Ти не можеш проґавити: куди піти у Львові на цих вихідних (22-24 листопада)

Куди піти у Львові на цих вихідних (22-24 листопада)

Куди піти у Львові на цих вихідних (22-24 листопада)

Огляди
22 листопада 2019 12:03

На цих вихідних у Львові нудно не буде. Львів'яни і гості міста мають можливість відвідати кілька цікавих екскурсій, нові театральні вистави, неориднарні вечірки і довгоочікувані концерти українських зірок. VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 22 по 24 листопада 2019 року, які варто відвідати.

Більше подій завжди є в розділі афіша Львова.


Концерт гурту Бумбокс

Бумбокс у Львові

Бумбокс у Львові

Цієї осені Бумбокс починає наймасштабніший український тур гурту за останні три роки. Тур під назвою "Таємний код".  Записаний в Україні, Франції та Сполучених Штатах Америки. В процесі його створення з гурту пішли гітарист і басист. Альбом з двох частин, в якому вперше за 15 років існування гурту Бумбокс буде більше 11 пісень. Три з них добре тобі знайомі й стали суперхітами: "Безодня", "Твій на 100%" і "Тримай мене". "Таємний код: Рубікон".

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 22 листопада, 19:00

Ціна: 390 - 990 гривень


Концерт гурту Karna

Карна у Львові

Карна у Львові

Головні метал-хітмейкери країни будуть не тільки палити на сцені, а й об'єднають всіх любителів рок-н-ролу в великий всеукраїнський аркан. На концерті звучатимуть Party на Прикарпатті, ВІТРОЛА, Прометей і багато нових гуцулметал-бойовиків.

Де: !FESTrepublic

Коли: 22 листопада, 19:00

Ціна: від 290 гривень


Вечірка F*CKING '90S

Вечірка F*CKING '90S

Вечірка F*CKING '90S

Львів’янам пропонують згадати свою молодість або поринути у юність батьків. По дрес-коду, підказують організатори, буде доречно одягнути старенькі джинси "варьонки" та позичити чудернацький піджак і сусіда.  Кращі саундтреки 90-х врубають: Machitas, T-One, D Onyx, Rude.

Де: !FESTrepublic

Коли: 22 листопада, 22:00

Ціна: 90 - 200 гривень


Вечірка "ТехноЕтноСпорт"

Вечірка

Вечірка "ТехноЕтноСпорт"

Розпрягайте хлопці коней, та гайда розминати колінні суглоби. Щось абсолютно нове в найконсервативніших студентських масах Львова. Поєднання того, що найбільш корисне: Техно, Етно, Спорт.

Де: Котельня Ruїn Bar

Коли: 22 листопада, 22:00

Ціна: від 70 гривень


VINYL-Вечірка з настільними іграми

VINYL-Вечірка з настільними іграми у Львові

VINYL-Вечірка з настільними іграми у Львові

На цій вечірці ключове слово – разом. Разом слухати вініл, разом грати, разом смакувати джин. Немає різниці вмієш чи не вмієш, тут навчать грати в "Карти конфлікту". На вечірці лунатиме рок від Вініл Клубу. Все одно джин чи ром, головне - разом. Організатори рекомендують брати з собою улюблену настільну гру.

Де: SOVA (Space Of Visual Art)

Коли: 22 листопада, 19:30

Ціна: 80 гривень, реєстрація обов’язкова


Концерт пам’яті Квітки Цісик

Концерт пам’яті Квітки Цісик

Концерт пам’яті Квітки Цісик

Квітка Цісик — американська співачка українського походження, популярна виконавиця рекламних джинґлів у США, оперна та блюзова співачка, виконавиця українських народних і популярних пісень. В концерті братимуть участь Павло Табаков, Ольга Богомолець, Брія Блесінг, Вікторія Васалаті, Богдан Стельмах, Орест Цимбала, Володимир Кудовба, Ярина Білецька, Вікторія Сивоус, Богдан Цісінський, гурт "Van Bob", хореографічний ансамбль "Ранок".

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 22 листопада, 17:00, 20:00

Ціна: 150 - 500 гривень


Вистава "Медовий місяць"

Вистава

Вистава "Медовий місяць"

Вистава від театру "Чорний квадрат" це легка жіноча комедія на вічні теми: любові, зради та порозуміння. Тонкий гумор і звичайні життєві ситуації. Рекомендовано близьким подругам або закоханим парам.

Де: Палац культури залізничників "Рокс"

Коли: 22 листопада, 19:00

Ціна: 160 - 550 гривень


Екскурсія замками Львівщини

Екскурсія замками Львівщини

Екскурсія замками Львівщини

Львів’ян цієї неділі запрошують на екскурсію трьома найцікавішими замками Львівщини — Олесько, Підгірці та Золочів. Відвідувачів чекають унікальні мистецькі шедеври, розкішна архітектура, та історичні інтер’єри. Тут можна надихатися, робити унікальні фото, пройнятися незабутньою атмосферою.

Де: м. Львів

Коли: 24 листопада, 9:00

Ціна: 280 гривень


Екскурсія "Костел і монастир бернардинів"

Екскурсія

Екскурсія "Костел і монастир бернардинів"

Історики розповідатимуть про архітектуру та історію храму та монастиря, особливості створення храмового комплексу в асамблі з міськими фортифікаціями. Відвідувачі розглянуть теологічну живописну та скульптурну програму фасаду та інтер'єру храму, зокрема вівтарі, присвяти, образи, розписи. До того ж, дізнаються про монаші ордени та як їхні особливості відображаються у специфіці архітектури храмів.

Де: м. Львів

Коли: 24 листопада, 14:00

Ціна: 120 гривень, діти до 16 років - безкоштовно


Концерт Lemkovyna-Lem

Концерт Lemkovyna-Lem

Концерт Lemkovyna-Lem

Поєднання інструментів, візуальний супровід почутого через відеоарт, поєднання унікальних голосів — все це разом забере слухача у світи, які дарує справжня пісня. “Lemkovyna-Lem”  використовує пісні та музику, що випливають із традицій лемківського регіону та інноваційно перекладає їх на сучасну мову. В ньому, перш за все, беруть участь артисти, які надихають традиційну музику, та представники сучасної музики.

Де: Lem Station

Коли: 24 листопада, 20:00

Ціна: 150 - 450 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах