Не знайшли собаку: під час карантину у львівських парках оштрафували 91 людину

Не знайшли собаку: під час карантину у львівських парках оштрафували 91 людину фото

Не знайшли собаку: під час карантину у львівських парках оштрафували 91 людину фото

Суспільство
14 квiтня 2020 15:57

Під час карантину на Львівщині на громадян, котрі проігнорували заборону перебування у парках, скверах та інших громадських місцях складено 91 протокол.

Про це розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковника поліції Василь Віконський.

«Від початку запровадження карантинних обмежень, покликаних не допустити розповсюдження коронавірусу, на Львівщині правоохоронці склали більше 450 протоколів про адміністративні правопорушення», – розповів  Віконський.

За його словами, за прогулянки  під час карантину у прибережних зонах складено 41 протокол. А за перебування у громадських місцях без засобів індивідуального захисту – маски або респіратора – 74 протоколи.

«Поліція  і далі працює у посиленому режимі - ми робимо акцент на роз’яснювальну роботу, проводимо превентивні заходи і, звичайно, перевіряємо чи дотримуються правил карантину громадяни – у парках, скверах, інших громадських місця, а також суб’єкти господарювання. Протоколи про адміністративні правопорушення поліцейські складають лише тоді, коли інші способи впливу виявляються безрезультатними», – наголосив Василь Віконський. 

Нагадаємо, серед усіх мешканців великих міст, львів’яни та тернополяни найкраще дотримуються правил самоізоляції.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах