Не сиди вдома: куди піти у Львові цього тижня (14-20 січня)

Куди піти у Львові цього тижня (14-20 січня): афіша подій

Куди піти у Львові цього тижня (14-20 січня): афіша подій

Огляди
14 сiчня 2019 12:18

Цього тижня у Львові розваг на будь-який смак. Львів'яни та гості міста мають можливість поласувати найсмачнішими пампухами Галичини, випити ексклюзивного вина від Скрипки та побувати на прем'єрах вистав і концертів. В афіші Львова завжди є безліч заходів: концерти, вечірки, фестивалі, екскурсії, вистави, гумористичні шоу. Однак VG Львів традиційно пропонує підбірку подій, які варто відвідати у місті Лева цього тижня (14 - 29 січня 2019 року).


Прем'єра "Криваве весілля" Лорка

Прем'єра

Прем'єра "Криваве весілля" Лорка

Акторська Майстерня "Мельпомена" запрошує на прем'єру "Криваве весілля" Федеріко Гарсіа Лорки. Трагедія в трьох діях про кохання і смерть. У невеликому іспанському селищі Наречена готується до свого весілля з Нареченим. Проте стають відомі події минулого: вона колись мала вийти заміж за Леонардо, який одружився на її сестрі. В день весілля усі причетні збираються на весіллі: і Наречений, і Леонардо, і його Дружина. Чи спалахне забуте кохання? Чи відбудеться весілля? І чому воно Криваве? 

Де: Львівський обласний театр ляльок

Коли: 14 cічня, 19:00

Ціна: 70 - 80 гривень


Різдвяна Iсторія з Тіною Кароль

Різдвяна Iсторія з Тіною Кароль

Різдвяна Iсторія з Тіною Кароль

Тіна Кароль вирішила, що найкращим подарунком для її прихильників на новорічні та різдвяні свята стануть колядки у її виконанні. Співачка обіцяє здивувати глядачів різдвяною програмою "Обрані хіти  та колядки", адже вона має намір виконати відомі колядки у новій обробці. 

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 14 cічня - 15 cічня, 20:00

Ціна: 450 - 1 550 гривень

Не сиди вдома: куди піти у Львові цього тижня (14-20 січня) фото


Конценрт Олександра Божика

Конценрт Олександра Божика

Конценрт Олександра Божика

Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор. Суперфіналіст  телешоу "Україна має талант", рекордсмен "Книги рекордів України", фіналіст шоу "Хвилина слави", лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів.  Музичне дійство на чолі з скрипалем-віртуозом Олександром Божиком у супроводі  рок-оркестру представить світові хіти, авторську музику, класику у сучасній обробці та саундтреки до кінофільмів.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 14 cічня, 17:00, 19:30

Ціна: від 240 до 490 гривень


Вистава "Гуцульський рік". Прем'єра

Вистава

Вистава "Гуцульський рік". Прем'єра

За автором твір має визначення як "етнографічне представленє в IV діях". На сцені перед глядачем направду відбуватиметься містерія з гуцульського життя упродовж року, створена на основі найзначніших ритуальних дійств (Святий вечір-Коляда, Великдень, весілля, похорон). Унікальний та неповторний світ гуцульського краю глядачі зможуть побачити завдяки костюмам, художньому оформленню, багатому фольклорно-пісенному матеріалу та головне – акторській закоханості у гуцульську тематику. Самі ж образи головних героїв є втіленням природного бажання людини жити в злагоді з собою, Богом та людьми, мати мир у власній душі та спокій у серці.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 15 cічня, 18:00

Ціна: 50 - 200 гривень


Гала-турнір "Що? Де? Коли?

Гала-турнір

Гала-турнір "Що? Де? Коли?"

Турнір відбудеться за олімпійською системою. Буде відіграно 5 турів: протягом двох перших визначаться 8 кращих команд, які згодом зійдуться у чвертьфіналі, півфіналі та фіналі. Переможець стане володарем олімпійського кубку зі "Що? Де? Коли?". Окрім цього у турнірі також буде "гладкий" залік — у ньому переможець визначиться за сумою всіх турів, незалежно від результатів олімпійського заліку.

Де: Музейно-Культурний Комплекс Пивної Історії - Львіварня

Коли: 15 cічня, 19:00

Ціна: від 90 гривень


Концерт Jazz Kolo з програмою "Свято"

Концерт Jazz Kolo з програмою

Концерт Jazz Kolo з програмою "Свято"

Концерт кращих джазових музикантів Польщі та України! Музиканти заграють авторську програму з власних композицій. Міжнародний проект Jazz Kolo підготував ексклюзивну Різдвяну програму "СВЯТО", до якої увійшли власні композиції музикантів, які створюють незабутній, світлий і теплий настрій Різдва. Jazz Kolo - це проект, створений для підтримки українського джазу, спрямований на об’єднання музикантів та розвиток української імпровізаційної музики.
Де: Арт-клуб "Віденська тераса"

Коли: 16 cічня, 19:00

Ціна: 250 гривень


Різдвяний концерт капели бандуристів імені Майбороди

Різдвяний концерт капели бандуристів імені Майбороди

Різдвяний концерт капели бандуристів імені Майбороди

Найстарший творчий колектив України, Національна заслужена капела бандуристів України імені Майбороди, що відсвяткував у 2018 році сторічний ювілей, приїздить до Львова зі святковою програмою під назвою "Нині в нас Різдво!"

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 17 cічня, 19:00

Ціна: 50 - 150 гривень


Гастро-вечір. Презентація вина "Країна мрій" Олега Скрипки

Гастро-вечір. Презентація вина

Гастро-вечір. Презентація вина "Країна мрій" Олега Скрипки

Музикант та лідер гурту Vopli Vidopliassova Oleg Skrypka презентує власну лімітовану лінійку українських вин "Країна мрій". Перший в Україні зірковий винороб представить два види вина з сортів винограду Піно Нуар і Трамінер, що виготовлені на Закарпатті у Chateau Chizay - Шато Чизай. Гастро-вечір проходитиме у форматі дегустації, спілкування з музикантом-виноробом. На завершення Олег приготує особливий десерт – свою музику, яка, ми впевнені, залишить приємні спогади про зустріч.

Де: Club Split Lviv

Коли: 17 cічня, 19:00

Ціна: 1 200 гривень


Свято Пампуха у Гаю

Свято Пампуха у Гаю

Свято Пампуха у Гаю

Свято Пампуха — щорічний зимовий фестиваль у Львові, який проводиться з метою популяризації традиційної української страви — пампуха. За словами організаторів, всі гості свята стануть частиною давніх галицьких звичаїв, насолоджуватимуся виступами найкращих вуличних вертепів та дитячих ансамблів. Ну, і звичайно, в програмі свята апетитні частування для відвідувачів.

Де: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Коли: 19 cічня - 21 cічня, с 10:00 по 20:00


Різдвяний концерт гурту "Troye Zillia" у стилі World Music

Різдвяний концерт гурту

Різдвяний концерт гурту "Troye Zillia" у стилі World Music

На концерті слухачі почують як дуже знані колядки і щедрівки - "Бог предвічний", "Свята ніч", "Щедрик", "Небо і земля" так і унікальні та рідкісні, як до прикладу колядка "Бабусі", яку музиканти привезли від української діаспори з Канади. Перелік стилів у яких аранжовані колядки та щедрівки вражає. Це елементи клезмеру, реггі, соулу, ланджу, фольку, автентики електрофольку та ірландської музики. Гурт TROYE ZILLIA - відомий колектив, який вдало презентує українську культуру на сценах України, східної та центральної Європи і постійно дивує слухачів своїм нетиповим трактуванням народної музики.

Де: Львівський обласний театр ляльок

Коли: 19 cічня, 19:30

Ціна: 120 - 180 гривень


Іван Попович "На Різдво зірка палає"

Іван Попович

Іван Попович "На Різдво зірка палає"

Глядачі зможуть почути прем’єри пісень, колядки та відомі хіти. Проникливий голос, потужна енергетика та любов до рідної землі – все це поєднав у своїй творчості Іван Попович. У його піснях зібрана вся краса Карпат, а мелодійні композиції ніколи не залишають байдужими слухачів. Пісні з репертуару Івана Поповича належать до золотого фонду української естради, а сам виконавець залишається одним із найяскравіших та найколоритніших її представників.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 19 cічня, 19:00

Ціна: 90 - 290 гривень


Вечірка Bass:is x Lumber Room

Вечірка Bass:is x Lumber Room

Вечірка Bass:is x Lumber Room

Bass:is вривається в 2019-й, наче реактивний візок з супермаркету, яким керує камікадзе. Hi-Den і Lumb знають як завести публіку, навіть якщо в неї зламався стартер, а отже, ноги після семи годин вечірки обіцяють гудіти, як великий палець після семи годин гри в плейстейшн. Організатори вирішили поекспериментувати з локацією і просто не змогли пройти повз клуб UNDERGROUND. Бас-потужності вистачить, щоб влаштувати міні-апокаліпсис.

Де: L'uft Underground Club

Коли: 19 cічня, 23:00

Ціна: 100 гривень

ДИВИСЬ ЩЕ:

В очікуванні Різдва: сім атмосферних фото вечірнього Львова

Чорно-біла зима: у мережу виклали ретросвітлини зі Львова

Дев’ять унікальних фото: якими були новорічні ялинки у Львові в різні роки

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах