Ласкаво просимо: на День Конституції у Львові можна орендувати житло за копійки

Ласкаво просимо: на День Конституції у Львові можна орендувати житло за копійки. Фото: VG Львів (умовне).

Ласкаво просимо: на День Конституції у Львові можна орендувати житло за копійки. Фото: VG Львів (умовне).

Суспільство
16 червня 2020 15:19

Мрії здійснюються – до Львова на довгі вихідні, 27-29 червня, нарешті можна приїхати за «копійки». Якщо ще минулого року орендувати на День Конституції на кілька діб недорогу квартиру у Львові було справою не з легких, то цьогоріч бюджетного житла у місті Лева, як кажуть, до кольору, до вибору.

Карантинні обмеження неабияк вплинули на ринок подобової оренди не лише у Львові, але й в усій Україні. Але культурна столиця відчула це найгостріше. Так, якщо у 2019 році господарі на довгі вихідні дуже неохоче здавали житло на день-два, то нині з цим проблем немає. На День Конституції 2020 у Львові є багато вільних місць і у хостелах, і в готелях, і у приватних садибах.

Найдешевший варіант відсвяткувати День Конституції у Львові – зупинитися у хостелі. Пропозицій багато – від 120 гривень з людини.

На День Конституції 2020 у Львові можна орендувати житло за копійки. Скріншот із сайту booking.com.На День Конституції 2020 у Львові можна орендувати житло за копійки. Скріншот із сайту booking.com.

Для пар, звісно, краще підійде номер у готелі. Обирати теж є з чого: найдешевший двомісний номер обійдеться у 265 гривень. Так, не в центрі, але не так вже й далеко від нього. До слова, у цей же період минулого року ціна була удвічі більшою!

Багато львівських готелів під час карантину роблять гостям великі знижки. Скріншот із сайту booking.com.Багато львівських готелів під час карантину роблять гостям великі знижки. Скріншот із сайту booking.com.

Тим, хто зранку звик сам готувати собі сніданок і не уявляє комфортного помешкання без кухні, можна недорого орендувати квартиру – від 150 гривень за добу.  

Святкування Дня Конституції у Львові – це завжди хороша ідея. Скріншот із сайту doba.ua.Святкування Дня Конституції у Львові – це завжди хороша ідея. Скріншот із сайту doba.ua.

Оренда квартири у Львові на День Конституції 2020 не витягне з гаманця багато грошей. Скріншот із сайту booking.com.Оренда квартири у Львові на День Конституції 2020 не витягне з гаманця багато грошей. Скріншот із сайту booking.com.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про особливості відпочинку у Трускавці, про спокійний та тихий відпочинок у Раковці. А також "розсекретили", де знаходиться Карапатське море та живуть тарпани

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах