Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові цього тижня (12-18 серпня)

Куди піти у Львові цього тижня (12-18 серпня): афіша подій

Куди піти у Львові цього тижня (12-18 серпня): афіша подій

Огляди
12 серпня 2019 14:17

Цього тижня львів'ян та гостей міста чекають безліч крутих подій. В розділі афіша Львова завжди є щось цікавеньке: літні вечірки на дахах, гумористичні шоу, фільми під відкритим небом, фестивалі, прем'єри театральних вистав та багато іншого. Однак VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 12 по 18 серпня 2019 року, які варто відвідати.


Романтичні світові хіти та фільм "Амелі" на даху під зорями

Романтичні світові хіти та фільм

Романтичні світові хіти та фільм "Амелі" на даху під зорями

Цього вечора відвідувачі поринуть у світ романтики та Франції на даху під зорями. Що може бути краще, ніж проводити разом теплі літні вечори у чудовій атмосфері? Прекрасна музика, гарний фільм та відкрите небо. Відвідувачів чекає виступ гурту Duo Dose та перегляд фільму “Амелі”. 

Де: !FESTrepublic

Коли: 13 серпня, 19:00

Ціна: від 250 гривень


Концерт "Pre-Оpening. Квадромузика"

Концерт

Концерт "Pre-Оpening. Квадромузика"

Музичний проект під назвою “Нова квадромузична система оркестру Віртуози Львова” буде представлено просто неба на площі. Особливістю цієї системи є те, що слухачі будуть знаходитись всередині  концертного майданчику, а навколо, відповідно по чотирьох  його сторонах буде розташований оркестр. У такий спосіб гості сприйматимуть композиції не стереофонічно,  а  в квадро звучанні. Виконуватимуться  популярні твори світової  музичної класики – А.Вівальді, Й.С.Баха, В.А.Моцарта, М.Скорика, а також хіти з репертуару оркестру.

Де: Ратуша

Коли: 13 серпня, 16:00

Ціна: безкоштовно


Вечірка і допрем'єрний показ "Одного разу в Голлівуді" Тарантіно

Вечірка і допрем'єрний показ

Вечірка і допрем'єрний показ "Одного разу в... Голлівуді"

"Одного разу в... Голлівуді"  – дев'ятий фільм Тарантіно, події якого розгортаються в Лос-Анджелесі кінця 1960-х. Телевізійний актор Рік Далтон і його дублер Кліфф Бут разом намагаються стати зірками Голлівуду: ходять на проби, випивають із продюсерами, знайомляться з акторкою Шерон Тейт... Але ніхто з них навіть не підозрює, що станеться зовсім скоро. На вечірку перед фільмом гостям пропонують прийти вбраними у жовтий спортивний костюм чи гавайську сорочку.

Де: Кінопалац

Коли: 14 серпня, 19:00

Ціна: від 100 гривень


 VI Міжнародний музичний фестиваль "Музика в старому Львові"

 VI Міжнародний музичний фестиваль

VI Міжнародний музичний фестиваль "Музика в старому Львові"

Протягом 16 днів, у рамках фестивалю, на найрізноманітніших історичних локаціях міста, відбудеться більше 10-ти подій за участі найкращих українських колективів і музикантів із Львова, Одеси та Києва, а також із Польщі та США. Усі заходи спрямовані показати унікальність музичної культури.

Де: м. Львів

Коли: 15 серпня - 31 серпня, 16:00


Концерт "Українська Пісня"

Концерт

Концерт "Українська Пісня"

У концерті беруть участь переможці всеукраїнського відбору та справжні зірки української сцени.  Тільки десять кращих фіналістів вийдуть цього вечора на сцену та заспівають на одній сцені з кумирами мільйонів українців. Окрім рішення журі на результат конкурсу впливає і інтернетголосування, тому саме глядачі можуть обрати кращих з найкращих та побачити наживо. Хедлайнери: польський рок-гурт "ENEJ" та український гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, Alyosha.

Де: Арена Львів

Коли: 17 серпня, 18:00

Ціна: від 350 гривень

Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові цього тижня (12-18 серпня) фото


Концертна програма "Шампанські очі" до Дня народження Кузьми Скрябіна

Концерт

Концерт "Шампанські очі"

Естрадно-симфонічний оркестр під керівництвом відомого українського диригента Миколи Віталійовича Лисенка виконає відомі пісні з репертуару Кузьми Скрябіна. Популярні хіти співака звучатимуть виключно голосами музичних інструментів оркестру.

Де: Ботанічний сад Львівського університету на Черемшини

Коли: 17 серпня, 20:00

Ціна: 200 - 650 гривень


РОДИНАfest у Горіховому гаю

РОДИНАfest у Горіховому гаю

РОДИНАfest у Горіховому гаю

РОДИНАfest - це тепла сімейна атмосфера, місце, де об’єднуються серця всіх поколінь, розваги та конкурси для кожного члена родини від малюка до бабусі з дідусем. Львів’яни зможуть відвідати виставку-ярмарку майстрів рукоділля, різні майстер-класи, взяти участь у розіграші призів та сімейних квестах. Для дітлахів організатори розроблять розважальну зону і вручать подарунки. Зокрема, львівські родини зможуть зробити сімейні фото у фотозоні. Гостей розважатимуть дитячі ансамблі.

Де: Горіховий Гай

Коли: 18 серпня, 12:00

Ціна: безкоштовно


Сергій Жадан. Вірші на даху

Сергій Жадан. Вірші на даху

Сергій Жадан. Вірші на даху

Ім’я Сергія Жадана відомо не тільки в Україні, а й далеко за кордоном. Поет, прозаїк, есеїст, перекладач, громадський діяч, лауреат міжнародних премій, автор роману, що став кращою книгою десятиліття конкурсу "Книга року Бі-Бі-Сі", лауреат премії Президента України "Найкраща книжка України", лауреат премії "Анеглус", людина, яка об’єднує Схід і Захід.

Де: !FESTrepublic

Коли: 18 серпня, 19:00

Ціна: 250 - 450 гривень

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах