова зачаровує . На рахунок переїзду я думаю, я переїду але буду приїжджати постійно до Львова.

- Яким головним речам навчив тебе проект?

Я стала більш морально витривалою, він допоміг мені розбиратись в людях.

Читайте також Гід по травневим святам у Львові: де зупинитись, як розважитись, де поїсти

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

Живе, крафтове, екзотичне: ТОП-10 місць де варто спробувати пиво у Львові

Де скуштувати крафтове пиво у Львові: ТОП-5 закладів

ТОП-10 кафе та ресторанів Львова на думку користувачів Foursquare