У Львові за кермом затримали п’яного працівника прокуратури (відео)

фото з сайту ukr.media

фото з сайту ukr.media

Події
27 червня 2015 15:20

27 червня, близько 01:00 ночі,  активісти та працівники ДАІ  був затриманий заступник начальника СВ Прокуратури Львівської області Осташевський Андрій Миронович.  Про це повідомляє спільнота Варта1. Прокурор перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння.

"Їздити бухими за кермом, це звична справа для львівських прокурорів, адже "чарівна прокурорська ксіва" завжди забезпечує недоторканість перед інспекторами ДАІ. В цей раз не пощастило, бо про цей випадок дізналися активісти. Разом з працівниками ДАІ, вони затримали нетверезого працівника прокуратури, пише Сергій Круглов на сторінці спільноти у Фейсбук.

У Львові за кермом затримали п’яного працівника прокуратури (відео) фото

фото з сайту www.facebook.com/photo

"Прокурор біля наркологічного центру робив спробу "спринтерсько забігу" та намагався втекти, але ДАІшники вправно наздогнали його і доставили на огляд в наркологічний диспансер. Пізніше, працівник прокуратури відмовився виходити з кабінету, і 6 працівників міліції змушені були його виносити.

Сподіваємось, що Громадська рада при прокуратурі, відреагує на цей випадок, та п'яницю-прокурора буде звільнено, а безпосередній його керівник, буде понижений в посаді".

Львів у новинах:

Наркозалежний донеччанин гасав голим по Львову 

Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" 

У Львові завершили відновлення скверу на Підзамче 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах