Вікенд у Львові: куди піти у місті на цих вихідних

Куди піти у Львові на цих вихідних 15-17 березня 2019 року: афіша подій

Куди піти у Львові на цих вихідних 15-17 березня 2019 року: афіша подій

Огляди
15 березня 2019 11:04

На цих вихідних у Львові відбудеться безліч цікавих подій. Концерти, вистави, вечірки, прем'єри кінострічок, екскурсії, гумористичні шоу — усе це і навіть більше є в афіші Львова. Однак VG Львів традиційно зібрав найкращі івенти з 15 по 17 березня 2019 року, які не можна проґавити.


Відкриття СТРЦ Spartak

Відкриття СТРЦ Spartak

Відкриття СТРЦ Spartak

Протягом трьох днів організатори обіцяють багато позитивних емоцій та крутих акцій. На відвідувачів чекають призи, подарунки та розваги нон-стоп. Дозвілля для дітей різного віку, батьків, друзів.

Де: СТРЦ Spartak

Коли: 15 березня - 17 березня, 11:00

Ціна: безкоштовно


Перегляд фільму "Обличчя/Рило"

Перегляд фільму

Перегляд фільму "Обличчя/Рило"

Сюжет фільму зав’язується навколо головного героя - веселого та привабливого Яцека, який живе в польській глибинці, любить слухати хеві-метал, свою дівчину Дагмару і планує втекти до великого міста. Але поки що Яцек вимушений жити з консервативною ріднею та працювати над зведенням статуї Ісуса Христа. Через нещасний випадок на будівницві лікарі роблять йому трансплантацію чужого обличчя. Після операції й важкого відновлення колишній красень перетворюється на вигнанця в очах колег, нареченої і навіть власної матері. Тільки вірна сестра залишається йому підтримкою.

Де: Кінопалац

Коли: 14 березня - 20 березня, 19:30

Ціна: від 50 гривень


Цирк "Країна Амазонок"

Цирк

Цирк "Країна Амазонок"

Це феєричне шоу, в якому можна забути про проблеми та прикрощі і зануритися у справжню циркову казку про країну Амазію. Унікальна циркова вистава для всієї родини від режисера Олега Капустіна, який збере на манежі акробатів, гімнастів, еквілібристів, справжніх амазонок верхи на конях та безліч дресированих тварин, на чолі з хижими птахами, які здивують навіть найбільш вибагливих глядачів.

Де: Львівський державний цирк

Коли: 9 березня - 14 квітня, 12:00

Ціна: 80 - 300 гривень

Вікенд у Львові: куди піти у місті на цих вихідних фото


Сихів: екскурсія на край світу

Сихів: екскурсія на край світу

Сихів: екскурсія на край світу

Мандрівка пролягатиме південною частиною Сихівського району, де відвідувачі оглянуть основні центри соціального життя, громадські простори, культові споруди та багато цікавих об’єктів найзагадковішого району Львова. На завершення прогулянки організатори пропонують смачну кримську перепічку та запашну каву.

Де: Мікрорайон Сихів

Коли: 16 березня - 17 березня, 14:00

Ціна: від 100 гривень


Концерт Pianoбой

Концерт Pianoбой

Концерт Pianoбой

Гурт став відомий слухачам 2009 року, проте задовго до того, піаніст заявив про себе у складі гурту Океан Ельзи, а потім встиг попрацювати з командою Еsthetic Education та з Земфірою. Тільки після цього Дмитро Шуров наважився на власну групу. З того часу PIANOBOY здобув прихильність слухачів всієї України та записати спільні композиції разом з гуртами "Бумбокс" та "ТНМК". Незмінним залишається лише висока якість музики, романтичний настрій та харизма самого лідера.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 15 березня, 19:00

Ціна: від 390 гривень


Концерт гурту P.O.D

Концерт гурту P.O.D

Концерт гурту P.O.D

Майже через 6 років американський рок-гурт "P.O.D." повертається з новим шоу до України. Новий реліз "Circles" вийшов в листопаді 2018 року і набирає обертів. Тому українські шанувальники матимуть унікальну можливість одними з перших почути нові пісні, і звичайно ж, всі хіти. Приємним сюрпризом стане виступ "на розігріві" італійської групи "Le Basour", яку вже добре знають відвідувачі українських рок-фестивалів.

Де: !FESTrepublic

Коли: 16 березня, 19:00

Ціна: 1 111 - 1 400 гривень


Концерт "Фіолет. Акустика та вірші"

Концерт

Концерт "Фіолет. Акустика та вірші"

У березні гурт Фіолет вирушає у всеукраїнський акустичний тур, головною особливістю якого буде не лише музична, а й літературна складова концертів. На відміну від традиційних турів, які стали для гурту осінньою традицією, з акустикою Фіолет вже довгий час не мандрував Україною. Під час концертів слухачі матимуть нагоду послухати не лише відомі пісні гурту, а й чи не вперше почують вірші фронтмена Фіолет - Сергія Мартинюка, які увійдуть до дебютної поетичної збірки музиканта.

Де: Центр Митрополита Андрея Шептицького

Коли: 17 березня, 18:00

Ціна: від 180 гривень


Вечірка "Земляни"

Вечірка

Вечірка "Земляни"

Танцювальна зустріч присвячена техно-музиці великих швидкостей. Для львівської публіки в цю ніч гратимуть відбірні локальні діджеї, а також гість з берлінського угрупування "Refugees on Dance Floor".

Де: L'uft Underground Club

Коли: 16 березня, 23:00

Ціна: від 120 до 180 гривень


Вечірка "St.Patrick`s Day 2019! 10th Party!"

Вечірка

Вечірка "St.Patrick`s Day 2019! 10th Party!"

Ця вечірка не потребує анонсу. Про неї не чув хіба що лінивий. Зовсім скоро чекайте на анонс гуртів десятої вечірки. Крута ірландська музика, чудові гурти, упадні танцульки, море пива і віскі, конкурси з призами – вогонь.
Для вас запалюватимуть:

  • "ShamRocks" (Київ)
  • "Run/Деруни" (Київ)
  • "Tricky Tales" (Київ)
  • "Irish Beggars" (Львів)

Де: Хмільний дім Роберта Домса

Коли: 17 березня, 18:00

Ціна: 200 - 300 гривень


"Тім Талер або Проданий сміх": філософська казка на дві дії

Вікенд у Львові: куди піти у місті на цих вихідних фото 1

"Тім Талер або Проданий сміх": філософська казка на дві дії

Філософську повість-казку "Тім Талер або проданий сміх" часто називають Фаустом для дітей. Це історія про веселу дитину, що проміняла свій сміх на здатність вигравати будь-який заклад. Хоч ця повість неодноразово перевидавалася та екранізувалася, але в театрі Тім Талер – гість не частий. Тому, це буде чи не перша в Україні театральна версія "Проданого сміху" - твору видатного Джеймса Крюса, нагородженого медаллю Андерсена за вагомий внесок у світову дитячу літературу.

Де: Перший український театр для дітей та юнацтва

Коли: 15 березня, 12:00

Ціна: 35 - 40 гривень

ДИВИСЬ ЩЕ:

Найкращі гірськолижні спуски Львівщини: ціни, локації, особливості

Смачного ранку: де у Львові подають сніданки

Що їсти, чим займатися: коли вірянам постити у 2019 році

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах