Вночі смачніше: де у Львові можна поїсти цілодобово

Цілодобові ресторани Львова

Цілодобові ресторани Львова

Огляди
15 жовтня 2019 10:15

Напевно не існує людини, яка б не "грішила" поласувати смачненьким вночі. Хтось любить робити це регулярно. Часом голод нападає зненацька, а куди бігти і де взяти їжу, окрім МакДональдса, нічого на думку не спадає. 

VG Львів дізнався, які ресторани і паби працюють у Львові цілодобово, що пропонують скуштувати і якими забавами дивують нічних гостей. 


ЯпонаХата 

ЯпонаХата у Львові

ЯпонаХата у Львові пропонує не лише роли і суші

Страви у цьому цілодобовому закладі переносять у справжню атмосферу Японії. Тут подають не тільки роли і суші, а й салати та гарячі страви. На десерт пропонують соковиті смузі або солодкі суші.

Фейсбук 

Адреса: просп. Свободи, 29

Телефон: 0 800 307 878


Велика тарілка  


Стейки у Великій тарілці

Стейки у Великій тарілці

Страви української кухні та піци пікантного розміру XXL стали візитівкою цілодобового закладу, де меню значно різноманітніше, ніж у традиційних піцеріях. М’ясно, перші страви, салати, десерти, а також кава та гарячий шоколад Julius Mainl, різноманітний вибір алкогольних напоїв та пива.

Фейсбук

Адреса: вул. Валова, 13

Телефон: 0322 356 317


Music Lab

Music Lab

Закуски і коктейлі у Music Lab

Місце, яке поєднує особливості цілодобового клубу та ресторану: тут можна послухати рок та електронну музику, і при цьому не залишитись голодним. В меню можна знайти м’ясні, рибні, вегетаріанські страви. Є широкий вибір вин, коктейлів і кальянів. Кава, чай, десерти. В обідню пору тут подають бізнес-ланчі. 

Фейсбук

Адреса: вул. Братів Рогатинців, 27

Телефон: 097 104 9704


Da Vinci   


Ресторан Da Vinci у Львові

Ресторан Da Vinci у Львові славиться стравами з морепродуктів

Заклад позиціонує себе як піцерія-спагетерія. Тут цілодобово пропонують страви італійської кухні, починаючи від паст, завершуючи різноманітними італійськими десертами. З меню можна обрати м'ясні страви, приготовані на відкритому вогні, морепродукти, а також піцу, яку випікають перед очима відвідувачів в дров'яній печі. Серед десертів відзначають фірмовий тірамісу і домашнє морозиво.

Фейсбук

Адреса: просп. Свободи, 22

Телефон: 093 843 3532


La Vie 


Ресторан La Vie

Сніданок у ресторані La Vie

В меню закладу страви європейської кухні: пасти, салати, закуски і десерти. Цілодобовий Ла Ві славиться різноманіттям тапасів та широкою коктейльною картою, аби підкреслити їхній смак. Тут регулярно проводять тематичні вечірки та дегустації у супроводі сомельє, ввечері зазвичай звучить "жива" музика.

Фейсбук

Адреса: вул. Вірменська, 4

Телефон: 0322 368 051


Кумпель на Митній

У

У "Кумпелі" сміливо можна брати одну рибку на двох

"Кумпель" — це перший ресторан-пивоварня у Львові, у якому цілодобово подають традиційні галицькі страви. "Фішкою" закладу є і те, що мідні чани з пивом стоять прямо посеред зали. Гості можуть побачити процес бродіння місцевого пива. Серед різноманіття страв відвідувачам рекомендують спробувати галицькі зупки, флячки (волові рубці приготовані за традиційним галицьким переписом) або часникову зупу, яку там подають у чорному квадратному хлібчику власного випікання. Можна скуштувати кожну, замовивши "Львівський смак" — дегустаційний сет традиційних галицьких зуп.

Фейсбук

Адреса: просп. В'ячеслава Чорновола, 2б

Телефон: 032 2 295 177


Старгород 


Львівський

Львівський "Старгород" - це ситні страви і неймовірна атмосфера

Вночі смачніше: де у Львові можна поїсти цілодобово фотоРесторан-пивоварня "Старгород" цілодобово пропонує великий вибір закусок до пива. Щодня на грилі готується риба, ціле теля, свиня або баран. Є салати, закуски, десерти, широкий вибір пива. Фірмова страва - "Старгородське коліно", а також варто спробувати "Шпіз лососевий". Відкриємо таємницю, яка стала "родзинкою" ресторану, - тут можна бити посуд і танцювати на столах.

Фейсбук

Адреса: вул. Римлянина, 1

Телефон: 050 323 48 57


Криївка 


У Криївці страви подають у посуді для армійців

У Криївці страви подають у посуді для армійців

Ресторан прославився своєю оригінальністю. Ще при самісінькому вході наливають "штрафні" сто грамів медовухи. Тут на відвідувачів цілодобово чекає тир, зброя, із якою бігали ще воїни-повстанці, виставка старих документів УПА та фото, музика часів бандерівського підпілля. Кухня - українська польова, страви подають у військовому посуді. В меню Криївки є і вареники, і борщик, деруни і закуски. Втім, пельменів там ви точно не знайдете.

Фейсбук

Адреса: пл. Ринок, 14

Телефон: 050 430 6354


De Luxe cafe 


Шеф-кухар у De Luxe cafe пропонує безліч різноманітних страв

Шеф-кухар у De Luxe cafe пропонує безліч різноманітних страв

Заклад поєднує кілька форматів - цілодобові ресторан, нічний клуб-дискотека, кальянний бар, караоке-бар, спортивний бар. У меню пропонують сніданки, закуски, широкий асортимент салатів, перші, основні, м'ясні та рибні страви. На десерт пропонують млинці з різними начинками, торти, морозиво і шоколадний фондан. Також є великий вибір суші та ролів.

Фейсбук

Адреса: вул. Володимира Великого, 2

Телефон: 096 276 88 85


Club Split Lviv 


Меню цілодобового ресторану

Меню цілодобового ресторану "Спліт" дуже колоритне

Шеф-кухар закладу пропонує українські страви в оновленому погляд на традиційну їжу. Тому йому присвячена ціла сторінка у меню – “Український ф’южн”. У денний час у ресторані діє японська кухня і щоранку подають 11 видів сніданків зі всього світу. Клуб "Split" це цілодобовий ресторан, караоке та лаундж зал з широким вибором кальянів та сигарною картою. Ф’южн-ресторан пропонує традиційну та паназіатську кухню та енотеку з широким асортиментом вин. 

Фейсбук

Адреса: пл. Міцкевича, 6/7

Телефон: 032 242 22 00


Мазох-кафе 

Пікантний десерт у Мазох-кафе

Пікантний десерт у цілодобовому Мазох-кафе

Мазох-cafe унікальне місце, атмосфера якого пропитана мазохізмом. Будьте готові, що вас шмагатимуть батогами і закриватимуть у клітці. Офіціанти обслуговують гостей у шкіряних костюмах. Кухня тут не менш особлива, ніж атмосфера. Їжа з афродизіаками, індивідуальні екстремальні коктейлі, атракційне обслуговування, тематичні атрибути та сувеніри. З нестандартного у меню ви побачите яєчка бичі з соусом із каперсів та восьминоги смажені на грилі з овочевим соте.

Фейсбук

Адреса: вул. Сербська, 7

Телефон: 050 3 710 440


Гасова лямпа 

У Гасовій лямпі годують ситно і смачно

У Гасовій лямпі годують ситно і смачно

Цей цілодобовий ресторан прикрашають безліч гасових лямп, яких у закладі більше 200. Адже саме у Львові винайшли і гас, і гасову лямпу. Тут варто спробувати 10 сортів місцевих наливок. До прикладу "Гасівка" і "Бензинка" у колблчках. Зі страв у меню варто спробувати "Абітурієнта крилатого", або "Поліцію з народом". Голодним звідси точно неможливо піти.

Фейсбук

Адреса: вул. Вірменська, 20

Телефон: 050 371 09 08

Обговорити ці заклади можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах