Нова ініціатива: українці пропонують присвоїти Кузьмі звання народного

фото з сайту cultprostir.ua

фото з сайту cultprostir.ua

Події
14 вересня 2015 10:24

На сайті офіційного представництва Президента України ініціювали збір підписів щодо присвоєння Кузьмі Скрябіну звання Народного артиста України. Про це інформує Cultprostir.

Ініціатива належить Юрію Морозову.  Зокрема, він написав:"Андрій Вікторович Кузьменко (Кузьма, Скрябін) за фактом був і є народним артистом України. Мільйони українців довели це, після трагічної загибелі артиста, вийшовши на головні площі своїх міст. Його люблять і пам’ятають. Він заслужив це звання".

Як виявилося, рідні й близькі Кузьми не мають відношення до петиції і про неї дізналися випадково.Мати Кузьми Ольга розповіла Cultprostir: "Я сама це одержапа по пошті від знайомої. З такою інформацією закритою ніхто і знати не буде про цю петицію! Петиція вже висить 7 днів на сайті і ніхто нічого не знає".

Наразі зібрано лише 110 підписів з необхідних 25 000.

Нагадаємо, 11 липня на місці де загинув український музикант Андрій Кузьменко (поблизу села Лозуватка під Кривим Рогом), встановили пам’ятний знак. У заході взяли участь рідні та близькі Андрія Кузьменка, зокрема, його батько, дружина, дочка, шанувальники його творчості, священики. Гранітний пам’ятник був виготовлений на кошти, зібрані громадськістю. На пам’ятнику викарбувані слова молитви "Отче наш" і рядки з пісні Кузьми "Пусти мене".

Львів у новинах:

У Львів з’їдеться близько 600 монахів і монахинь

По яких вулицях Львова курсуватимуть нові автобуси від "Електрону"

У понеділок перекриють ділянку вулиці Сихівської: схема об’їзду

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах