Пуцуй мешти: куди піти у Львові першого осіннього тижня

Куди піти у Львові цього тижня (2-8 вересня): афіша подій

Куди піти у Львові цього тижня (2-8 вересня): афіша подій

Огляди
02 вересня 2019 13:13

Перший тиждень осені обіцяє львів'янам та гостям міста бути насиченим. В розділі афіша Львова завжди є безліч подій: літні вечірки на дахах, гумористичні шоу, фільми під відкритим небом, фестивалі, прем'єри театральних вистав та багато іншого. Однак VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 2 по 8 вересня 2019 року, які варто відвідати.


Вечірка і фільм "Втеча з Шоушенка" на даху

Вечірка і фільм

Вечірка і фільм "Втеча з Шоушенка" на даху

Львів’ян запрошують відпочивати, знайомитися, cпілкуватися, грати у ігри, танцювати, а ввечері дивитися фільм “Втеча з Шоушенка”, який займає 1 місце у рейтингу фільмів за версією IMDb. Сюжет: Енді Дюфрейн — успішний банкір, якого несправедливо звинувачують у вбивстві дружини та її залицяльника. Він опиняється у Шоушенку, одній з найсуворіших і неприступних колоній в країні. Герою вдалося придумати план втечі, а кмітливість допомогла обрати найнесподіваніший для наглядачів варіант фіналу.

Де: Львівський кіноцентр Lviv Film Center

Коли: 4 вересня, 19:00

Ціна: від 150 гривень


Перегляд фільму "Іловайськ 2014. Батальйон "Донбас"

Перегляд фільму

Фільм заснований на реальних історіях ветеранів-добровольців. У зйомках було задіяно близько сотні акторів та 20 бійців "Донбасу". Головну роль Бішута виконав сам прототип, справжній Тарас Костанчук. За сюжетом командир штурмової групи батальйону "Донбас" Тарас Костанчук (позивний Бішут) отримує тяжкі поранення в боях за Іловайськ. Він не має змоги пересуватись на рівні зі здоровими бійцями й залишається в наповненому ворожими військами місті. Бішут виживає завдяки допомозі місцевих жителів, які його переховують та дбають про нього. Тим часом військового розшукує російський офіцер Рунков, окупаційний комендант Іловайська.

Де: Львівський кіноцентр Lviv Film Center

Коли: до 4 вересня, 10:00, 13:30, 19:40

Ціна: від 60 гривень


Концерт гурту "Лісапетний батальйон"

Концерт гурту

Концерт гурту "Лісапетний батальйон"

Нова програма Лісапету "Я не така як всі- я не така". До уваги глядачів народне камеді-шоу від Наталії Фаліон, дві години сміхотерапії від гурту "Лісапетний Батальйон", нові пісні та улюблені хіти.

Де: Львівський державний цирк

Коли: 5 вересня, 16:00

Ціна: 100 - 350 гривень


Форум HoReCa Show 2019

Форум HoReCa Show 2019

Форум HoReCa Show 2019

HoReCaSHOW –найбільша професійна подія гостинності в Україні, що охоплює усі ключові напрямки розвитку готельно-ресторанного бізнесу. На запрошення організаторів на форум прибудуть посли з 67 посольств. HoReCa Show — це експозиції більше 150 вітчизняних та закордонних компаній у сфері готельно-ресторанної індустрії; понад 250 лекцій та круглих столів; більше 50 майстер-класів від провідних спеціалістів у галузі кулінарії та туризму; платформа для 5-и міжнародних кулінарних конкурсів та чемпіонатів.

Де: Арена Львів

Коли: 5 вересня - 7 вересня, 10:00

Ціна: 400 - 5 250 гривень


Вечірка MASQUERADE

Вечірка MASQUERADE

Вечірка MASQUERADE

Ціле літо організатори старались і думали, як потанцювати на такій цікавій локації. Отож обирай найкращі наряди і закривай літо величезною командою. Перелік артистів організатори вирішили поки що залишити у таємниці. Натомість відвідувачам рекомендують розбити копілку і поспішати за ранніми пташками. Першій сотні гостей разом з квитком вручать фірмову маску.

Де: Італійський дворик

Коли: 6 вересня, 21:00

Ціна: від 300 гривень


Лекція про Василя Стуса + показ фільму "Заборонений"

Лекція про Василя Стуса + показ фільму

Лекція про Василя Стуса + показ фільму "Заборонений"

Сюжет фільму: 1965 рік. Молодий поет Василь Стус не може миритися з безправним становищем українців у Радянському Союзі та кидає виклик тоталітарній системі. Він говорить про те, про що мовчать мільйони. Незважаючи на постійний тиск і погрози, Стус не припиняє боротьбу навіть у засланні. Реальна історія нескореного поета, історія кохання і зради, людської гідності та підлості. Перед показом на відвідувачів чекає невелика лекція, присвячена життю та творчості знакової літературної фігури України Василя Стуса. 

Де: Кінопалац

Коли: 7 вересня, 18:00

Ціна: від 100 гривень


Вечірка "Мораль. 3 years"

Вечірка

Вечірка "Мораль. 3 years"

У вересні Мораль святкує день народження: 3 роки тому відбувся перший івент під тегом Мораль. Організатори обіцяють далі робити тільки крутіше. В лайнапі:

  • Motoblok LIVE (Pincet)
  • Lstn (Zavtra, Dzvin)
  • NHNT
  • Leggo

Де: Котельня Ruїn Bar

Коли: 7 вересня, 23:00

Ціна: 150 - 200 гривень


Вечірка "Ніч на Молодвіжі"

Вечірка

Вечірка "Ніч на Молодвіжі"

У нічній програмі Молодвіжу передбачена вечірка Sunset разом з Night Ambassadors, трохи гумору на Smishne Show, акустика під зорями на Acoustic Time, вечірка Molodvizh: Silent Party, перегляд фільмів на MovieNight, виступ українських гуртів на Molodvizh Concert, танці до ранку на MoloDance.

Де: !FESTrepublic

Коли: 7 вересня, 19:00


Lviv Tattoo Festival

Lviv Tattoo Festival

Lviv Tattoo Festival

Фестиваль дасть можливість десяткам людей показати свої таланти в тату індустрії. Головна його мета - популяризувати серед мас саме напрямок, показати різні стилі і підходи до них майстрів, а також дати можливість майстрам брати участь в конкурсі на кращі роботи. Крім самого фестивалю передбачається і музична програма. Також відбудеться майстер-клас від кращих майстрів.

Де: Львівський палац мистецтв\ Lviv Art Palace

Коли: 7 вересня - 8 вересня, 10:00

Ціна: безкоштовно


Свято хліба у "Шевченківському гаю"

Свято хліба у

Свято хліба у "Шевченківському гаю"

Відвічувачів чекатиме багатий ярмарок хлібів, калачів, короваїв, кренделиків, паляниць, плетінок, дегустації. Зокрема, відвідувачів розважатиме веселий віз "З хлібиною на гостину", де старости та куми разом із запальними музиками, їдучи головною алеєю, розкажуть про особливості обрядового хліба та частуватимуть охочих. Також в облаштованій засіками зерном коморі, охочі зможуть на дотик відчути багатство нашого краю та отримати заряд життєдайної сили. Шоу-програма у рідних традиціях: 

  • Посвячення хлібів.
  • Святкова хода коровайниць.
  • Етно-гурт ЯгОди.
  • Співачка Yagoda.official. 
  • Хедлайнер свята – український рок-гурт RockOns 
  • Флешмоб "Печу, печу хлібчик".
  • Дитяча шоу-програма "Веселий пекар". 

Де: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Коли: 8 вересня, 13:00

Ціна: від 30 гривень


Театральний фестиваль "Кіт Ґаватовича"

Театральний фестиваль

Театральний фестиваль "Кіт Ґаватовича"

Під час фестивалю під відкритим небом відвідувачі не лише зможуть послухати мотивуючі розмови із відомими акторами та подивитися вистави різних колективів, але й самостійно взяти участь у акторських тренінгах. Також діятиме спеціальна театральна локація для дітей з майстер класами з акторської майстерності та творчим куточком.

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Коли: 6 вересня - 8 вересня, 12:00

Ціна: від 90 гривень


Гармидер у Горіховому Гаю

Гармидер у Горіховому Гаю

Гармидер у Горіховому Гаю

Кращі українські виробники одягу, взуття, аксесуарів та декору, смачна вулична їжа, розваги для дітей та дорослих — на восьмому фестивалі Гармидер. У програмі:

  • найдостойніші українські виробники;
  • смачна їжа;
  • розваги для дітей та дорослих;
  • майстер-класи.

Де: Горіховий Гай

Коли: 7 вересня - 8 вересня, 12:00

Ціна: безкоштовно

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах