На Львівщині зайнялися покращенням умов для малого та середнього бізнесу

Фото з сайту finance.bigmir.net

Фото з сайту finance.bigmir.net

Події
27 квiтня 2015 17:44

Львівщина стала першою областю України, де до 2019 року реалізують програму економічного врядування для розвитку малого та середнього бізнесу "Лідерство в економічному врядуванні (ЛЕВ)". Сьогодні був підписаний протокол про реалізацію програми, передає lviv.tv

- Реалізація цього проекту – це сигнал, що наша область є відкритою для бізнесу. Це також хороша нагода довести, що бізнесове середовище тут є найкращим в Україні. Реалізувавши цей проект, ми, з одного боку, продемонструємо інвесторам, що тут безпечно і комфортно, а з іншого боку, дамо можливість нашим підприємцям отримати нові знання, досвід і ознайомитись з потенційними можливостями на закордонних ринках, - зазначив під час підписання Олег Синютка.

За словами президента Фонду Східна Європа Віктора Ляха, програма працюватиме на національному та регіональному рівнях.

Серед основних завдань – визначення правових, нормативних та адміністративних заходів, які покращують середовище для розвитку малого та середнього бізнесу, підтримка у підготовці та впровадженні ефективного законодавства, а також координація зацікавлених сторін для просування економічно обґрунтованих та фіскально-відповідальних реформ.

Про реалізацію програми розповіла її директор Тамара Соляник. Вона, зокрема, зазначила, що головна мета проекту – створення сприятливого середовища для ведення бізнесу. - Ми хочемо, щоби бізнес та влада навчилися так працювати, щоби здобутки від цього отримала громада, територія. Для цього ми плануємо проводити навчальні семінари у сфері регуляторної політики, слугувати своєрідним містком між бізнес-середовищем та владними структурами, аби вони розмовляли однією мовою, – сказала вона.

Львів у новинах:

У Львові відкрили новий заклад мережі !FEST "Два голубці"

Скандальні "ванни" на фасаді "Львівської майстерні шоколаду" нарешті зняли

Цього року День міста присвятять митрополиту Андрею Шептицькому 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах