Зупи, чанахи, бограч: топ ресторанів Львова, де можна смачно пообідати

Топ ресторанів Львова, де можна смачно пообідати.

Топ ресторанів Львова, де можна смачно пообідати.

Де поїсти у Львові
10 квiтня 2019 16:08

Всім відомо, що обід пропускати не можна. Адже саме у цей час організм чекає чогось смачненького і ситного. Коли ми на роботі вже давно витратили калорії, які спожили на сніданок, варто заздалегідь подумати про ланч. Звичайно ж хочеться чогось оригінального і корисного. А як вам ідея скуштувати крем-суп із вишуканим салатом під келих вина, "закріпивши" все це десертом від шеф-кухаря? 

VG Львів знає, де у Львові можна насолодитися смачними та оригінальними обідами.


MolodoZeleno

MolodoZeleno

MolodoZeleno

На обід заклад пропонує популярні страви американської та європейської кухні, а також авторські. У меню – закуски, салати, перші страви, десерти. "Родзинкою" гастропаба вважається двометровий аргентинський гриль, на якому готують м'ясо та рибу. Це любов, про яку кажуть "навіки". 

Адреса: вулиця Джерельна, 20

Телефон: 067 378 3728

Години роботи: 12:00 – 23:00

Сайт


Корки і крихти

Корки і крихти

Корки і крихти

Ресторан поєднує в собі винний бар, пекарню та магазин з продуктами власного виробництва. У меню представлені страви італійської та європейської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Відвідувачі можуть замовити на обід салати, сендвічі, авторську піцу, супи, пасти. Чималий вибір десертів.

Адреса: вулиця Лесі Українки, 27

Телефон: 096 764 6463

Години роботи: 09:00 - 00:00

Сайт


L.V.CAFE

L.V.CAFE

L.V.CAFE

Ресторан славиться живою музикою, зручною зоною коворкінгу і цікавою кухнею. Відкривши меню, відразу розумієте, що ви у Львові. Зупки, чанахи, бограч і дерунчики одразу беруться спокушати. Однак, не єдиними галицькими стравами похизується шеф-кухар. У меню також представлена і європейська кухня: супи, крем-супи і салати особливо смакуватимуть під звуки джазу.

Адреса: Січових Стрільців, 3

Телефон: 068 918 5170

Години роботи: 12:00 – 00:00

Сайт


Банка

Банка

Банка

У цьому барі всі страви та напої подають винятково у скляних банках. Тож не дивуйтеся, коли вам доведеться їсти борщ із такої тари. Ложку видають, не хвилюйтеся. Але пам'ятайте, що у барі заборонені пляшки, тарілки, чарки, склянки й інший посуд. Меню складається з популярних страв європейської та української кухонь. 

Адреса: проїзд Крива Липа, 7

Телефон: 067 674 02 68

Години роботи: 12:00 - 23:59

Сайт


Чесне м'ясо

Чесне м'ясо

Чесне м'ясо

"Чесне М’ясо" – єдиний заклад у Львові, де готують страви з мангалиці. Можна подумати, що окрім м’яса тут нічого їсти, але насправді тут можна дуже ситно пообідати. Салати, перші, другі страви, десерти і звичайно ж спеціальна пропозиція. Всі карти вам відкривати не будемо. Приходьте – дізнаєтеся, що ж там за секрет.

Адреса: площа Ринок, 28

Телефон: 068 439 4396

Години роботи: 11:00 - 23:00

Сайт


Salalat

Salalat

Salalat

На обід заклад пропонує відвідувачам великий вибір популярних страв європейської та італійської кухонь. На "перше" можна замовити морквяний крем-суп, суп з фіолетової капусти, томатний суп – загалом все те, що ви лінуєтеся приготувати вдома. Варто лише згадати скільки різновидів пасти та десертів у меню, рука одразу  тягнеться до телефону, аби замовити. Так, Salalat  має опцію спеціально для лінивих – доставку.

Адреси: Крива Липа 7, Староєврейська 31 , Кульпарківська 59

Телефон: 063 986 9570

Години роботи: 10:00 – 22:00

Сайт


Ресторан "DRUZI"

Ресторан

Ресторан "DRUZI"

Ох, вже ці друзі. З ними можна хоч на край світу, бо меню таке велике, що вистачить аж до Америки. На "перше" тут пропонують: суп, бульйони і борщ. Основних страв так багато, що їх не запам’ятати. Звичайно, що є і десерти, і перекуси, і алкоголь – все, чого прагне душа. Про вегетаріанців тут також подбали. До прикладу, в меню є кус-кус з овочами, паста з сирами.

Адреса: вулиця Краківська, 5

Телефон: 0322 472 047

Години роботи: 08:00 – 22:59

Сайт

ДИВИСЬ ЩЕ:

Пструг, мокрель і барабулька: ТОП-5 рибних ресторанів Львова

Веггі бургери, фундукове молоко та грибне капучіно: ТОП-5 вегетаріанських ресторанів Львова

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах