У Львові створено єдину базу даних відеозаписів з камер зовнішнього відеоспостереження

Фото: positive-live.com.ua

Фото: positive-live.com.ua

Суспільство
06 лютого 2015 17:25

На базі головного управління служби з надзвичайних ситуацій Львівської області створено єдину базу даних відеозаписів з камер зовнішнього відеоспостереження. Про це розповіли під час інтернет-відеомосту між Львовом і Херсоном на тему: "Режим підвищеної готовності: перші результати на Львівщині та Херсонщині", розповідає Щоденний Львів.

– Ці відеозаписи будуть використовуватися для пошуку зловмисників. Тому поставтеся до цього з розумінням. І є прохання відеозаписи зберігати на відеоносіях не менше двох тижнів, – розповів консультант начальника управління СБУ у Львівській області з питань антитерористичної діяльності, полковник Руслан Бішко.

Також стало відомо, що на території Львівської області, за усним розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації, відновлено пілотний проект служби "112". До цього проекту ввійшли представники різних аварійних та рятувальних служб області.

–  Уся координація зараз здійснюється з однієї диспетчерської служби, що набагато полегшить реагування і швидкість надання допомоги, – повідомив керівник прес-центру Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області Віталій Туровцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Чергова ротація: до Львова повернулись 170 бійців із зони АТО [ВІДЕО]

Як у Львові охоронятимуть вокзали та аеропорт

Будьте уважні: як шахраї вдосконалюють свої методи "роботи"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах