Не сиди вдома: куди піти у Львові цього тижня (10-15 березня)

Куди піти у Львові цього тижня (10-15 березня): афіша подій

Куди піти у Львові цього тижня (10-15 березня): афіша подій

Огляди
10 березня 2020 12:43

Цього тижня до Львова приїдуть з концертами не тільки українські зірки, а й всесвітньовідомі виконавці. Окрім цього, львів'яни зможуть долучитися до благодійного розпродажу, де буде можливісь придбати вінтажні оригінальні речі. Куди ще можна піти у місті Лева дивися в розділі афіша Львова.

VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 10 по 15 березня 2020 року, які неможливо проґавити.


The 69 Eyes

The 69 Eyes

The 69 Eyes

The 69 Eyes – легендарний готик-рок-гурт з Фінляндії, що продав не один мільйон альбомів. Їх музичний стиль описують як зважену суміш темряви готик-року та гітарного рок-н-ролу. Цей рік став ювілейним для The 69 Eyes – гурт уже тридцять років на сцені, однак вони жодним чином не збавляють темп. На відміну від багатьох гуртів, які до ювілеїв випускають підбірки своєї кращої творчості, The 69 Eyes випускають альбом абсолютно нових треків. Тому у цьому турі прихильники почують не лише найвіоміші пісні – Lost boys, Brandon Lee, Dance d`Amour, Never Say Die, Betty Blue, Perfect Skin, Gothic Girl – а й свіжий новий матеріал.

Де: !FESTrepublic

Коли: 10 березня, 20:00


Балет "Кармен-сюїта"

Балет

Балет "Кармен-сюїта"

"Кармен-Сюїта" – шедевр світового балету. Історія про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро. Любовний трикутник, який закінчується трагедією не залишить вас байдужими.  Зміст новели Проспера Меріме, який розкривається в опері в чотирьох актах, в балеті ущільнено в один. Партії Кармен і Хозе виконають світові зірки балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов. 

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 10 березня, 19:00

Ціна: від 120 гривень


Supergirls. Короткометражні фільми

Supergirls. Короткометражні фільми

Supergirls. Короткометражні фільми

Підбірка фільмів Supergirls 2020, у яких розкажуть, як воно – бути жінкою сьогодні. Сміливі й неоднозначні, мрійливі і тілесні, веселі і недолугі подруги, сестри, матері, дочки, бабусі, дружини, коханки у фільмах про сильних і вільних. Після показів відбудеться коротке Q&A з режисерками фільмів “Час чекання” (2017) та “Нормальна” (2018) – Кларою Штерн з Австрії і Діаною Горбань з України.

Де: Кінопалац

Коли: 11 березня, 19:00, 21:00

Ціна: 100 - 200 гривень


Концерт Симфонічний Sting

Концерт

Концерт "Симфонічний Sting"

GosOrchestra – колектив відданих своїй справі майстрів, чий репертуар увібрав усі популярні музичні стилі й понад 200 композицій. Під керівництвом Олександра Госачинського, диригента від бога, GosOrchestra вже кілька років вражає публіку якісними та оригінальними інструментальними каверами. У програмі – найвідоміші хіти легенди світової рок-сцени. Shape of My Heart, Fields of Gold, Desert Rose, Englishman In New York.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 11 березня, 20:00

Ціна: 200 - 650 гривень


Вечірка SLOW

Вечірка SLOW

Вечірка SLOW

SLOW - серія вечірок свіжої, концептуальної музики. Silat Beksi діджеїть з 2003 року. Він цікаве і самобутнє ім’я на андеграундній сцені. Silat Beksi створює зачаровуючі сети, змішуючи брейкбіт- вайби та спеціальні текстури зі звуками, створеними для того, щоб загубити себе на танцполі. У програмі:

  • Silat Beksi /Modeight rec, Pleasure Zone, Kyiv/
  • Mihal
  • Geba
  • Lomonosov

Де: Botanica Lviv Club

Коли: 13 березня, 23:00

Ціна: 100 - 200 гривень


Концерт Dero Goi (Oomph!)

Концерт Dero Goi (Oomph!)

Концерт Dero Goi (Oomph!)

Dero Goi, фронтмен і вокаліст культової німецької групи "Oomph!" приїде до Львова та порадує всіх своїх фанатів спеціальним DJ сетом, а також автограф сесією. З дитинства Деро захоплювався музикою. Його батько вмів співати та грати на гітарі, а тому, ще хлопчиком Деро Гоі виконував на родинних святах пісні Елвіса Преслі. Справжнє ім’я DERO GOI – Штефан Музіоль. З 1989 року Деро Гоі – вокаліст та засновник німецького рок-гурту Oomph!. Він став фундатором Neue Deutsche Harte – одного з напрямків німецького індастріал-металу. 

Де: Христофор (стейк-паб на Івана Франка)

Коли: 13 березня, 20:00

Ціна: 350 - 400 гривень


Концерт Насті Каменських

Концерт Насті Каменських

Концерт Насті Каменських

Настя Каменських — українська, переважно російськомовна співачка, екс-учасниця дуету "Потап и Настя". 2017 року почала сольну кар'єру під псевдонімом NK, стала наставницею у шоу "X-Фактор". В арсеналі артистки — багаторічний досвід роботи в шоу-бізнесі, безліч нагород і премій. 

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 13 березня, 20:00

Ціна: 750 - 1 890 гривень


Концерт Ірини Білик

Концерт Ірини Білик

Концерт Ірини Білик

Ірина Білик оголосила про всеукраїнській тур на честь свого подвійного ювілею. Співачці виповнюється наступного року - 50, а творчому життю – 30. Глядачі зможуть побачити і почути свої найулюбленіші пісні з усіх альбомів. Я буду виконувати пісні, які вже давно не виконувала, які ви просили виконати та мріяли почути.
Концертна програма буде відрізнятися від усього, що я робила протягом 30 років свого творчого життя!", - зазначила співачка.

Де: Львівський державний цирк

Коли: 14 березня, 19:30

Ціна: 250 -1 200 гривень


Вечірка Bass:is

Вечірка Bass:is

Вечірка Bass:is

Грандіозна музична подія - шоукейс французького drum&bass лейблу Vandal Records. В цю ніч на сцені виступатимуть три хедлайнери світового масштабу Fre4knc (Нідерланди), Arkaik (Англія) та засновник лейблу - SKS Vandal (Франція). 

Де: !FESTrepublic

Коли: 14 березня, 23:30

Ціна: від 250 гривень


Піксельна туса з Jerry Heil

Піксельна туса з Jerry Heil

Піксельна туса з Jerry Heil

Пакман вчиться робити селфі, піксельні розваги чекають ігроманів, зірковий виступ Jerry Heil – все це на День народження торговельно-розважального центру Spartak. Організатори підготували для відвідувачів 2 дні неймовірного двіжу, шоу, розваг, конкурсів і подарунків.

Де: СТРЦ Spartak

Коли: 14 березня - 15 березня, 12:00


Львівський Блошиний Ринок Тлум & Крам

Львівський Блошиний Ринок Тлум & Крам

Львівський Блошиний Ринок Тлум & Крам

Буде одяг, антикваріат, старожитності із Прикарпаття, платівки, їжа, живий dj-сет з вінілу та багато-багато іншого. Тут можна допомогти тим, хто цього потребує - фінансово та речами. Ця подія для тих, кому близька тема свідомого споживання; для тих, хто шукає собі щось унікальне, або ж хоче побути з друзями і провести цікаво час.

Де: Lem Station

Коли: 15 березня, 12:00

Коли: 29 березня, 12:00

Ціна: від 20 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах