Сьогодні у Львові знову буде гроза, шквали й град

Фото взято з сайту www.ntv.ru

Фото взято з сайту www.ntv.ru

Події
04 червня 2015 10:46

Регіональний центр з гідрометеорології вкотре застерігає про несприятливі погодні умови.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що завтра, 4 червня, буде гроза, вранці та вдень під час грози –  шквал 15-20 метрів за секунду, град. Температура повітря вночі – 12-14? тепла, вдень – 21-23? тепла.

5 червня: мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер – північно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 7-12? тепла, вдень – 20-25? тепла.

6 червня: мінлива хмарність без істотних опадів, вдень місцями – грози. Вітер – південно-східний, вночі – 3-8 метрів за секунду, вдень – 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 7-12? тепла, вдень – 23-28? тепла.

Зважаючи на такі метеорологічні прогнози, мерія застерігає населення бути обережними та уважними до особистої безпеки. В застереженні також мовиться:

"Якщо ви знаходитесь у квартирі під час грози, необхідно вимкнути всі електроприлади, не приймати душ або ванну, не мити посуд. Якщо гроза застала вас на вулиці або на відкритій місцевості, не наближайтесь до телеграфних стовпів або високих дерев, особливо поодиноких, не стійте поряд із залізною огорожею або іншими провідниками електрики. Не можна їздити на велосипеді та мотоциклі, адже їх деталі виготовлені з металу. Також не можна користуватися парасольками, адже в них є металеві дроти.

При русі групи осіб, варто триматися на відстані один від одного. Не рекомендується користуватися мобільним телефоном. 

Якщо гроза застала вас у дорозі, не виходьте з транспортного засобу, повністю зачиніть вікна. Якщо це сталося під час вашого перебування у човні або на водоймі, якнайшвидше поверніться на берег. Вода є провідником електрики.

Тож Львівська міська рада просить дослухатися до цих порад та берегти себе".

Львів у новинах:

Від сьогодні вулиця Весела у Львові - на ремонті 

Читай у парку: львів'яни зможуть безкоштовно брати книжки напрокат

У Львові бригада "швидкої" прибула до потопаючого без необхідного обладнання

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах