Львів'ян штрафуватимуть за катання на дитячих машинках біля Оперного

Львів'ян штрафуватимуть за катання на дитячих машинках біля Оперного. Фото: lvovi.info

Львів'ян штрафуватимуть за катання на дитячих машинках біля Оперного. Фото: lvovi.info

Суспільство
30 жовтня 2020 15:53

Користувачів незаконних дитячих електричних машинок біля Оперного театру у Львові будуть штрафувати. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міськради під час засідання 30 жовтня. Читайте всі новини Львова.

Виконавчий комітет надав повноваження працівникам Галицької райадміністрації, «Муніципальній варті» та «Адміністративно-технічному управлінню» складати протоколи про порушення благоустрою за розміщення і використання електричних машинок на проспекті Свободи.

За словами директорки юридичного департаменту Гелени Пайонкевич, протоколи про порушення будуть виносити як на власників електричних машинок, так і на користувачів цих послуг. Однак перш ніж виписувати протокол про порушення, муніципали мають провести з батьками роз’яснювальну роботу, пише Zaxid.net.

Штрафи почнуть накладати після того, як Галицька райадаміністрація встановить на площі перед Оперним театром знаки про заборону атракціонів. До цього моменту працівники адміністрації та муніципали будуть вести лише роз’яснювальну роботу.

Минулого тижня виконком міської ради дозволив прокат атракціонів на площі перед львівським цирком.

Зазначимо, що з 2017 року у Львові діє ухвала міської ради, яка забороняє будь-які атракціони у центральній частині міста без відповідних дозволів. Тому «Муніципальна варта» постійно вилучає незаконні машинки, але підприємці повертають їх через суд. Власники незаконних атракціонів неодноразово нападали на працівників «Муніципальної варти», кусали комунальників, а у 2017 році один з дитячих автомобілів травмував пенсіонерку на проспекті Свободи.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах