Зниклого у Львові банкіра знайшли мертвим - ЗМІ

Фото взято з сайту 112.ua

Фото взято з сайту 112.ua

Події
23 вересня 2015 12:51

У селі Раковець поблизу Львова знайшли тіло зниклого раніше президента столичного банку "Аркада" Сергія Сущева. Про це сьогодні повідомили видання Zaxid.net та Погляд.

Нагадаємо, відомий український бізнесмен Сущев зник у Львові 18 вересня.

У свою чергу у прес-службі управління МВС Львівської області "Українській правді"  це повідомлення заперечили.

"Ні, це неправда. Біля села Раковець Пустомитівського району виявлено лише автомобіль BMW зниклого банкіра, тіла поки не знайдено", – сказав співбесідник.

У прокуратурі ж розповіли, що був знайдений Land Rover, на якому привезли банкіра. "Знайдена спалена машина марки Land Rover. Саме на ній банкір приїхав до Львова. Що стосується показань водія, який говорить, що зниклий бізнесмен пересів в іншу машину, то це лише показання свідка. Прокуратура розслідуванням не займається", - цітує прес-секретаря прокуратури Львівської області Мар'яну Гайовську Сьогодні.

Нагадаємо, за інформацією облМВС, 20 вересня до правоохоронців звернувся водій банкіра. Він розповів, що 18 вересня зник його начальник - керівник відомого київського банку. Свідок розповів, що привіз свого шефа на автомобілі Land Rover в одне з сіл на виїзді зі Львова. Банкір вийшов, пересів в іншу машину і зник. Міліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115. (умисне вбивство).

Як відомо, повідомлення про зникнення Сущева надійшло у правоохоронні органи 20 вересня. У цей же день було знайдено його обгорілий автомобіль.

Банк "Аркада" був створений у 1993 році. Він спеціалізується на фінансуванні нерухомості, зокрема – проектів "Київміськбуду".

Ще новини Львова

Заремонтований Львів: що і де ремонтують та коли закінчать

Чорна кам’яниця у Львові: таємниці архітектурної перлини площі Ринок

Безкоштовні презервативи, квест та фільм: львів’ян запрошують на... кондом-паті

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах