Не сиди вдома: куди піти у Львові цього тижня (16-22 грудня)

Куди піти у Львові цього тижня (16-22 грудня)

Куди піти у Львові цього тижня (16-22 грудня)

Огляди
16 грудня 2019 12:32

До Львова цього тижня завітають з концертами українські зірки. Запалювати можна буде також на тематичних вечірках. До того ж, у місті відзначатимуть День святого Миколая, де дорослі і малеча зможуть поспілкуватися з чудотворцем. У цей день кожен зможе зробити добру справу. VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 16 по 22 грудня 2019 року, які неможливо проґавити.

Більше подій завжди є в розділі афіша Львова.


Таємна майстерня Святого Миколая 2019


Таємна майстерня Святого Миколая

Таємна майстерня Святого Миколая

В програмі свята екскурсії, майстер-класи, які відбуватимуться у таких локаціях:

  • Вражаюча Пошта
  • Пакувальня подарунків
  • Творча майстерня
  • Смачна цукерня

Опісля, на дітей чекає інтерактивний квест, зустріч із Миколаєм та частування.

Де: Львівський палац мистецтв\ Lviv Art Palace

Коли: 12 грудня - 18 грудня, 10:30

Ціна: від 400 гривень


ETNO Fashion Show


ETNO Fashion Show у Львові

ETNO Fashion Show у Львові

В рамках проекту відбудеться показ етно-колекцій українських дизайнерів. Концерт гурту "Цвіт Кульбаби", а також запальні ді-джей сети та частування від партнерів свята. Гостей зустрічатиме ведучий Остап Держипільській. Метою заходу є популяризація Етно-напрямку у світі сучасної української моди. Всі виручені кошти будуть спрямовані на закупівлю обладнання для реабілітаційного центру для воїнів АТО.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 16 грудня, 19:00

Ціна: 300 - 400 гривень


Концерт Арсена Мірзояна


Арсен Мірзоян з концертом у Львові

Арсен Мірзоян з концертом у Львові

Свій перший альбом артист презентував в 2011 році. З тих пір він - номінант музичних премій, його пісні - на вершинах головних хіт-парадів країни, а концерти супроводжуються аншлагами. "Інгредієнт" - назва головної пісні альбому, філософія якої полягає в тому, що не варто бути інгредієнтом чужої страви, потрібно мати власний рецепт. Дійство будуть створювати кращі музиканти країни. Сміливо, відверто Мірзоян "розповість" свою нову історію.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 16 грудня, 19:30

Ціна: 350 - 1 300 гривень


Концерт MELOVIN у супроводі симфонічного оркестру


Концерт MELOVIN у Львові

Концерт MELOVIN у Львові

Артист з власним музичним почерком і стилем, вперше в Україні дасть сольний концерт у супроводі оркестру.  Близько 30 музикантів на одній сцені, акустичне звучання, наживо презентація альбому “Octоpus. Артист з командою представить сучасне європейське шоу.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 17 грудня, 19:00

Ціна: 390 - 1 350 гривень


Аlyona Аlyona у Львові


Аlyona Аlyona виступить у Львові

Аlyona Аlyona виступить у Львові

Переможець міжнародної премії The Anchor, одна з самих перспективних артистів Європи по версії The New York Times, спеціальний гість з України на Берлінале у Венеції, відкриття фестивалю Sziget в Угорщині. Цього літа популярність Аlyona Аlyona вийшла далеко за межі рідної країни. Alena Alena більше не пише свою власну історію, вона пише історію всього українського хіп-хопу.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 17 грудня, 19:00

Ціна: 350-700 гривень


МИКОlike ФЕСТ


МИКОlike ФЕСТ

МИКОlike ФЕСТ

На благодійній вечірці "МИКОlike ФЕСТ" разом з волонтерами та гостями святкуватимуть Dj Leo Therapy, Dj Struzh, Stand-Up - Катя Олос. На кошти виручені від попередньо проданих квитків будуть закуплені солодощі, іграшки, засоби гігієни на канцелярське приладдя для подарунків до дня Святого Миколая для 2800 дітей з багатодітних та малозабезпечених родин міста Львова.

Де: Picasso

Коли: 19 грудня, 19:00

Ціна: 100 - 150 гривень


Saint Nicholas Party


Saint Nicholas Party

Saint Nicholas Party

Бібліотека на Площі Ринок перетвориться на танцювальний майданчик із благодійною метою. Charity Party від Night Ambassadors хоче створити казку для дітей, зібравши для них подарунки на Миколая. Всі любителі потусити мають змогу зробити добру справу. Dress Code (MUST HAVE!): включи в свій look іграшку або річ, яку б хотів подарувати дітям сиротам.

Де: Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука

Коли: 20 грудня, 21:30

Ціна: 150 гривень


White Ward та Raw Grip


White Ward та Raw Grip у Львові

White Ward та Raw Grip у Львові

Після европейського туру на підтримку нового альбому White Ward повертаються до столиці, щоб презентувати “Love Exchange Failure” — свою другу платівку. Одеський пост-блек метал гурт виник у 2012 році та уособлюють сучасне звучання жанру в Україні, привносячи до нього різноманітні експериментальні ідеї. І якщо на першому альбомі мова йде про саксофон та елементи електроніки, поєднані з мелодійним пост-блеком, то другий повноформатник рухається в напрямку більш швидкого та меланхолійного металу, що чергується з дарк-джазом. Обидва релізи вийшли на відомому французькому лейблі Debemur Morti Productions та отримали багато схвальних відгуків від видань та слухачів по всьому світу.

Де: Teatr. Club

Коли: 20 грудня, 20:00

Ціна: 200 гривень


ART SALE у Львові


ART SALE у Львові

ART SALE у Львові

Art Sale Lviv - мистецький проект спрямований на діалог між мистецьким середовищем та широкою аудиторією. Це унікальна можливість придбати мистецькі твори безпосередньо з рук художника за доступною ціною.
Проект здійснює ознайомлення з українськими митцям сучасності, їх популяризацію, пояснення доступності образотворчого мистецтва широкому колу глядачів та важливість інвестування в мистецтво.  Вільний простір та зародження новітніх традицій арт-ринку у Львові.

Де: Lem Station

Коли: 21 грудня 15:00, 21:00

Ціна: 50 гривень


Концертна програма "З нами – Бог! Розумійте, народи…"


Концертна програма

Концертна програма "З нами – Бог! Розумійте, народи…"

"З нами – Бог! Розумійте, народи…" – слова з церковного піснеспіву, який виконується напередодні Різдва. Ці слова дали назву концертові, який поєднав українські колядки, різдвяні й новорічні пісні народів світу. Відвідувачів чекає хоровий спів у супроводі симфонічного оркестру, сольні виступи кращих співаків хору і ритмічне сценічне дійство.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 22 грудня, 18:00

Ціна: 50 - 400 гривень


Львівський Блошиний Ринок Тлум & Крам


Львівський Блошиний Ринок Тлум & Крам

Львівський Блошиний Ринок Тлум & Крам

Що таке Тлум & Крам? Це новий львівський блошиний ринок. Тут можна купити-продати речі, поспілкуватись з однодумцями та долучитись до доброї справи. В грудневому Тлумі прийматиме участь благодійний проект Mis'ka Baraholka, яка стане точкою збору та продажу вживаного одягу. Сюди можна принести до 5 одиниць якісних речей (одяг, взуття, аксесуари чи книги).

Де: Lem Station

Коли: 22 грудня, 13:00

Ціна: безкоштовно


Вечірка "Через ніч"


Вечірка

Вечірка "Через ніч"

У найдовшу ніч року найдовше сяють вогні, яких не побачити вдень, а музика, яку не почуєш крізь галас буденності, звучить найпротяжніше. Перед зимовою сплячкою, організатори запрошують найзручніше вмостити свої тіла під полярним сяйвом та увійти у вібруючий консонанс із звуками ембієнту. П'ять живих виступів, джем, та найкращі альбоми світової ембієнт сцени у день (себто ніч) зимового сонцестояння. Ніхто не танцює, всі беруть чашки і п'ють чай.

Де: Майстерня "Сома"

Коли: 22 грудня, 16:25

Ціна: 50-90 гривень


Вечірка Zodiac


Вечірка Zodiac

Вечірка Zodiac

Два друга, які виросли у Львові, починають свою нову серію вечірок. Один з них вже 4 роки наповнює місто різними електронними подіями, а недавно запустив свій вініловий лейбл. Інший – постійно йому допомагав і був частиною команди, а зараз запускає власний клуб. Клуб має номер 151, а серія називається Zodiac.

Де: Club151

Коли: 21 грудня, 23:00

Ціна: 150 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах